Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilginc,
Uyelik iptalleri herhangi bir durum söz konusu değilken de olabiliyor mu ?
Merhaba cnmMerhabalar,
Kısmetse sonbaharda Kieve ön görüşmeye gideceğiz.. Bu ay orda oldukça fazla kader arkadaşımız var diye biliyorum.. Herkes memnun mu ? Tavsiyeleriniz var mı? Hepimizin yolu açık olsun inşallah.Sevgiler
Aslaaaaa asla dondurulmuş kullanma nolur yalvarırım dondurulmusda hüzün yaşayan arkadaslarimiz varMerhaba herkese,
Yaklasik 1 haftadir mail gönderdiğim merkezlerden geri dönüşleri değerlendirip ; en önemlisi burada yazilanlari okuyup notlar aldim. Ve sanirim kararimi Batum olarak verdim. Bu merkezi kullanan sayi az ama yüzdeye vurunca durumu iyi ve uygun fiyat ve ulasimi kolay. Dondurulmuş yumurta mi fresh yumurta mi daha önemli henüz kararimi veremedim ki anladigim bu merkezde dondurulmuş yumurtalar kullaniliyor. Bir iki Google yapinca dondurulmuşun daha iyi olduğunu biraz daha iteleyince freshin daha iyi olduğunu savunanlar var. Cok ta fazla düşünmek istemiyorum.
Yaklasik 1.5 sene sene önce yaptirdigimiz spermiyogram ve morfoloji testi aklima geldi. baktim ve yine Google arastirdim. Bu testi yapan hastane “ki tüp bebek yaptirmistik orada B.Tiras” doktorlari bize hiçbir uyarida bulunmamislardi fakat simdi bakininca esimde ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu varmis.
Tekrar test yaptırmadan önce hareket için keçiboynuzu kürü yapmak istiyorum . bunun yaninda E vitamini 200 ve kırkkilit çayı (henüz bakamadım buna ) Adamimi uzaya yollayacagim sanirim : )
Batumi Ivf de güncel tedavi gören 2 kisi var olarak gordum. Baska varmidir acaba. ?
çoooook teşekkur ederim.. Hepimiz mutlu sona tez zamanda ulaşırız inşallahMerhaba cnm
Evet cok giden var bu ayda , herkes memnun yani aksini söyleyeni duymadim. Hersey nasip tabiki ama ilgi alaka kisiye göre tedavi iletisim harika . Sizinde Yolunuz acik olsunRabbim gönlünüzdekini hayirli etsin insallah
Merhaba, içinizi karartmak istemem lütfen yanlış anlamayın ama uzun süredir buradayım ve batumda pozitif alan duymadım henüz. Bir de dondurulmuş yumurtanın şansı çok az. Bazen yumurta ve embriyo karıştırılıyor donmuş embriyolarin tutunma şansı daha fazla, donmuş yumurta maalesef ki öyle degil çözüldüğünde çabuk bozuluyor. Fiyat açısından avantajlı olabilir, bütçeniz ona uygun olabilir ama çok iyi düşünün sonrası size daha fazla maliyet getirmesin. Ben 4 deneme yapmış biri olarak size naçizane tavsiyem zorunluluğunuz yoksa alanında daha başarılı bir merkeze gitmenizdir. Bu arada batumda yaptırmadım belirteyim. Çıktığıniz bu yolda işleriniz rast gitsin inşallahMerhaba herkese,
Yaklasik 1 haftadir mail gönderdiğim merkezlerden geri dönüşleri değerlendirip ; en önemlisi burada yazilanlari okuyup notlar aldim. Ve sanirim kararimi Batum olarak verdim. Bu merkezi kullanan sayi az ama yüzdeye vurunca durumu iyi ve uygun fiyat ve ulasimi kolay. Dondurulmuş yumurta mi fresh yumurta mi daha önemli henüz kararimi veremedim ki anladigim bu merkezde dondurulmuş yumurtalar kullaniliyor. Bir iki Google yapinca dondurulmuşun daha iyi olduğunu biraz daha iteleyince freshin daha iyi olduğunu savunanlar var. Cok ta fazla düşünmek istemiyorum.
