- 4 Mart 2018
- 444
- 3.404
- 63
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım redüksiyon düşünmüyorumCanımm başta senin iyi olmana sonra da bebeklerin iyi olmasına çok sevindimmRabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsinn
Güzel haberlerini alınca gülümsüyorum burda
4 tane valla gülümsetiyor biryandan da düşündürüyor
Ama redüksiyon mudur nedir o konuda verdiğin karardan ötürü de seni kutluyorum
Seninle aynı düşüncedeyim
![]()
Yarın gideceğim canım zazaPanda kuzum seni merak ediyorum
Doktor buldunmu seni takibe alan?
Benim uğur böceğim boşu boşuna ismini koymadımYarın gideceğim canım zaza
Teşekkürler kuzum ,inşallah sağ salim kucağımiza alabilelim yavrularımızıA Asya merve hayırlı olsun canım
Inşallah arkadaşım
Asya korkmaTeşekkürler kuzum ,inşallah sağ salim kucağımiza alabilelim yavrularımızıama benim bugün karnım da agriyo inşallah kötü bisey yoktur
Amiin amiin canım inşallahBenim uğur böceğim boşu boşuna ismini koymadım
İnşallah takip eden doktor iyi birisi olsun
Senin moralini bozucu sohbetler kullanmasın![]()
Aramıza hoş geldinArkadaşlar bende araniza yeni katıldım biraz okudum allahım bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın.banada biraz bilgi verirmisiniz Ben 43 yaşında adet oluyorum henüz hiç sorun yaşamadım kötü över benimde tek şansım donasyon eşimde sorun yok .Kime nereye nasıl gideceğim ne kadarlık bir süreç geçiyor ücret konusu bu konularda yardım eder misiniz. Sizi bulunduğunuz şehirde kim takip edecek vb![]()
Hayırlı olsun ,sağlıkla tutunsun bebişTeşekkürler canımevet tek oldu... 2 tane donduruldu
Listeyi nasil görüyoruz ben bayadir 3.4 haftadir bakamadim kimler neler yapmis bakim istedim ama bulamadim listeBU ARADA PROFİLİNİ PASİFİZE EDENİ, SİLENİ LİSTEDEN KALDIRIYORUM VE SÜRECİ İLERLEYENLERİN İLK GÖRÜŞMELERİNİDE SİLDİM
Canım bu formun 1.sayfaya git orada en basta yaziyor.Su an mesela 5553.sayfadayiz ona gore 1.sayfa olacak.Listeyi nasil görüyoruz ben bayadir 3.4 haftadir bakamadim kimler neler yapmis bakim istedim ama bulamadim liste
Hosgeldin canim benim aramiza nereyi secersen sec insallah guzel haberlerle dönersinArkadaşlar bende araniza yeni katıldım biraz okudum allahım bu yolda kimsenin kucağını boş bırakmasın.banada biraz bilgi verirmisiniz Ben 43 yaşında adet oluyorum henüz hiç sorun yaşamadım kötü över benimde tek şansım donasyon eşimde sorun yok .Kime nereye nasıl gideceğim ne kadarlık bir süreç geçiyor ücret konusu bu konularda yardım eder misiniz. Sizi bulunduğunuz şehirde kim takip edecek vb![]()
Hakikaten guzel verdi yumurta rabbim sonunuhayirli etsin insallahGenelde değer yüksek olunca erken gösterir
Asya mervenin embriyoları çok güzeldi (5aa,5ab)
Üstelikte 6 taneside(blastokist) donduruldu
Çok verimli donör oldu maşallah
Varya navigasyon güvenip bir merdiven çıkmışız en az 10 katlı bina yüksekliğinde 4 defa mola verdik devamınada öyle gittik elim merdivenleri görünce bir küfür salladı suratını unutamam.adam şok oldu görünce![]()
Ballll gibiiii hamissinnnnn canimmm saglicakla kucagina al insallahhhInşallah kızlar kan testinde de güzel bi değer çıkar dualarınızı eksik etmeyin❤
Insallah canim benim herkesin yüzünü guldursun rabbimNice bayramlar görecek bu grup![]()