• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesinlikle git tatilini yap bol bol dinlen enerji depola canım. Tabi ki geldiğinde hiç bir şeye dokunma eline tesbihi de al 😀 yaktırmayın bana buraları dersin 😀 şaka maka stresten uzak dur bol bol dinlen 😘
Kız zaten benim sinirimden tırsarlar birde üstüne bana stres yasak diyorum kimse gıkını çıkartamıyor.

yok canim ya,cok pahali cidden kievde.uzerine 2 daha koyup paket alinio.pgt düsünmüyoruz bizde ekstra bisey olmadikca.belki eger pozitif olursa gebelikte baktiririz dedik esimle.hatta bugun andrey aradi bu konu icin,onunla da oyle konustuk.zaten kievde ordaki insanlarda olmadugi icin talasemi testi yapan yer yokmus.yani bi nevi allaha emanet olucak,gebelikte de baktircaz artik
İnşallah sapa sağlam bebişlerin olur canım.Akdeniz anemisi adı üstünde bizim o taraflara özgü Akdeniz ve kıyısı olan yerler için geçerli.Ukrayna’da sanırım en yaygın şey gri göz rengi

İnşallah sapa sağlam bebişlerin olur canım.Akdeniz anemisi adı üstünde bizim o taraflara özgü Akdeniz ve kıyısı olan yerler için geçerli.Ukrayna’da sanırım en yaygın şey gri göz rengi
Zirka kuzum kaçırmış ola bilir,sen kaçında kievdesin

ahh insallah cnm hepimizin saglilikli bebekleri olsun🤲 valla kaşından gözünden de gectim

Canım omayra, baştan başlamaya maddi gücümüz yok maalesef. Tek çarem ikinci denemede 5 günlük embriyo için diretmek. Ve bu da son olur herhalde. 😔
Canım para bulunur bir şekilde. İnan ki yaşadığımız hayalkırıklığı ve zaman kaybının yerini para karşılamıyor. Öğretmendin sanırım öğretmenler çok rahat kredi kullanabilir sende biliyorsun. Yeter ki Allah sağlık versin çalışır kazanır krediyi kapatırsın canım. Kusuruma bakma lütfen belki haddimi aşan bir yorum oldu fakat senin gerçekten iyi güvenilir bir merkezde tedavini olup anne olmanı istediğim için yazdım.🥰♥️

Kızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş😞😞😞
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım
Geçmiş olsun😔 sanırım bende düşürdüm kese boş göründü kanamadan sonra.19unda tekrar bakılcak ama umudum yok hiç.bos kese ye rağmen gebelik testi yapsam evde sonuç ne çıkar acaba yinede çift çizgi çıkarmı acaba Z Zaza74

Canım para bulunur bir şekilde. İnan ki yaşadığımız hayalkırıklığı ve zaman kaybının yerini para karşılamıyor. Öğretmendin sanırım öğretmenler çok rahat kredi kullanabilir sende biliyorsun. Yeter ki Allah sağlık versin çalışır kazanır krediyi kapatırsın canım. Kusuruma bakma lütfen belki haddimi aşan bir yorum oldu fakat senin gerçekten iyi güvenilir bir merkezde tedavini olup anne olmanı istediğim için yazdım.🥰♥️
Tatlım, çok sağ ol önerilerin için. Ama konuşacağım bakalım şimdiki merkezle. Her dediklerine evet demeyeceğim. Inşallah sonuçlarımız güzel olur canım.

Back