- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
Uzun zamandir yoktun canim benim ozledim vallaahi senide hersey yolundadir insallahBende seni ve herkesi gördüğüme sevindim canımmmmmm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzun zamandir yoktun canim benim ozledim vallaahi senide hersey yolundadir insallahBende seni ve herkesi gördüğüme sevindim canımmmmmm![]()
Ben adet baslangicindan 1 hafta sonra icmeye basliyordum cylo yu doktor oyle soylemisti ilac degisti buda aynisina basladim.Kızlar herkese merhaba, kiev için bilet bakıyorum da pegasus ta çıkmıyor kiev, nereyi seçiyorsunuz hangi şehri? Bi de ben estrafem ve coraspini aniden bıraktım ya Andey bana tekrar adet olman gerek dedi. Malüm ilaçsız da adet olamıyorum, sizce cylo progynova ya ne zaman başlayayım.
Sen yakin zamanda anne olacaksin canim benim hep takipteyim seni gördüğüme cok sevindim. Seviliyorsun canim❤❤❤❤❤❤Canım Nesim senin için çok üzüldüm ama işte dediğin gibi tukenene kadar devam edeceğiz![]()
İlk başta öyle denmişti sonra tekliye döndü canımm cumartesi günüydüDurubalım senin transferin ikili değilmiydi?
Geriye günler kaldı artıkİlk başta öyle denmişti sonra tekliye döndü canımm cumartesi günüydü
Nasip olursa bu cuma/cumartesi ön görüşme için Kiev’e gidiyoruz .KIZLAR LİSTEDE DÜZENLEME YAPTIM BİR BAKIN EKLEMELERİ YAPALIM.YOĞUNLUĞUM AZALDI RAHATÇA YAPABİLİRİM.MESAJLARINIZA BENİ ETİKETLEYİN LÜTFEN BENDE DÜZELTEYİM.
AYRICA BANA UYGUN VE RAHATÇA ALIŞVERİŞ YAPACAĞIMIZ YERLERİ YAZARMISINIZ? Z Zaza74 SEN BİR AVM YAZMIŞTIN GALİBA HERŞEY UYGUN DİYE HATIRLAYAMADIM İSMİNİ YAZARMISIN CANIM.Duruball SANIRIM SENDE ESKİ MESAJLARINDA YAZMIŞTIN ONLARADA BAKACAM TEK TEK
Rabbim yolunu acik etsin kardesim su gi git su gibi gel hersey istedigin gibi olsun.amiinnnnnn cok amiinnnnnNasip olursa bu cuma/cumartesi ön görüşme için Kiev’e gidiyoruz .
Allah hepimizi bebek Sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah, inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz![]()
Bende özledim canım, çok şükür her şey yolunda. Senin de Kiev' e karar vermene cok sevindim. Hayırlısıyla bebeğini al gel inşallahUzun zamandir yoktun canim benim ozledim vallaahi senide hersey yolundadir insallah
İnşallah hep birlikte canım sende sevildiğini biliyorsun değil miSen yakin zamanda anne olacaksin canim benim hep takipteyim seni gördüğüme cok sevindim. Seviliyorsun canim❤❤❤❤❤❤
Canim benim evet kieve gidicez yakinda on gorusmeye kibrista yine sorunlar yasadim artik kapattim orayi.insallah burasi hayirli olur.rabbim en kisa zamanda senide bebegine kavustursunBende özledim canım, çok şükür her şey yolunda. Senin de Kiev' e karar vermene cok sevindim. Hayırlısıyla bebeğini al gel inşallah![]()
İnşallah hep birlikte canım sende sevildiğini biliyorsun değil mi![]()
buraya yazılanlar üye olmayanlar tarafından görülebilirmi arkadaşlar
Rabbim yolunu açık etsinNasip olursa bu cuma/cumartesi ön görüşme için Kiev’e gidiyoruz .
Allah hepimizi bebek Sevgisinden mahrum bırakmaz inşallah, inşallah en yakın zamanda güzel haberler verirsiniz![]()
Yolunuz acik olsun cnm hayirli haberlerle dönün insallahNasip olursa bu cuma/cumartesi ön görüşme için Kiev’e gidiyoruz .
Bu iyididalga mı geçiyorsun ? 4 yıldır sitede yazıp çizdin bu üyeliği alınca mı aklına geldi bunu sormak ?
neyi yazıp çizmişim sayın admin anlayamadımdalga mı geçiyorsun ? 4 yıldır sitede yazıp çizdin bu üyeliği alınca mı aklına geldi bunu sormak ?
neyi yazıp çizmişim sayın admin anlayamadım