- 7 Kasım 2019
- 293
- 1.374
- 43
Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor![]()
Ay amin canım benim inşTebrik ediyorum canım sağlıkla kucağına almak da nasip olsun inşallahçok ama çok sevindim senin adına
![]()
AyyyyyyyBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor![]()
Teşekkür ederim canım az kaldı sizlere de inş hep böyle haberler alacağız ben inanıyorumAyyyyyyyCanim hayirli olsunnnnn bu haberleri duyunca iyce elim ayagim titriyor heycandannnn Allahima sükürler olsun
Saggg saglimmmm kucagina almayi nasipp etsin Allahhh
Bizlerede dua et cnmmm
Zazam bizde ayin 6sinda gece 12.30 da ordayizÇok teşekkür ederim kuzum
Sen ne zaman ilk görüşmeye gidiyorsun?
Eylül 7 ordayım
Sen o tarihe orda olucan mı?
Canım tebrik ediyorum hayırlısıyla kalp atışlarını Kese yide görürüz inşallah sağlıklı bir şekilde dokuz ay taşıyıp kucağına alırsın çok mutlu oldum inanBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor![]()
Ayy gözümüz aydin cok sevindim masallah darısı bizlerin basina ins canmmBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor![]()
MerhabaMerak eden guzel yürekli insanlar. Anne olmayı sonuna kadar hakeden merhametli arkadaşlarım. Guzel sonucum geldi 2292allah hepinizden razı olsun dualarla hamileyim ben. Hepinize umut olurum hayırlı gelirim inşallah. Tedavide olan baslicak olan herkes inanın hep dua ediyorum. Evet çok mutluyum ama korkuyorum da acaba kese dolu mu kalbi aticak mi vs vs... ama bu duyguyu yaşadım ya milyonlarca Kez şükürler olsun. Demek bende hamile kalabiliyormusum. Hepinizden böyle güzel haberler bekliyorum. Kiev kibris Batum farketmez ben başlattım siz arkadan patır patır sonuçları verin insallah. Iyi ki varsınız. Hepinizden Allah razı olsun
Çok sağolun canım inş hepimize o günleri görmek nasip olsunCanım tebrik ediyorum hayırlısıyla kalp atışlarını Kese yide görürüz inşallah sağlıklı bir şekilde dokuz ay taşıyıp kucağına alırsın çok mutlu oldum inan![]()
Amin inş bekleyen herkes emeğinin karşılığını alsınAyy gözümüz aydin cok sevindim masallah darısı bizlerin basina ins canmm
OleeeeeeeyyyyyyyyyyyyBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor![]()
Durubalım haydi kuzum kervana sizde katılın inşallahCaaaaaanCanım arkadaşımmm sklım hep sendeydi çok yazmak istedim ama çekindimm belirti var mı yok mu kafanı karıştırmak istemedim
ÇOOK ÇOOOOOK SEVİNDİMMMM
Ay şükürler olsunnnn Sağlıkla mutlulukla huzurla kucağına almayı da nasio etsinnn Rabbimm İnnnş
![]()
Darısı sana kuzum
Ben 8 eylül klinikteyiz kuzumZazam bizde ayin 6sinda gece 12.30 da ordayiz7sinde klinikte görüsuruz
![]()
İnşşş zazammDurubalım haydi kuzum kervana sizde katılın inşallah![]()
Amiiiiiiiinnnnnnnn dolu dolu amiinnnnnnnnnAmin canım inş bütün tedaviler olumlu olsun sonu bebişler le bitsin inş![]()
Ayyyyy bende cok heyacanliyimmm sanki ilk defa tedavi olucam gerilerini saymiyorum artik herseye sifirdan basladimBen 8 eylül klinikteyiz kuzum
Ama sana yazarım buluşuruz orda![]()
Innsalllahhh bende denk getirebilirim denk getireyim diye ugrasiyorum ❤❤❤❤❤❤❤❤❤Zazam bizde ayin 6sinda gece 12.30 da ordayiz7sinde klinikte görüsuruz
![]()
Çok sevindim ne güzel bir haber bu ,Hayırlı uğurlu sağlıklı olsun çok mutlu olun gözünüz aydın, Allah kucağınıza almayı da nasip etsin inşallahBırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor![]()
Cok tesekkurler. Amin darısı sizin başınıza insallah. Ya ben hiç belirti yaşamadım. Ama okuduğum kadarı ile ayak üşümesi filan güzel belirtiii. Allahin izniyle senin de pozitif haberini alicaz insallahMerhaba
Çok mutlu oldum Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin. Ben de aynı süreçleri yaşıyorum. Bir hafta oldu transfer olalı. Bu gün karnım ağrıyor biraz ve üşüyor gibiyim. Siz de yaşadınız mı aynı durumu?