- 6 Ağustos 2016
- 8.965
- 35.053
- 548
- 50
En son konuştuğumda eşi kapatmasını istiyormuşbende merakettim suan.neden kapatti acaba,umarim bir sorun yoktur
Muhtemelen öyle oldu
İnşallah bir müdet sonra katılır aramıza
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En son konuştuğumda eşi kapatmasını istiyormuşbende merakettim suan.neden kapatti acaba,umarim bir sorun yoktur
Evet üye olmayanda görüyor ve okuyorburaya yazılanlar üye olmayanlar tarafından görülebilirmi arkadaşlar
Kievde zatenZirkaadan haberi olan var mı kızlar. Kievde olacaktı bu sıralar
Aradığım cevap.Türkiye dönüşte eğer asi kartınız varsa test istemiyor. Biz yaptırmadan döndük asi kartına baktılar sadece
15 ağustos pazar günü döndükAradığım cevap.Çok teşekkürler, siz ne zaman döndünüz yakın tarih mi?
anladim canim.umarim hakkinda hayirlisi olur oralardaEn son konuştuğumda eşi kapatmasını istiyormuş
Muhtemelen öyle oldu
Anladım. En güncel bilgi şuan sizde o zaman..15 ağustos pazar günü döndük
26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrıAnladım. En güncel bilgi şuan sizde o zaman..
Yarın test gününüzdü sanırım. Her şey yolunda mı? İdrar testi yaptınız mı hiç![]()
İnşallah mutluluktan olur şokunuz26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrı![]()
Amin insallah ya inşallah.İnşallah mutluluktan olur şokunuz
Embriyo kaliteniz neydi? Tek çift kaç tane transfer edildi?
Süreç yaklaştıkça benimde heyecanım artıyor. Bi yandan da olmama ihtimali geliyor hep aklımazaten şu geçici menapoz durumu ciddi uyku bozukluğu yaptı son dönemde umarım azalır artık etkileri çünkü depresif bir hale de sokuyor insanı
![]()
İnnnnnnnşallahh mutlulukluktan şok olursunn26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrı![]()
Keşkee hbr verseydi daha 2 gün önce beraberdikEn son konuştuğumda eşi kapatmasını istiyormuş
Muhtemelen öyle oldu
Az önce konuştukanladim canim.umarim hakkinda hayirlisi olur oralarda![]()
İnşallah gebelik şokundan yıkıl kuzummm26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrı![]()
Duruball orda görüşürsünüz inşallahKeşkee hbr verseydi daha 2 gün önce beraberdikçok şaşkınım .. Hakkında hayırlısı olsunn
innşş son tedavisi olsunn evlatlarına kavuşsun kiev de
![]()
İnnnnnnnşallahh mutlulukluktan şok olursunnAyy çok heyecanlı
![]()
İnşallah gebelik şokundan yıkıl kuzummm![]()
Canımm biz tanışıp görüşmüştük zaten cumartesi günü ..Ben bu sabah döndümDuruball orda görüşürsünüz inşallah
26 austos transferi var