Kızlar ben artık yoruldum bu fsh dan ilkte 16 çıktı şimdi 21 ne benden oluyor ne eşimden bu belli adet kanamalarım azaltı zaten hayıt tohumu aslen pençesi ilaçlar yok yani ben direk embriyo yapıcam ins
Esracim hic canini sıkma sen. Hersey hayirlisi olsun hakkinda.umarim hersey istedigin gibi gider canim benim

Kızlar ben artık yoruldum bu fsh dan ilkte 16 çıktı şimdi 21 ne benden oluyor ne eşimden bu belli adet kanamalarım azaltı zaten hayıt tohumu aslen pençesi ilaçlar yok yani ben direk embriyo yapıcam ins
Daha önce hiç adetliyken antral folikül sayımı yaptırdınız mı? Ya da bu size önerildi mi?
Fsh takibi yapıyosunuz sürekli yorumunuza denk geliyorum fakat bazı doktorlar fsh amh gibi değerleri pek önemsemiyor. Fsh değeri yüksek olup yumurtası olan bir çok insan var, ya da amh 0.1 olup 5-6 tane yumurtası toplanan var.
Benim fsh’ım da sınırın üstünde fakat 15-16 tane yumurta toplandı. Size tavsiyem adetliyken iyi bir merkeze gidip antral folikül saydırmanız 🙏🏻

Baktırdım 26 di fsh ama 7 tane yumurtam vardı
O zaman kendi yumurtanızı kullanabilirsiniz neden canınızı sıkıyorsunuz bu kadar 😕 Haziranda sperm donasyonu için olduğum tedavide 4 yumurta toplanıp 3 tane kaliteli embriyo oluştu bakın size umut olsun 🙏🏻
Streste hem fsh ı yükseltmeye devam eder hemde sürecinizi olumsuz etkiler. 1 tane kaliteli yumurta yetecek size.

Suan tek düşüncem rahim iyi olsun kalınlığı falan eşimden allah binlerce kez razı olsun her düştüğüm de yanım da oldu

Back