• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Valla canım sıkkınken foruma gireyimde bakayım zirkaa bişey yazmış mı diyorum.. 😂😂 Bazen çok gülüyorum yorumlarına.. İyi ki varsın canımcım 🥰
Sende öyle canım benim.bende biraz yoğunum yarın tatile gidiyorum ordan Karaman ordan Adana ordan tekrar İstanbul ve bir gece kalıp kiev.tabi ben bu arada bankaya tedavi için nakit ayırtmıştım onu bile çekmeyi unuttum saat 17:30 da aklıma geldi.bankacıyı aradım hemen 20 sinde çekip havaalanına gidecem dedim.ve hala işim bitmedi.makinada son posta çamaşır.Malum dönünce bebişlerle gelecem hiç bişey yapamam.ayağımı uzatıp keyfime bakacam pozitifi alana kadar ağada benim paşada benim

cok ilginc gercekten..tr de normal hemogram testlerinde anlasılıyor🤷🏼‍♀️ bukadar detayli bir test bize tr de de yapilmadi ki normal kan sayimi testinde cikti.
açıkcası embriyo dondurulmadan transfer yapilcak bana,tekrar dondurup test yapilmasini istememiz tum planlarimizi degistirir ki ztn maddi olarak onu kaesilamamiz da cok zor suan.napicaz nasil bir yol izlenecek bilmiyorum.
sadesutlu,siz transferden once yaptirmismiydiniz pgt?
Dr elena ciddi bir sorun olmadıkça PGT önermiyor ilerde bebeğin neresi etkilenir bilmiyoruz diyor ama başka tüp bebek doktorlarıda sakıncası yok bebeğin en dış katmanından parça alınıyor diyor hepsi ayrı telden çalıyor tr de fiyatı 200 dolar sanırım ama kievde 3000 euro sormuştum Hatta erkek istediğim için yaptıralım dedim elena yok dedi.

Sende öyle canım benim.bende biraz yoğunum yarın tatile gidiyorum ordan Karaman ordan Adana ordan tekrar İstanbul ve bir gece kalıp kiev.tabi ben bu arada bankaya tedavi için nakit ayırtmıştım onu bile çekmeyi unuttum saat 17:30 da aklıma geldi.bankacıyı aradım hemen 20 sinde çekip havaalanına gidecem dedim.ve hala işim bitmedi.makinada son posta çamaşır.Malum dönünce bebişlerle gelecem hiç bişey yapamam.ayağımı uzatıp keyfime bakacam pozitifi alana kadar ağada benim paşada benim
Canım ablam inşallah gonlumuzce olur ♥️💙

Slm arkadaşlar bende Kiev’e geldim yol baya yorucu olur hava alanı ve klinik arası baya uzak ben 365 kalacam çift aşım vardı aşı kartı sağlık siğortası ve Andrey in yolladığı giriş belgesi ile hiç sorun yaşanmadan kolayca geçtik klinikte muane yapıldı bir sıkıntı yokmuş kanama ile ilgili de birşey yok doktor bir sorun göremedi prodex iğnesine başladık kısmet olursa 17 sinde transfer olacak tekli transfer yapılacak bide size sormak istiyorum Kiev’de hamile kalanlar dan üçü de tutan var mı kaç tane koydunuz kaçı tuttu
Canım öncelikle hayırlı olsun evet 3 embriyo yerleştirdikleri üçüde tutan arkadaşımız var sahi ses çıkmıyor ne zamandır dur yazayım ona bak aklımdaydı halbuki

