İnşallah güzel sonucuna varırsın
Karantinanin kalkmasını beklerken aylar önce Beyzanur arkadaşla başka sayfada yazışmıştık Kıbrıs'tan vazgeçtiğini söylemişti ama ben orayla iletişimdeydim ve ozaman çok ilgililerdi orayı tercih ettik ama şimdi aklım hep Kiev de kalıyor

Karantinanin kalkmasını beklerken aylar önce Beyzanur arkadaşla başka sayfada yazışmıştık Kıbrıs'tan vazgeçtiğini söylemişti ama ben orayla iletişimdeydim ve ozaman çok ilgililerdi orayı tercih ettik ama şimdi aklım hep Kiev de kalıyor
Kiev Biotexcom çok başarılı bir merkez
Ve çok ilgiler
Ve en önemlisi donörleri gözünle görüp seçiyorsun

Kiev Biotexcom çok başarılı bir merkez
Ve çok ilgiler
Ve en önemlisi donörleri gözünle görüp seçiyorsun
Evet öyleymiş ne güzel Kıbrıs ta öyle değil biliyorsunuz. Burda ki doktorumuz bizi oraya yönlendirdi biz araştırmadık hastaneyi şimdi de herkes negatif sonuç aldığı için başka hastaneye geçiyoruz dediler hep aksilik yaşıyorum 😢

Canim yemeklerden sonra kullaniliyor hep ilaclar ben oylehatirliyorum öyle kullanmistim. Ben sabah dokuzda kullaniyordum bide aksam dokuzda saatlerine cokdikkat edeceksin demislerdi. Birda oglen e yatmadan once igneler bu kadar hatirlayabildim
Sağol canım dikkate alıyorum söylediklerinizi

Kievde tedavi gören gizli bir takipcimizin dün pozitiv sonucu çıktı çok şükür
Austos tedavisinden (kiev) ilk pozitiv sonucu aldık😂
Şimdi ardından bir hayalim var geliyor
Kızlar lütfen haber verin sonuçlarınızı
Harika bir haber bu pozitif cikan her sonuc o kadar motive ediyorki.sana nekadar tesekkur etsem azdir vallahi senin sayende gozum açıldı nekadar dogru bir karar verdigimi bir kez daha anladim canim. sana hergun dua ediyorum kurban oldugum rabbim yüzünü güldürsün. Iyiki varsin senin sayende kafam o kadar rahatki hic soru isareti kalmadi sordugum sorulara hic sıkılmadan aninda cevap veren bir merkezimiz var.iyiki varsin❤❤❤❤❤

Evet öyleymiş ne güzel Kıbrıs ta öyle değil biliyorsunuz. Burda ki doktorumuz bizi oraya yönlendirdi biz araştırmadık hastaneyi şimdi de herkes negatif sonuç aldığı için başka hastaneye geçiyoruz dediler hep aksilik yaşıyorum 😢
Aslına kalırsa bu platform o kadar doğru seçimimizi yapmaya yönlendirir ki
Çünkü burda biz bizeyiz ve yaşadıklarımızı paylaşıyoruz
Doktor yönlendirmesiyle merkez seçmek doğru değil

Harika bir haber bu pozitif cikan her sonuc o kadar motive ediyorki.sana nekadar tesekkur etsem azdir vallahi senin sayende gozum açıldı nekadar dogru bir karar verdigimi bir kez daha anladim canim. sana hergun dua ediyorum kurban oldugum rabbim yüzünü güldürsün. Iyiki varsin senin sayende kafam o kadar rahatki hic soru isareti kalmadi sordugum sorulara hic sıkılmadan aninda cevap veren bir merkezimiz var.iyiki varsin❤❤❤❤❤
Çok teşekkür ederim kuzum
Sen ne zaman ilk görüşmeye gidiyorsun?
Eylül 7 ordayım
Sen o tarihe orda olucan mı?

Çok teşekkür ederim kuzum
Sen ne zaman ilk görüşmeye gidiyorsun?
Eylül 7 ordayım
Sen o tarihe orda olucan mı?
Canin benim denk getirmeye calisicam birkac islem kaldi pasaportumun vizesi dolmustu onu halettim pasaporta gerek yok dediler ama ben yinede yeniledim.sali gunu disimin son seansi onuda bitiricem ondan sonra kafam rahat. Esim isleruni halleder halletmez denk getirmeye calisiyorum.

Canımmmmm bizi merakta burakma
Elimiz kalbimizde senden haber bekliyoruz😂💋
Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Bırakırmıyım kuzum sizler sayesinde burada kendimi hiç yalnız hissetmedim tedavime başladım buğün kan verdim bir saat önce elime geçti 1516 sonuç çok heyecanlıyım valla ayaklarım yere değmiyor 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Maşallah hayırlı olsun Allah tamamina erdirsin insallah ♥️♥️🧿🧿 sizinde kiev di sanirim

Slm kızlar bir süredir burayı takip ediyorum kendimi şimdi hazır hissettiğim için ancak yazıyorum az çok hepinizi tanıdım sizinle sevindim sizinle üzüldüm sessiz dualarım hep sizinleydi inşallah herşey gönlünüzce olur Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın 🙏
Hosgeldin cnm aramiza 🥰
Rabbim en yakin zamanda kucagini doldursun insallah 😘😘

Canim benim cok sevindim kurban oldugum rabbim kucagina almayi nasip etsin insallahh. Harika bir haberrr buuu🤩🤩🤩🤩

Darisi bizlerin basina bixim icin bol bol dua et canim hamilelerin duasi rabbim katinda geçerlidir.❤❤❤❤❤

Darisi bizlerin basina bixim icin bol bol dua et canim hamilelerin duasi rabbim katinda geçerlidir.❤❤❤❤❤
Etmez miyim ayy şu anda hamilesin deyince gözüm doldu ☺️☺️ Rabbim çocuk isteyen dünyada ki bütün kadınların yüzünü güldürsün inş 🙏🏻🤲🤲🥰❤️

Back