• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dr elena ciddi bir sorun olmadıkça PGT önermiyor ilerde bebeğin neresi etkilenir bilmiyoruz diyor ama başka tüp bebek doktorlarıda sakıncası yok bebeğin en dış katmanından parça alınıyor diyor hepsi ayrı telden çalıyor tr de fiyatı 200 dolar sanırım ama kievde 3000 euro sormuştum Hatta erkek istediğim için yaptıralım dedim elena yok dedi.
Zirkam ngs daha pahalı teknik embriyo başına bana 400 euro dediler
Acaba sen yalnışmı anladın

Canım öncelikle hayırlı olsun evet 3 embriyo yerleştirdikleri üçüde tutan arkadaşımız var sahi ses çıkmıyor ne zamandır dur yazayım ona bak aklımdaydı halbuki
Sibraya 3 koydular 2 tuttu
Biri sağlıklı maşallah,biri boş kese

Bugun dis tedavisine basladim gidinceye kadar disim cekilecek apse yapmis apsede bademciklerime yayilmis oldum 2 gecedir uyutmuyor bu dis sonunda kurtulcam bir dis eksikti oda geldi tam oldu😁😁 agzimi acamiyorum yaa agridan cekilsin kurtulcam bu yükten valla🙁🙁🙁🙁
Gecmis olsun canim😘😘
Kiew de görüsürüz insallah😍

Vallah 12345hayat reduksiyon düşünmüyor
İnşallah üçünüde rahat taşır ve doğurur
Pandamada Allah kolay taşıma nasip etsin
Senin adınada sevindim
Şükür rahimden gelen sorun yok
İnşallah içine konulan embriyolar istediğin sayıda sana evlat olsunlar🤲❤️
Amin canım benim inş 🙏🏻😘

Ben seni 100 metre öteden tanırım zirkam❤️Bugün B bir hayalim var arkadsşımı da görür görmez anlaştık🥰🥰hatta çok istedim aynı otelde olmak ama olmadı maalesef 🤷🏻‍♀️
Ben mutfağı olduğu için apart istedim bacımıda getiriyorum yumurta toplamanın ertesi günü eşim dönüyor bacımla gezecez tozacaz transfer sonrasında ben dinlenecem o yemek yapacak bana

Vallah 12345hayat reduksiyon düşünmüyor
İnşallah üçünüde rahat taşır ve doğurur
Pandamada Allah kolay taşıma nasip etsin
Senin adınada sevindim
Şükür rahimden gelen sorun yok
İnşallah içine konulan embriyolar istediğin sayıda sana evlat olsunlar🤲❤️
Amin canım inşallah inşallah 🙏🏻 doktor bana 30’u görsek yeter dedi inşallah görebilirim 2 hafta sonra serklaj yapılacak

Sende öyle canım benim.bende biraz yoğunum yarın tatile gidiyorum ordan Karaman ordan Adana ordan tekrar İstanbul ve bir gece kalıp kiev.tabi ben bu arada bankaya tedavi için nakit ayırtmıştım onu bile çekmeyi unuttum saat 17:30 da aklıma geldi.bankacıyı aradım hemen 20 sinde çekip havaalanına gidecem dedim.ve hala işim bitmedi.makinada son posta çamaşır.Malum dönünce bebişlerle gelecem hiç bişey yapamam.ayağımı uzatıp keyfime bakacam pozitifi alana kadar ağada benim paşada benim
Kesinlikle git tatilini yap bol bol dinlen enerji depola canım. Tabi ki geldiğinde hiç bir şeye dokunma eline tesbihi de al 😀 yaktırmayın bana buraları dersin 😀 şaka maka stresten uzak dur bol bol dinlen 😘

Sevgili Zirkaa Zirkaa sana bir haberim var 🥰🥰 seninle tanışmayı o kadar çok istedim ki Allah nasip etmek için benim transferimi 2 gün erteledi 😀😀19/21 tarihine aldı . Sebebi yanlış anlama sonucu estrofem i düzenli kullanmayışım yüzünden 🙈🙈🙈🙈2 gün daha erteledik uçak biletlerimizi dönüş 23 👍sanırım en uzun kalan ben olucam 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Elena işini şansa bırakmak istemedi rahimi tam anlamıyla hazırlamak için ertleedi ok dedik 👍
sevgili durubalım benim tarihlerde herhangi bir sorun olmazsa beraber transfer olacağız. el ele tutuşur beraber yatarız masaya birbirimize güç veririz

Amin canım inşallah inşallah 🙏🏻 doktor bana 30’u görsek yeter dedi inşallah görebilirim 2 hafta sonra serklaj yapılacak
Canım panda dualarımdasın
Senin güzel haberlerini almak istiyorum hep
Serklaj sonrası 1-2 hafta yat
Kalkma❤️💋

Dr elena ciddi bir sorun olmadıkça PGT önermiyor ilerde bebeğin neresi etkilenir bilmiyoruz diyor ama başka tüp bebek doktorlarıda sakıncası yok bebeğin en dış katmanından parça alınıyor diyor hepsi ayrı telden çalıyor tr de fiyatı 200 dolar sanırım ama kievde 3000 euro sormuştum Hatta erkek istediğim için yaptıralım dedim elena yok dedi.
yok canim ya,cok pahali cidden kievde.uzerine 2 daha koyup paket alinio.pgt düsünmüyoruz bizde ekstra bisey olmadikca.belki eger pozitif olursa gebelikte baktiririz dedik esimle.hatta bugun andrey aradi bu konu icin,onunla da oyle konustuk.zaten kievde ordaki insanlarda olmadugi icin talasemi testi yapan yer yokmus.yani bi nevi allaha emanet olucak,gebelikte de baktircaz artik

sevgili durubalım benim tarihlerde herhangi bir sorun olmazsa beraber transfer olacağız. el ele tutuşur beraber yatarız masaya birbirimize güç veririz
Sen cuma bırda olacaktın sanırım 🙏❤İnnnşallah canımm pozitif enerjiyle dualarla birbirimizi göndeririz tranfere 🙏🙏🙏umuyorum sen de yanıma gelirsin D Deniz5506 arkadaşım burda ama henüz karşılaşmadık ve bu gece burda olacak (gizli)bir arkadaş var ona da dua edelim ön görüşme için geliyor 👍Yarın gezmeye gidicem inşş bütün detayları öğrendim tecrübe ettikten sonra paylaşırım metro kullanıcaz kaybolmazsam yazarım 😂😂

Sen cuma bırda olacaktın sanırım 🙏❤İnnnşallah canımm pozitif enerjiyle dualarla birbirimizi göndeririz tranfere 🙏🙏🙏umuyorum sen de yanıma gelirsin D Deniz5506 arkadaşım burda ama henüz karşılaşmadık ve bu gece burda olacak (gizli)bir arkadaş var ona da dua edelim ön görüşme için geliyor 👍Yarın gezmeye gidicem inşş bütün detayları öğrendim tecrübe ettikten sonra paylaşırım metro kullanıcaz kaybolmazsam yazarım 😂😂
Durubalım kievin her yerini metroyla geze bilirsin
Tün stasyon ve geçitler tren beklediğin yerde yazıyor
Eğer reçnoy vokzal(gemiyle dnepr gezilen yer),orası Poçtovaya Ploşad metro stasyonudu
Sen merkeze yakınsan
Dünyada en derin metro Kievdedir,metro Arsenalnaya-105.5 metre derinlikte
Eşimle yürüğen merdivende durup bakıyordum
Başım döndü😂,sonu gözükmüyordu
Kiev metroları eylenceli

Back