Anladım. En güncel bilgi şuan sizde o zaman..
Yarın test gününüzdü sanırım. Her şey yolunda mı? İdrar testi yaptınız mı hiç 😌
26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrı 🤭🤭

26 ağustos test günüm. Biraz daha sabredicem. Hic belirtim filan yok. İlk negatifimden dolayı korkum çok var. Yikilmamak için idrar testi yapmadim. Persembe bi kere yıkılırım dedim. Hee tabi pozitifi görüncede şoktan yıkılabilirim orasi ayrı 🤭🤭
İnşallah mutluluktan olur şokunuz 🥰
Embriyo kaliteniz neydi? Tek çift kaç tane transfer edildi?
Süreç yaklaştıkça benimde heyecanım artıyor. Bi yandan da olmama ihtimali geliyor hep aklıma 😕 zaten şu geçici menapoz durumu ciddi uyku bozukluğu yaptı son dönemde umarım azalır artık etkileri çünkü depresif bir hale de sokuyor insanı 🤦🏻‍♀️

İnşallah mutluluktan olur şokunuz 🥰
Embriyo kaliteniz neydi? Tek çift kaç tane transfer edildi?
Süreç yaklaştıkça benimde heyecanım artıyor. Bi yandan da olmama ihtimali geliyor hep aklıma 😕 zaten şu geçici menapoz durumu ciddi uyku bozukluğu yaptı son dönemde umarım azalır artık etkileri çünkü depresif bir hale de sokuyor insanı 🤦🏻‍♀️
Amin insallah ya inşallah.
Sizin de tedaviniz hayirli olsun şimdiden. 2 adet 4aa kalitede embriyo transfer edildi. 3 adet de dondurduk. Bakalim hicbisi nasipten öteye geçemiyor. Biz elimizden geleni yaptık. Gerisi Rabbimin takdiri.🤲🤲🤲

İnnnnnnnşallahh mutlulukluktan şok olursunn🤲🤲🤲🥰🥰Ayy çok heyecanlı 🤩

En son konuştuğumda eşi kapatmasını istiyormuş
Muhtemelen öyle oldu
İnşallah bir müdet sonra katılır aramıza
Keşkee hbr verseydi daha 2 gün önce beraberdik 😔😔😔çok şaşkınım .. Hakkında hayırlısı olsunn 🤲🤲innşş son tedavisi olsunn evlatlarına kavuşsun kiev de🤲🤲

İnşallah gebelik şokundan yıkıl kuzummm❤️😂

Şimdi paket içeriklerini detaylı okudum da. Ne kadar cok şart koymuşlar sözleşme icin.
Smear testi falan istiyorlar korkulu rüyam.
Orada mı yaptırdınız giden arkadaşlar?

Back