hadi hayırlısı canım.Hepsi yarasın bebiş olarak dönsün sana inşallah

Konuyu bizden tablo yapalım diye devir aldınız şimdide her şeyi silin diyip üyeliğinizi kapattınız. Oldu mu?

Hanımlarr bi sorum olacak kıbrısta tedavide olan arkadaşlara..
Normalde aşıları tam olanlara ercanda pcr yapılmıyordu direkt geçiyorlardı ama şuan delta varyantından dolayı havaalanına inen herkese pcr yapılıyormuş. 17 eylül akşam üzeri ineceğiz ve pcr yapılacak. 20 eylül sabah saat 9da döneceğiz. 72 saat dolmadan dönüşe geçeceğiz yani. Havaalanına indiğimizde yapılan pcr geçerli olur mu dönüş için?

Canım kievde tekli pakette uçak bileti hariç herşey dahil 4900 euro üstelik burada yaptıkları ilaçları serumları kıbrısta yapmıyorlar onlarıda eklersen kiev daha karlı oluyor çünkü tek bir serum zaten 2700-3000 TL arası
Bilgi için Tesekkur ederim ,
Herseyin hayirlisi :nazar:

Normalde aşıları tam olanlara ercanda pcr yapılmıyordu direkt geçiyorlardı ama şuan delta varyantından dolayı havaalanına inen herkese pcr yapılıyormuş. 17 eylül akşam üzeri ineceğiz ve pcr yapılacak. 20 eylül sabah saat 9da döneceğiz. 72 saat dolmadan dönüşe geçeceğiz yani. Havaalanına indiğimizde yapılan pcr geçerli olur mu dönüş için?
Aşılı aşısız fark etmiyor herkese pcr testi yapılıyor. Pandemide 3 kez gittim Kıbrıs'a istisna yoktu.
17-20 Eylül arası biraz sıkıntılı olabilir canım ya ucu ucuna yakalayabilirsin ya da 20'si olduğu için geç kalınabilir. Bence 19 sabahında yeniden test verin. Türkiyedeki gibi pahalı değil kişi başı 100 TL

Herkese selamlar, bir süredir yoktum bu süre içinde hamile kalan arkadaşlarimi tebrik ederim sağlıkla bebeklerini kucağına alsınlar inşallah, şu an tedavide olan arkadaşlarin da işleri su gibi aksın inşallah.
Tamara seni burda görmek çok sevindirdi😂❤️💋

Kızlar herkese merhaba, kiev için bilet bakıyorum da pegasus ta çıkmıyor kiev, nereyi seçiyorsunuz hangi şehri? Bi de ben estrafem ve coraspini aniden bıraktım ya Andey bana tekrar adet olman gerek dedi. Malüm ilaçsız da adet olamıyorum, sizce cylo progynova ya ne zaman başlayayım.
Kiev borispıl hava limanı

Türkiye dönüşte eğer asi kartınız varsa test istemiyor. Biz yaptırmadan döndük asi kartına baktılar sadece

Kızlar herkese merhaba, kiev için bilet bakıyorum da pegasus ta çıkmıyor kiev, nereyi seçiyorsunuz hangi şehri? Bi de ben estrafem ve coraspini aniden bıraktım ya Andey bana tekrar adet olman gerek dedi. Malüm ilaçsız da adet olamıyorum, sizce cylo progynova ya ne zaman başlayayım.
Hakkinizda hayirlisi olsun insallah😘Allahim yolunuzu acik etsin 🐣🐣

Back