Türkiyede akdeniz anemisi çok fazla
Taşıyıcıda çok

Kuzum sen bunu ilk görüşmede doktora söyledinmi,eşinin akdwniz anemisi olduğunu?
andreye soylemistik ama dr un yaninda tekrarlamadik cnm.o telasla unuttuk.gecen hafra msj yazdim andreye oyle tekrar soyledim.
esimdeki hemogram testinde cikti ki cogu doktor soylememisti ozmna kdr.
birde nasil olsa donor onemli burda o da ona gore secilir die dusunduk hep.eşimi degistiremiyorum malum

Ngs embriyo başı 400 euro
İnşallah hepimizin sağlıklı evlatlarımız olsun
Ama hakikaten ukrayna ırkında bu hastalık çıkmıyor
İçini ferah tut
Kistik fibrozis nadir olsada ola bilir
Ben cok istiyorum bakilmasini tamam demislerdi en son ama bakalim pazartesi andreyle konusurken soracagim, Andrey doktor ile görüstügümde soracagim , Elena kistikfibrozis icinde senin dedigin gibi söylemisti andreye, ukrayna irkinda cikmiyormus yani denkde gelmemisler donörlerde.

Canım aynı oteldeyiz bizde yeni yerleştik

Slm arkadaşlar bende Kiev’e geldim yol baya yorucu olur hava alanı ve klinik arası baya uzak ben 365 kalacam çift aşım vardı aşı kartı sağlık siğortası ve Andrey in yolladığı giriş belgesi ile hiç sorun yaşanmadan kolayca geçtik klinikte muane yapıldı bir sıkıntı yokmuş kanama ile ilgili de birşey yok doktor bir sorun göremedi prodex iğnesine başladık kısmet olursa 17 sinde transfer olacak tekli transfer yapılacak bide size sormak istiyorum Kiev’de hamile kalanlar dan üçü de tutan var mı kaç tane koydunuz kaçı tuttu

Ayyy Beyzoşş sen eşimi değişsen
Bende senin ardınca

Çok şükür
Seni merak ediyordum
Acaba bu kanama nerden gelmiş bir sorsaydın doktora
Neden ikili transfer yapılmıyor sana?
12345hayat arkadaşımızda üçüz
Ama ikili transfer olmuştu
2 embriyo bir
1 embriyo iki gün sonra
Üçüde tutmuş

Çok iyi inşallah 9 uda 5. gine gider

Çok sevindim sorun çıkmamasına
Bedellerimizle doneriz inşallah

Valla sordum canım hiç birşey yok dedi tahriş olmuştur belki dedi ikili transfer bilmiyorum yapmayacaklar ilk başta ikili olabilir dendi ama sonra hep tekli dendi üçüz maşallah arkadaşıma benide korkutuyor üçüz olma ihtimali

İnşallah hepsi beşinci güne gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…