Hay Buna cok sevindimmm rabbim yuzlerinizi güldürsün canim❤❤❤

Ayy kizlar yaaa ilerde coluk çocuğumuzla piknik yapacagimiz,mis gibi soluyacagimiz orman kalmadi yaaa buralarda marmarisim yillarca calistigim marmarisim yaniyor arkadasimla konustum acentayi bosaltmislar yangin oraya kadar gelmis
Canım duydukça kahroluyoruz

Hakikaten guzel verdi yumurta rabbim sonunuhayirli etsin insallah benim donor gibi deil en azindan 3 tane yumurtasi yok
Bu asamada spermin de etkisi nasildir? Takip ettigim kadariyla bol ve kaliteleri iyi embriyolari olan Panda, asya merve, isabella yaslari genc. Sanirim erkek faktoru olarak da etkisi oluyordur.
Senin 3 embriyo 5.gune geldi mi?

Bu asamada spermin de etkisi nasildir? Takip ettigim kadariyla bol ve kaliteleri iyi embriyolari olan Panda, asya merve, isabella yaslari genc. Sanirim erkek faktoru olarak da etkisi oluyordur.
Olabilir cnm çünkü eşimin gitmeden sprem testi yapılmıştı, sperm sayısı ve kalitesi baya ıyiydi ,izmirdeki doktorum öyle demişti yani.

Vallahi canim buda gelmedi maaleseff nasip kismet hersey ilk cok uzuldum ama herseyde vardir hayir er gec olacak hic acelem yok suan sperm yilan hikayesine dondu oda ilkinde 2 kere sperm ornegi aldilar ilki olmadi dediler sonra birdaha aldilar sonrada ikincisine gerek yok dediler bundada sorun yok dediler falan aman benim is senin anlayacagin yilan hikayesi elde var sifir yerimde sayiyorum hic uzulmuyorum yasadiklarimdan sonra herseyde vardir bir hayir nasip tekrardan tedaviyebaslayacagim zaman artik rabbimin vardir bir bildigi diye düşünüyorum va şükrediyorum hergün eger buda olumsuz olsaydi psikolojik çökerdim

Ucret odediniz mi. Boyle bi durumda nasil bir yol izleniyor

Hic moraini bozma, sana fiziksel olarak sac goz rengi , vucut hatlari gibi benzeyen ama verimli bir donor bulsalar olur mu, cunku cekik goz diye hatirliyorum oyle olunca olasilik az demistin
Murat hoca ozel olarak ilgilendigi icin bir acidan rahat ama tabi her sey kader kismet diyoruz..

Benim adama andre donör olabilir değerleri çok iyi dedi benimki fiyatını sordu ucuz olunca değmez dedi 50 dolar değildi sanırım.yumurta vermek 1500 euroymuş.Zaten biz erkeklerin hiç bir yerde kıymetimiz bilinmiyor diye içlendi birde.Yaşı 48

Insallah bulacaklar artik fiziksel ozelliklerinden gectim saglikli olsun yetr diyorum ne zaman bana uygun donor bulunsa bu seferde yumurtasi az oluyor o yüzden artik saglikli bir donor olsun baskada bisey istemiyorum dedim murat beye ilgilenicem dedi

Kiev’e giden arkadaşlar ödemeyi nasıl yaptınız kartla yapılabiliyor mu nakit elden mi götürmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…