- 22 Nisan 2017
- 975
- 5.668
- 88
Amin canım inşallahSana da hayırlı olsun ins zirkacim ins hepimiz guzel haberler alacagiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canım inşallahSana da hayırlı olsun ins zirkacim ins hepimiz guzel haberler alacagiz
Kız zaten benim sinirimden tırsarlar birde üstüne bana stres yasak diyorum kimse gıkını çıkartamıyor.Kesinlikle git tatilini yap bol bol dinlen enerji depola canım. Tabi ki geldiğinde hiç bir şeye dokunma eline tesbihi de alyaktırmayın bana buraları dersin
şaka maka stresten uzak dur bol bol dinlen
![]()
21 inde ikinizide dualarla yollarım içeri inşallahsevgili durubalım benim tarihlerde herhangi bir sorun olmazsa beraber transfer olacağız. el ele tutuşur beraber yatarız masaya birbirimize güç veririz
İnşallah sapa sağlam bebişlerin olur canım.Akdeniz anemisi adı üstünde bizim o taraflara özgü Akdeniz ve kıyısı olan yerler için geçerli.Ukrayna’da sanırım en yaygın şey gri göz rengiyok canim ya,cok pahali cidden kievde.uzerine 2 daha koyup paket alinio.pgt düsünmüyoruz bizde ekstra bisey olmadikca.belki eger pozitif olursa gebelikte baktiririz dedik esimle.hatta bugun andrey aradi bu konu icin,onunla da oyle konustuk.zaten kievde ordaki insanlarda olmadugi icin talasemi testi yapan yer yokmus.yani bi nevi allaha emanet olucak,gebelikte de baktircaz artik
Zirka kuzum kaçırmış ola bilir,sen kaçında kievdesinİnşallah sapa sağlam bebişlerin olur canım.Akdeniz anemisi adı üstünde bizim o taraflara özgü Akdeniz ve kıyısı olan yerler için geçerli.Ukrayna’da sanırım en yaygın şey gri göz rengi
ahh insallah cnm hepimizin saglilikli bebekleri olsunİnşallah sapa sağlam bebişlerin olur canım.Akdeniz anemisi adı üstünde bizim o taraflara özgü Akdeniz ve kıyısı olan yerler için geçerli.Ukrayna’da sanırım en yaygın şey gri göz rengi
Bizi 8 eylüle çağırdılar,7 eylül bilet alıcazBen 20 sinde gidiyorum canım
Canım para bulunur bir şekilde. İnan ki yaşadığımız hayalkırıklığı ve zaman kaybının yerini para karşılamıyor. Öğretmendin sanırım öğretmenler çok rahat kredi kullanabilir sende biliyorsun. Yeter ki Allah sağlık versin çalışır kazanır krediyi kapatırsın canım. Kusuruma bakma lütfen belki haddimi aşan bir yorum oldu fakat senin gerçekten iyi güvenilir bir merkezde tedavini olup anne olmanı istediğim için yazdım.Canım omayra, baştan başlamaya maddi gücümüz yok maalesef. Tek çarem ikinci denemede 5 günlük embriyo için diretmek. Ve bu da son olur herhalde.![]()
Şimdiden tedavin hayırlı olsun can ablamBizi 8 eylüle çağırdılar,7 eylül bilet alıcaz
Sen her halde o tarihe kalmazsın
aaa ayni tarihBizi 8 eylüle çağırdılar,7 eylül bilet alıcaz
Geçmiş olsunKızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım
Banada 16sinda hersey yolundaysa muhtemelen 8/11 eylül transfer demisti andreyBizi 8 eylüle çağırdılar,7 eylül bilet alıcaz
Tatlım, çok sağ ol önerilerin için. Ama konuşacağım bakalım şimdiki merkezle. Her dediklerine evet demeyeceğim. Inşallah sonuçlarımız güzel olur canım.Canım para bulunur bir şekilde. İnan ki yaşadığımız hayalkırıklığı ve zaman kaybının yerini para karşılamıyor. Öğretmendin sanırım öğretmenler çok rahat kredi kullanabilir sende biliyorsun. Yeter ki Allah sağlık versin çalışır kazanır krediyi kapatırsın canım. Kusuruma bakma lütfen belki haddimi aşan bir yorum oldu fakat senin gerçekten iyi güvenilir bir merkezde tedavini olup anne olmanı istediğim için yazdım.![]()
Ay ikinizin de haberlerini bekliyor olacağım heyecanlaBanada 16sinda hersey yolundaysa muhtemelen 8/11 eylül transfer demisti andreyzazam seninle denk gelicez
![]()
Leke seklinde oldu ve bitti aktif kanama ya donusmediNormal
Adet oluyorsun
İnşallah kızlar embriyolarımız sağlıklı çıkar ngs denŞimdiden tedavin hayırlı olsun can ablam![]()