Türkiyede akdeniz anemisi çok fazlacok ilginc gercekten..tr de normal hemogram testlerinde anlasılıyorbukadar detayli bir test bize tr de de yapilmadi ki normal kan sayimi testinde cikti.
açıkcası embriyo dondurulmadan transfer yapilcak bana,tekrar dondurup test yapilmasini istememiz tum planlarimizi degistirir ki ztn maddi olarak onu kaesilamamiz da cok zor suan.napicaz nasil bir yol izlenecek bilmiyorum.
sadesutlu,siz transferden once yaptirmismiydiniz pgt?
İyidir çok şükür@Tamara2 ne zamandır görünmüyor, haberiniz var mı arkadaşlar? Umarım iyidir.
Benim transferimde yanindaydiZülfiyeyi yeni almışlar
Ben onu görmedim
İnşallah hemyerlim uğurlu olur benimçin
andreye soylemistik ama dr un yaninda tekrarlamadik cnm.o telasla unuttuk.gecen hafra msj yazdim andreye oyle tekrar soyledim.Kuzum sen bunu ilk görüşmede doktora söyledinmi,eşinin akdwniz anemisi olduğunu?
evet cok gercekten.yunan ve italyanlar da da oyle.napiolar kievde acaba okdr italyaniTürkiyede akdeniz anemisi çok fazla
Taşıyıcıda çok
Ben cok istiyorum bakilmasini tamam demislerdi en son ama bakalim pazartesi andreyle konusurken soracagim, Andrey doktor ile görüstügümde soracagim , Elena kistikfibrozis icinde senin dedigin gibi söylemisti andreye, ukrayna irkinda cikmiyormus yani denkde gelmemisler donörlerde.Ngs embriyo başı 400 euro
İnşallah hepimizin sağlıklı evlatlarımız olsun
Ama hakikaten ukrayna ırkında bu hastalık çıkmıyor
İçini ferah tut
Kistik fibrozis nadir olsada ola bilir
Allahim hayirlisiyla hepimize saglikli evlatlar nasip etsin insallahevet cok gercekten.yunan ve italyanlar da da oyle.napiolar kievde acaba okdr italyanidemekki hic sorun yasamamislar donorlerde
Canım aynı oteldeyiz bizde yeni yerleştikMerhabalar bizde geldik sonunda bizi kiev 365 diye bir otele yerleştirdiler çokkk uzak havaalanından burası 1 saatten fazla sürdü çok sevmedim sanki bu oteli ama bakalım daha odaya yeni girdik wifi bağlandım hemen yazdım
Ayyy Beyzoşş sen eşimi değişsenBen cok istiyorum bakilmasini tamam demislerdi en son ama bakalim pazartesi andreyle konusurken soracagim, Andrey doktor ile görüstügümde soracagim , Elena kistikfibrozis icinde senin dedigin gibi söylemisti andreye, ukrayna irkinda cikmiyormus yani denkde gelmemisler donörlerde.
Çok şükürSlm arkadaşlar bende Kiev’e geldim yol baya yorucu olur hava alanı ve klinik arası baya uzak ben 365 kalacam çift aşım vardı aşı kartı sağlık siğortası ve Andrey in yolladığı giriş belgesi ile hiç sorun yaşanmadan kolayca geçtik klinikte muane yapıldı bir sıkıntı yokmuş kanama ile ilgili de birşey yok doktor bir sorun göremedi prodex iğnesine başladık kısmet olursa 17 sinde transfer olacak tekli transfer yapılacak bide size sormak istiyorum Kiev’de hamile kalanlar dan üçü de tutan var mı kaç tane koydunuz kaçı tuttu
Ayyy Beyzoşş sen eşimi değişsen
Bende senin ardınca
Çok iyi inşallah 9 uda 5. gine giderMerhabalar herkese. Kieve giden arkadas grubuuu hepinizin tedavisi hayırlı olsun . Bu sene bizim senemiz olsun inşallah ya.
Beni de embriyolog aradi 12 dollenmis yumurtadan 9 tanesi gününe uygun hucreliymis. 3 tanesi ölmemiş ama istediğimiz hücre sayısında değil dedi. 9 taneyle 3. Gunden 5. Gün için yola çıktık. Hayirlisi bakalim sizin dualarınızda oluyor bunlar yaaa. Iyiki varsınız
Çok sevindim sorun çıkmamasınaSlm arkadaşlar bende Kiev’e geldim yol baya yorucu olur hava alanı ve klinik arası baya uzak ben 365 kalacam çift aşım vardı aşı kartı sağlık siğortası ve Andrey in yolladığı giriş belgesi ile hiç sorun yaşanmadan kolayca geçtik klinikte muane yapıldı bir sıkıntı yokmuş kanama ile ilgili de birşey yok doktor bir sorun göremedi prodex iğnesine başladık kısmet olursa 17 sinde transfer olacak tekli transfer yapılacak bide size sormak istiyorum Kiev’de hamile kalanlar dan üçü de tutan var mı kaç tane koydunuz kaçı tuttu
Valla sordum canım hiç birşey yok dedi tahriş olmuştur belki dedi ikili transfer bilmiyorum yapmayacaklar ilk başta ikili olabilir dendi ama sonra hep tekli dendi üçüz maşallahÇok şükür
Seni merak ediyordum
Acaba bu kanama nerden gelmiş bir sorsaydın doktora
Neden ikili transfer yapılmıyor sana?
12345hayat arkadaşımızda üçüz
Ama ikili transfer olmuştu
2 embriyo bir
1 embriyo iki gün sonra
Üçüde tutmuş
Amin kuzum çık aminÇok sevindim sorun çıkmamasına
Bedellerimizle doneriz inşallah
İnşallah hepsi beşinci güne gider canımMerhabalar herkese. Kieve giden arkadas grubuuu hepinizin tedavisi hayırlı olsun . Bu sene bizim senemiz olsun inşallah ya.
Beni de embriyolog aradi 12 dollenmis yumurtadan 9 tanesi gününe uygun hucreliymis. 3 tanesi ölmemiş ama istediğimiz hücre sayısında değil dedi. 9 taneyle 3. Gunden 5. Gün için yola çıktık. Hayirlisi bakalim sizin dualarınızda oluyor bunlar yaaa. Iyiki varsınız
Hadi rast gitsin işinMerhabalar bizde geldik sonunda bizi kiev 365 diye bir otele yerleştirdiler çokkk uzak havaalanından burası 1 saatten fazla sürdü çok sevmedim sanki bu oteli ama bakalım daha odaya yeni girdik wifi bağlandım hemen yazdım
Amin canım çok teşekkürler. o kadar da gözüm yok sağlam olsun 2 tane güzel olsun yeter yaÇok iyi inşallah 9 uda 5. gine gider
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?