Aslına kalırsa bu platform o kadar doğru seçimimizi yapmaya yönlendirir ki
Çünkü burda biz bizeyiz ve yaşadıklarımızı paylaşıyoruz
Doktor yönlendirmesiyle merkez seçmek doğru değil
Çok haklısın herkes yaşadığını anlatıyor tecrübe sonuçta burda ki doktorumuz ameliyat kontroller falan çok yardımcı oldu hakkını yiyemem o yönlendirdi ama 8 kişiden 2 pozitif olunca hastanenin başarısızlığı artık orayla devam etmicez dediler

Caaaaaan 🥰🥰Canım arkadaşımmm sklım hep sendeydi çok yazmak istedim ama çekindimm belirti var mı yok mu kafanı karıştırmak istemedim🙏🙏ÇOOK ÇOOOOOK SEVİNDİMMMM🥰🥰🥰Ay şükürler olsunnnn Sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı da nasio etsinnn Rabbimm İnnnş🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️

Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maşallah Rabbim sakınsın sizi hayırlısı olsun inşallah Inşallah herşey gönlüne göre alır canım 🙇‍♀️🤗🌸💕

Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Tebriklerrr👏👏👏🧿🧿🧿 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim🤲🤲🤲 Böyle güzel müjdelerin transfer olup şu an sonuç bekleyen ya da tedaviye adım atıp gün sayan arkadaşlarımızla ard arda devamı gelsin inşallah🙏🙏🥰

Harika bir haber ❤️❤️❤️ masallah cok güzel bir deger , sanirim cogul 😍😍 Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin🥳

Canim gozun aydin allah tamamına erdirsin. Sağlıklı bi sekilde kucağına alirsin insallah🤲🤲🤲

Tebrik ediyorum canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallah 🙏❤️ çok ama çok sevindim senin adına 😍

Caaaaaan 🥰🥰Canım arkadaşımmm sklım hep sendeydi çok yazmak istedim ama çekindimm belirti var mı yok mu kafanı karıştırmak istemedim🙏🙏ÇOOK ÇOOOOOK SEVİNDİMMMM🥰🥰🥰Ay şükürler olsunnnn Sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı da nasio etsinnn Rabbimm İnnnş🤲🤲🤲🤲🤲❤️❤️❤️
Oyy güzel arkadaşım çok sagol amin inş sağlıkla ilerlesin arkamdan da sizler verin coşkuyu buralara 🥰🥰🥰

Tebriklerrr👏👏👏🧿🧿🧿 sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim🤲🤲🤲 Böyle güzel müjdelerin transfer olup şu an sonuç bekleyen ya da tedaviye adım atıp gün sayan arkadaşlarımızla ard arda devamı gelsin inşallah🙏🙏🥰
Sağolun teşekkür ederim amin inş herkes den pozitif haberler alalım 🙏🏻🥰

Back