Hışgeldiniz ☺️Bende ilk geldiğimde orda kalmıştım çok sevmiştim özellikle arka bahçesini 🥰🥰Çevresinde kısa yürüyüşler yapmıştık huzur dolu bir yer🙏Sanırım siz ve diğer gelen arkadaş D Deniz5506 yarın kliniğe geçeceksiniz Bugün B bir hayalim var uçaktan direkt buraya gelecekti sanırım ama henüz görmedim .Burda inanlımaz çok türk var kızlar ne hikayeler andrey çok haklı çok yoğunlar andrey e yardımcı zülfiye var azeri türkü çoook tatlı çok cici bir kız 🥰🥰Varlığını bilseydim ona da hesiye getirirdim üzüldüm ama yapacak bişey yok 🤷🏻‍♀️
Andrey seker gibi insan ya donucem dedim mi dönüyor yarimsaatte olsa dönüyor benim eski merkez doncem dedimi bilinki 6 gun sonra donecek😁😁😁

Bugun dis tedavisine basladim gidinceye kadar disim cekilecek apse yapmis apsede bademciklerime yayilmis oldum 2 gecedir uyutmuyor bu dis sonunda kurtulcam bir dis eksikti oda geldi tam oldu😁😁 agzimi acamiyorum yaa agridan cekilsin kurtulcam bu yükten valla🙁🙁🙁🙁

Bugun dis tedavisine basladim gidinceye kadar disim cekilecek apse yapmis apsede bademciklerime yayilmis oldum 2 gecedir uyutmuyor bu dis sonunda kurtulcam bir dis eksikti oda geldi tam oldu😁😁 agzimi acamiyorum yaa agridan cekilsin kurtulcam bu yükten valla🙁🙁🙁🙁
Geçmiş olsun çok kötüdür diş bilmezmiyim ☹️

Sevgili Zirkaa Zirkaa sana bir haberim var 🥰🥰 seninle tanışmayı o kadar çok istedim ki Allah nasip etmek için benim transferimi 2 gün erteledi 😀😀19/21 tarihine aldı . Sebebi yanlış anlama sonucu estrofem i düzenli kullanmayışım yüzünden 🙈🙈🙈🙈2 gün daha erteledik uçak biletlerimizi dönüş 23 👍sanırım en uzun kalan ben olucam 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Elena işini şansa bırakmak istemedi rahimi tam anlamıyla hazırlamak için ertleedi ok dedik 👍

Anam senin son kullanım tarihin yaklaşmış kız bu ne devede kuduz dalıyor derler bizim orda.sen bir oku kendine

Sevgili Zirkaa Zirkaa sana bir haberim var 🥰🥰 seninle tanışmayı o kadar çok istedim ki Allah nasip etmek için benim transferimi 2 gün erteledi 😀😀19/21 tarihine aldı . Sebebi yanlış anlama sonucu estrofem i düzenli kullanmayışım yüzünden 🙈🙈🙈🙈2 gün daha erteledik uçak biletlerimizi dönüş 23 👍sanırım en uzun kalan ben olucam 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️Elena işini şansa bırakmak istemedi rahimi tam anlamıyla hazırlamak için ertleedi ok dedik 👍
canım her işte bir hayır vardır ama ne yalan söylim sevindim karşılaşacağımız için kliniğe gittiğimde yakama çiçek takacam sen tanı diye

canım her işte bir hayır vardır ama ne yalan söylim sevindim karşılaşacağımız için kliniğe gittiğimde yakama çiçek takacam sen tanı diye
Ben seni 100 metre öteden tanırım zirkam❤️Bugün B bir hayalim var arkadsşımı da görür görmez anlaştık🥰🥰hatta çok istedim aynı otelde olmak ama olmadı maalesef 🤷🏻‍♀️

Valla sordum canım hiç birşey yok dedi tahriş olmuştur belki dedi ikili transfer bilmiyorum yapmayacaklar ilk başta ikili olabilir dendi ama sonra hep tekli dendi üçüz maşallah 🧿 arkadaşıma benide korkutuyor üçüz olma ihtimali
Vallah 12345hayat reduksiyon düşünmüyor
İnşallah üçünüde rahat taşır ve doğurur
Pandamada Allah kolay taşıma nasip etsin
Senin adınada sevindim
Şükür rahimden gelen sorun yok
İnşallah içine konulan embriyolar istediğin sayıda sana evlat olsunlar🤲❤️

Ohh yarasın kardeşime
💋❤️

Back