• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canımm başta senin iyi olmana sonra da bebeklerin iyi olmasına çok sevindimm🙏🙏🥰🥰Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsinn 🙏🙏Güzel haberlerini alınca gülümsüyorum burda 🙏4 tane valla gülümsetiyor biryandan da düşündürüyor 😅😅😅Ama redüksiyon mudur nedir o konuda verdiğin karardan ötürü de seni kutluyorum 👏👏👏👏Seninle aynı düşüncedeyim 👍
Canım redüksiyon düşünmüyorum 😊 çok teşekkür ederim evet hem güldürüyor hem düşündürüyor 😅

Arkadaşlar bende araniza yeni katıldım biraz okudum allahım bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın.banada biraz bilgi verirmisiniz Ben 43 yaşında adet oluyorum henüz hiç sorun yaşamadım kötü över benimde tek şansım donasyon eşimde sorun yok .Kime nereye nasıl gideceğim ne kadarlık bir süreç geçiyor ücret konusu bu konularda yardım eder misiniz. Sizi bulunduğunuz şehirde kim takip edecek vb 😊

Arkadaşlar bende araniza yeni katıldım biraz okudum allahım bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın.banada biraz bilgi verirmisiniz Ben 43 yaşında adet oluyorum henüz hiç sorun yaşamadım kötü över benimde tek şansım donasyon eşimde sorun yok .Kime nereye nasıl gideceğim ne kadarlık bir süreç geçiyor ücret konusu bu konularda yardım eder misiniz. Sizi bulunduğunuz şehirde kim takip edecek vb 😊
Aramıza hoş geldin
Tüm sorularına cevap bu sayfada
Tüm sayfayı okumak zor anlıyorum
Ama pandemiden sonra yani 2020-2021 seneyi eski sayfalara giderek sabırla oku ve seni ilgilendiren şeyleri not al
4 bindeki sayfadan oku❤️

Hosgeldin canim benim aramiza nereyi secersen sec insallah guzel haberlerle dönersin

Genelde değer yüksek olunca erken gösterir
Asya mervenin embriyoları çok güzeldi (5aa,5ab)
Üstelikte 6 taneside(blastokist) donduruldu
Çok verimli donör oldu maşallah
Hakikaten guzel verdi yumurta rabbim sonunuhayirli etsin insallah🙏🙏🙏🙏 benim donor gibi deil en azindan 3 tane yumurtasi yok😁😁😁

Varya navigasyon güvenip bir merdiven çıkmışız en az 10 katlı bina yüksekliğinde 4 defa mola verdik devamınada öyle gittik elim merdivenleri görünce bir küfür salladı suratını unutamam.adam şok oldu görünce 😁😂
😁😁😁😁😁

Back