Yaklasik 1.5 sene sene önce yaptirdigimiz spermiyogram ve morfoloji testi aklima geldi. baktim ve yine Google arastirdim. Bu testi yapan hastane “ki tüp bebek yaptirmistik orada B.Tiras” doktorlari bize hiçbir uyarida bulunmamislardi fakat simdi bakininca esimde ileri hareketlilik ve morfoloji sorunu varmis.
Tekrar test yaptırmadan önce hareket için keçiboynuzu kürü yapmak istiyorum . bunun yaninda E vitamini 200 ve kırkkilit çayı (henüz bakamadım buna ) Adamimi uzaya yollayacagim sanirim : )
Batumi Ivf de güncel tedavi gören 2 kisi var olarak gordum. Baska varmidir acaba. ?
Canim hayırlı olsun tedavin inşallah ilk seferinde bebeğine kavuşursun. Yumurta derken embriyo dedin sanırım. Kaliteli embriyo varsa dondurmani tavsiye ederim. Burada defalarca yaptıran arkadaşlar var sağlığa zararlı olsa merkezler de yapmazlar. Yeniden deneme yapmak için şu an ne yaptiysaniz aynısını yapıyorsunuz. Ancak donmuş embriyo transferi bin-ikibin euro civarı ucrete tabii.Kizlar sizler de tedavide yumurta dondurdunuz mu eşim pek istemiyor yarin transfere gideceğiz bakalim hayrilisiyla eger fazla kaliteli de varsa donduralim diyrm boşver tutarsa nasipde varsa vardir diyo bende onca emek ve masraf yapmışken deneriz tekrar diyrm yine ayni ilaclari alagimi ve bu sagliga zarar vereceğini söylüyor sizler de 2. De tutan oldu mu süreç nasil oluyor ilaclar vs acisindan birde maliyet ne oluyr tsk ederim
Kendi yumurtanizi mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse tabii ki kaliteli embriyoları dondurunKizlar sizler de tedavide yumurta dondurdunuz mu eşim pek istemiyor yarin transfere gideceğiz bakalim hayrilisiyla eger fazla kaliteli de varsa donduralim diyrm boşver tutarsa nasipde varsa vardir diyo bende onca emek ve masraf yapmışken deneriz tekrar diyrm yine ayni ilaclari alagimi ve bu sagliga zarar vereceğini söylüyor sizler de 2. De tutan oldu mu süreç nasil oluyor ilaclar vs acisindan birde maliyet ne oluyr tsk ederim
Canm yanlis yazmisim embriyo demeliydim pardon tsk ederm ins bakalimCanim hayırlı olsun tedavin inşallah ilk seferinde bebeğine kavuşursun. Yumurta derken embriyo dedin sanırım. Kaliteli embriyo varsa dondurmani tavsiye ederim. Burada defalarca yaptıran arkadaşlar var sağlığa zararlı olsa merkezler de yapmazlar. Yeniden deneme yapmak için şu an ne yaptiysaniz aynısını yapıyorsunuz. Ancak donmuş embriyo transferi bin-ikibin euro civarı ucrete tabii.
Yok canm embiriyo demeliydim pardonKendi yumurtanizi mi kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse tabii ki kaliteli embriyoları dondurun
Olumsuz olsa bile transfer , birdahakine o süreci yaşamazsiniz
O Zaman her halükarda sadece transfere hazırlık icin ilaç kullancaksiniz zaten ( estrofem , progestan...vs)Yok canm embiriyo demeliydim pardon
Sizinde yolunuz açık olsun inşallahMerhabalar,
Kısmetse sonbaharda Kieve ön görüşmeye gideceğiz.. Bu ay orda oldukça fazla kader arkadaşımız var diye biliyorum.. Herkes memnun mu ? Tavsiyeleriniz var mı? Hepimizin yolu açık olsun inşallah.Sevgiler
Her nereyi seçtiysen şans senden yana olsunMerhaba herkese,
Bilmiyrim yarin soracagm bakalim hayırlısıO
O Zaman her halükarda sadece transfere hazırlık icin ilaç kullancaksiniz zaten ( estrofem , progestan...vs)
Yanı sizin icin değişen bsy olmucak.
Embriyo donasyonunda kaliteli embriyo transfer etmek onların sorunu. Ben mi yanlış biliyorum?