Aynı benim gibi mi
Yoksa kadının karnında bebwk büğüyüp ölüyormuş?
Hiç bilmiyorum canımm ben hiç konuşmadım eşimin anlattıkları bunlar Ama zaten senin de son tedavin olacak sana yaşadıklarını unutturacak bir evlat verecek rabbim Sağlıklı hayırlı huzurlu mutlu bir bebeğin olsunn sen bunu fazlasıyla hakettin

Tasiyici annelik ile turkiyede nasil cocuga kimlik cikartilacak? Tasiyici annelik konusunda turkiyede Zor diye biliyorum.

Gunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
Oleeeeyyy mutlu bür günn Allah yar ve yardımcın olsunn Su gibi aksınn işlerin sımsıkı yapışsın canına bebeklerinnn

Gunaydin can yoldaşlarım. Bugun saat 11.30 da transferim var. Hepinizden dua bekliyorum. Nolur beni de unutmayın dualarınızda.
Canım amyrnam sen hiç unutulurmusun
İnşallah kucağın evlatlı dön
Allah sana konulan embriyolara can kan versin
Sımsıkı yapışsınlar
Kolay gebelikle sağ salim onları doğurasın

Oleeeeyyy mutlu bür günn Allah yar ve yardımcın olsunn Su gibi aksınn işlerin sımsıkı yapışsın canına bebeklerinnn
Sagol durubalim Amin Allah razı olsun. Hepimize yapışsın o veletler artık hepimiz bi mutlu olalimmmm inşallah. Sana da bol şanslar hayirli haberlerin olsun kuzum

Canım amyrnam sen hiç unutulurmusun
İnşallah kucağın evlatlı dön
Allah sana konulan embriyolara can kan versin
Sımsıkı yapışsınlar
Kolay gebelikle sağ salim onları doğurasın
Bu sitenin canı gozbebegi ablası anası doktoru herbiseyi. Senin duan cok özel. Allah bir kere değil bin kere razı olsun herkese yetisiyorsun koca yürekli insan. Ya sen anne değilsin belki (şimdilik yani) ama var ya dünyadaki milyonlarca kadından daha da annesin benim gözümde. Allah senin gibi yüreği anne olmayı nasip etsin herkese. Umarim senin de bu yoldaki savaşın zaferle sonuçlanır zazacim

Hayırlı uğurlu olsunn Tanışmak kısmet olmadı Hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz Çok aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…