Valla canım sıkkınken foruma gireyimde bakayım zirkaa bişey yazmış mı diyorum.. Bazen çok gülüyorum yorumlarına.. İyi ki varsın canımcım
Sende öyle canım benim.bende biraz yoğunum yarın tatile gidiyorum ordan Karaman ordan Adana ordan tekrar İstanbul ve bir gece kalıp kiev.tabi ben bu arada bankaya tedavi için nakit ayırtmıştım onu bile çekmeyi unuttum saat 17:30 da aklıma geldi.bankacıyı aradım hemen 20 sinde çekip havaalanına gidecem dedim.ve hala işim bitmedi.makinada son posta çamaşır.Malum dönünce bebişlerle gelecem hiç bişey yapamam.ayağımı uzatıp keyfime bakacam pozitifi alana kadar ağada benim paşada benim

Dr elena ciddi bir sorun olmadıkça PGT önermiyor ilerde bebeğin neresi etkilenir bilmiyoruz diyor ama başka tüp bebek doktorlarıda sakıncası yok bebeğin en dış katmanından parça alınıyor diyor hepsi ayrı telden çalıyor tr de fiyatı 200 dolar sanırım ama kievde 3000 euro sormuştum Hatta erkek istediğim için yaptıralım dedim elena yok dedi.

Canım ablam inşallah gonlumuzce olur

Canım öncelikle hayırlı olsun evet 3 embriyo yerleştirdikleri üçüde tutan arkadaşımız var sahi ses çıkmıyor ne zamandır dur yazayım ona bak aklımdaydı halbuki

Andrey seker gibi insan ya donucem dedim mi dönüyor yarimsaatte olsa dönüyor benim eski merkez doncem dedimi bilinki 6 gun sonra donecek

Bugun dis tedavisine basladim gidinceye kadar disim cekilecek apse yapmis apsede bademciklerime yayilmis oldum 2 gecedir uyutmuyor bu dis sonunda kurtulcam bir dis eksikti oda geldi tam oldu agzimi acamiyorum yaa agridan cekilsin kurtulcam bu yükten valla

Geçmiş olsun çok kötüdür diş bilmezmiyim

Sevgili Zirkaa sana bir haberim var seninle tanışmayı o kadar çok istedim ki Allah nasip etmek için benim transferimi 2 gün erteledi 19/21 tarihine aldı . Sebebi yanlış anlama sonucu estrofem i düzenli kullanmayışım yüzünden 2 gün daha erteledik uçak biletlerimizi dönüş 23 sanırım en uzun kalan ben olucam Elena işini şansa bırakmak istemedi rahimi tam anlamıyla hazırlamak için ertleedi ok dedik

Anam senin son kullanım tarihin yaklaşmış kız bu ne devede kuduz dalıyor derler bizim orda.sen bir oku kendine

canım her işte bir hayır vardır ama ne yalan söylim sevindim karşılaşacağımız için kliniğe gittiğimde yakama çiçek takacam sen tanı diye

canım her işte bir hayır vardır ama ne yalan söylim sevindim karşılaşacağımız için kliniğe gittiğimde yakama çiçek takacam sen tanı diye
Ben seni 100 metre öteden tanırım zirkamBugün B bir hayalim var arkadsşımı da görür görmez anlaştıkhatta çok istedim aynı otelde olmak ama olmadı maalesef

Vallah 12345hayat reduksiyon düşünmüyor
İnşallah üçünüde rahat taşır ve doğurur
Pandamada Allah kolay taşıma nasip etsin
Senin adınada sevindim
Şükür rahimden gelen sorun yok
İnşallah içine konulan embriyolar istediğin sayıda sana evlat olsunlar

Ohh yarasın kardeşime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…