- 14 Kasım 2001
- 21.338
- En iyi cevaplar
- 2
- 69.475
- 1.623
- 101
hadi hayırlısı canım.Hepsi yarasın bebiş olarak dönsün sana inşallah
Konuyu bizden tablo yapalım diye devir aldınız şimdide her şeyi silin diyip üyeliğinizi kapattınız. Oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadi hayırlısı canım.Hepsi yarasın bebiş olarak dönsün sana inşallah
Bilgi için Tesekkur ederim ,Canım kievde tekli pakette uçak bileti hariç herşey dahil 4900 euro üstelik burada yaptıkları ilaçları serumları kıbrısta yapmıyorlar onlarıda eklersen kiev daha karlı oluyor çünkü tek bir serum zaten 2700-3000 TL arası
bende merakettim suan.neden kapatti acaba,umarim bir sorun yokturAaaa zirkaa ya noldu haberi olan varmı ?
Aşılı aşısız fark etmiyor herkese pcr testi yapılıyor. Pandemide 3 kez gittim Kıbrıs'a istisna yoktu.Hanımlarr bi sorum olacak kıbrısta tedavide olan arkadaşlara..
Normalde aşıları tam olanlara ercanda pcr yapılmıyordu direkt geçiyorlardı ama şuan delta varyantından dolayı havaalanına inen herkese pcr yapılıyormuş. 17 eylül akşam üzeri ineceğiz ve pcr yapılacak. 20 eylül sabah saat 9da döneceğiz. 72 saat dolmadan dönüşe geçeceğiz yani. Havaalanına indiğimizde yapılan pcr geçerli olur mu dönüş için?
evet üye olmadan da okunabiliyor.buraya yazılanlar üye olmayanlar tarafından görülebilirmi arkadaşlar
Tamara seni burda görmek çok sevindirdiHerkese selamlar, bir süredir yoktum bu süre içinde hamile kalan arkadaşlarimi tebrik ederim sağlıkla bebeklerini kucağına alsınlar inşallah, şu an tedavide olan arkadaşlarin da işleri su gibi aksın inşallah.
bende merakettim suan.neden kapatti acaba,umarim bir sorun yoktur
Tamara seni burda görmek çok sevindirdi![]()
Garantiyi hiç kimse vermez kuzumİnşallah zazacım peki elena NGS ye gidip sağlıklı embriyo döndürünce bunun olmayacağına dair garanti veriyor mu?
Kiev borispıl hava limanıKızlar herkese merhaba, kiev için bilet bakıyorum da pegasus ta çıkmıyor kiev, nereyi seçiyorsunuz hangi şehri? Bi de ben estrafem ve coraspini aniden bıraktım ya Andey bana tekrar adet olman gerek dedi. Malüm ilaçsız da adet olamıyorum, sizce cylo progynova ya ne zaman başlayayım.
Rahim içi yeniden yapışmasınHisteroskopi sonrası estrofem duphastn neden veriliyor
Türkiye dönüşte eğer asi kartınız varsa test istemiyor. Biz yaptırmadan döndük asi kartına baktılar sadeceHanımlarr bi sorum olacak kıbrısta tedavide olan arkadaşlara..
Normalde aşıları tam olanlara ercanda pcr yapılmıyordu direkt geçiyorlardı ama şuan delta varyantından dolayı havaalanına inen herkese pcr yapılıyormuş. 17 eylül akşam üzeri ineceğiz ve pcr yapılacak. 20 eylül sabah saat 9da döneceğiz. 72 saat dolmadan dönüşe geçeceğiz yani. Havaalanına indiğimizde yapılan pcr geçerli olur mu dönüş için?
Aaa ne oldu acaba ya klinikte olanlar bir baksin hayirdir insallahZirkaaa ?? Bilgisi olan var mı
Evet görebiliyor ama yazilanlara cevap vermek icin üyelik gerekliburaya yazılanlar üye olmayanlar tarafından görülebilirmi arkadaşlar
Hakkinizda hayirlisi olsun insallahKızlar herkese merhaba, kiev için bilet bakıyorum da pegasus ta çıkmıyor kiev, nereyi seçiyorsunuz hangi şehri? Bi de ben estrafem ve coraspini aniden bıraktım ya Andey bana tekrar adet olman gerek dedi. Malüm ilaçsız da adet olamıyorum, sizce cylo progynova ya ne zaman başlayayım.