• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Metro bize çok yakın yani ibis otele bu yönünü çok sevdim 🥰İlk biraz zorlansak ta bulmakta sonrası kolay oldu 👍 kırmızı hat ve 3 durak sonra kreşatatik cad ve bağımsızlık meydanındasınız … andrevski yokuşu globo avm meydan kreşatik oralardaydık hepsi birbirine çok yakın 👍meydanda internet te bulduk . Çok eğlenceli çok güzel bir gün geçirdik 🙏🙏kesinlikle tavsiye ederim gezmenizi . Pazar günü tekrar atıcaz kendimizi tekne turu düşünüyoruz katedral gidemedik bugün kapandı 1/2 yer daha var

Geçmiş olsun😔 sanırım bende düşürdüm kese boş göründü kanamadan sonra.19unda tekrar bakılcak ama umudum yok hiç.bos kese ye rağmen gebelik testi yapsam evde sonuç ne çıkar acaba yinede çift çizgi çıkarmı acaba Z Zaza74
Çok geçmiş olsun canım seni tanımıyorum ama inan çok üzüldüm merde tedavi oldun?

Evet basta bencede dediginiz gibi oldu büyük ihtimal.tek kaldı ama oda sanki en son kanamada düştü gibi kanamada çok küçük kırmızı pıhtı parca geldi ufacıktı ama bana sanki düşürdüm gibi geldi.insallah bir mucize olur ve bebeğim görünür 🙇‍♀️Rabbim bu yoldaki herkezin yardımcısı olsun 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Amin canım inş burada daha öncede mucizeler gördük inş seninkide onlardan biridir

Evet basta bencede dediginiz gibi oldu büyük ihtimal.tek kaldı ama oda sanki en son kanamada düştü gibi kanamada çok küçük kırmızı pıhtı parca geldi ufacıktı ama bana sanki düşürdüm gibi geldi.insallah bir mucize olur ve bebeğim görünür 🙇‍♀️Rabbim bu yoldaki herkezin yardımcısı olsun 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Kuzum ben düşük çok yaptım
Düşük yaparken sancılı oluyor ve avuçla pıhtı atıyorsun

Kuzum ben düşük çok yaptım
Düşük yaparken sancılı oluyor ve avuçla pıhtı atıyorsun
😔canim benim Rabbim sana o acıları unutturucak öyle güzel öyle müjdeli haberler versinki kucağındaki yavrunla cektigin tüm acılar sevince dönsün inşallah çok mutlu ol cok🙇‍♀️🤗🙇‍♀️

İnşallah hiç bilmeyesin
İnşallah kendi yumurtanla anne ol
🙄sizde tez zamanda zahmetsiz acısız anneler olun kurban olduğum Allah birimizin duasını kabul edicek inşallah kimin kime faydası olur bilemeyiz tüm bu yoldaki kadınlarımız için kendim için ne düşünüyorsam sizin içinde aynını istiyorum yüce rabbimden 🤗💕🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️

Eylul bereketiyle gelsin🙏
yine zoladexli hazirlik mi olur ?
Yok canım,bu defa düşükten sonra yasmin yazdı
Oro gidincede bakıcak
Zaten bizim embriyolar genetik test ve dondurulucak
Hemen apar topar transfer olmuyacak
Ngs sonucu çıktıktan sonra benim tedavim başlayacak

😔canim benim Rabbim sana o acıları unutturucak öyle güzel öyle müjdeli haberler versinki kucağındaki yavrunla cektigin tüm acılar sevince dönsün inşallah çok mutlu ol cok🙇‍♀️🤗🙇‍♀️
Ayyy diline kurban olurum
Bu ne güzel dua
Allah kabul etsin🤲🤲🤲🤲❤️

Bizi 8 eylüle çağırdılar,7 eylül bilet alıcaz
Sen her halde o tarihe kalmazsın
Hadi hayırlısı artık zazam inşallah bu son olur ve kucağın o çok hasretini duyduğun evladinla dolar. Esenboğa dan sana sevgiler gönderiyorum.

Inşallah insallah bu son şansımdı elimizde başka dondurulmuş emriomuz kalmadı yaş 42 rezervim düşük 1tane rahimde kist var Adenomiyozis rahatsızlığım var😔🙇‍♀️🙇‍♀️Rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah gülsün yüzler 🙇‍♀️🙇‍♀️🙇‍♀️
Hoşgeldin aramıza bu son diye birşey yok umut hep var. İnşallah 19 unda güzel gümbür gümbür sesleri duyarsın da herkese hepimize moral olsun

Back