La lunacim biz 2 aşiliyiz biontec yaptırmıştikHanımlarr bi sorum olacak kıbrısta tedavide olan arkadaşlara..
Normalde aşıları tam olanlara ercanda pcr yapılmıyordu direkt geçiyorlardı ama şuan delta varyantından dolayı havaalanına inen herkese pcr yapılıyormuş. 17 eylül akşam üzeri ineceğiz ve pcr yapılacak. 20 eylül sabah saat 9da döneceğiz. 72 saat dolmadan dönüşe geçeceğiz yani. Havaalanına indiğimizde yapılan pcr geçerli olur mu dönüş için?
Süper, tek pcr yetecek o zaman dönüşe pcr yaptırmaya gerek yok anladığım.. türkiye aşı kartına bakıyomuş dönüşte sadece..La lunacim biz 2 aşiliyiz biontec yaptırmıştik
esim cmt gitti gynolife burda turkiyede 48 saat önce yurtdisi pcr istendi onu yaptirip gitti
burda havaalaninda binmeden once aşı kartina pcr testine ve kimlige bakmislar inince de pcr kontrol etmisler
Evet canm hadi ins guzel guzel haberlerleSüper, tek pcr yetecek o zaman dönüşe pcr yaptırmaya gerek yok anladığım.. türkiye aşı kartına bakıyomuş dönüşte sadece..
Durubalım senin transferin ikili değilmiydi?Canımm biz tanışıp görüşmüştük zaten cumartesi günü ..Ben bu sabah döndüm
Benim ilk görüşmede smear testi aldılarŞimdi paket içeriklerini detaylı okudum da. Ne kadar cok şart koymuşlar sözleşme icin.
Smear testi falan istiyorlar korkulu rüyam.
Orada mı yaptırdınız giden arkadaşlar?
Tabii sizin amh düşkse ve eşinizin spermi varsa yumurta donasyonu diyeceklerBir de fsh vs diğer hormonlarla da ilgili şartlar koymuşlar. Sperm testi falan da isteniyor.
Yanı şimdi neticede neyin donasyonu yapılacağı ( yumurta/ sperm) onlar mi karar veriyor bu test sonuçlarına gOre.mesela sperm testi sonucunda eşinizde sperm var diye sadece yumurta donasyonunu mu uygun görüyorlar?
Yanı biz kendimiz direkt embriyo transferi istesek kabul edilmiyor mu? Çok üzüldüm şuan ya...Tabii sizin amh düşkse ve eşinizin spermi varsa yumurta donasyonu diyecekler
Rahminiz kötü durumdaysa taşıyıcı anne önerecekler
Ne isterseniz uygun sartlar varsa uygulaniyor merak etmeyin.Yanı temelde merak ettiğin şu aslında; bizim talebimiz kabul ediliyor mu yoksa bu konuda katılar mi?
İnşallah sevinçten yıkılırsin, az kalmış güzel haberlerini bekliyoruz26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrı
tabiyki de kabul ediliyor..aksi mumkun mu.kim dayatabilir size illa yumurta bu illa sperm su olucak diye.sadece dogal olarak size bilgileri ve görüsleri dahilinde fikir veriyorlar.sonucta bu bir bilim,tek dogru var.ama son karari vermek size düserYanı temelde merak ettiğin şu aslında; bizim talebimiz kabul ediliyor mu yoksa bu konuda katılar mi?
Çok teşekkür ederim.tabiyki de kabul ediliyor..aksi mumkun mu.kim dayatabilir size illa yumurta bu illa sperm su olucak diye.sadece dogal olarak size bilgileri ve görüsleri dahilinde fikir veriyorlar.sonucta bu bir bilim,tek dogru var.ama son karari vermek size düser
hic üzmeyin kendinizi,siz sonuclarinizi gönderin onlar size siz onlari fikirlerinizi anlatir ve ortak sonuca ulasiliryolunuz acik olsun
Tabii sizin talebiniz kabul edilicekYanı temelde merak ettiğin şu aslında; bizim talebimiz kabul ediliyor mu yoksa bu konuda katılar mi?
Tabii sizin talebiniz kabul edilicekYanı temelde merak ettiğin şu aslında; bizim talebimiz kabul ediliyor mu yoksa bu konuda katılar mi?
Az önce ilk kez konuştum evet.Tabii sizin talebiniz kabul edilicek
Siz Andreyle konuştunuz
Transfer günü belli olur canimCanm simdi öğrenemem daha dimi erken henüz cmt toplandi pazar bilgi verildi sali da verilecek ins guzel haberler bakalim ama kalite vs belli olmaz daha dimi pers transfer nasipse
Azz kalmis insallah bebis haberlerini aliriz.rabbim büyüktür dualarimiz seninle26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?