Buna cok sevindimmm rabbim yuzlerinizi güldürsün canimHanımlarr kieve gidip geldikten sonra gezmekten pek bakamadım buralara. İki gündür topluca okudum yazdıklarınız. Hayırlı haber alan arkadaşların gözü aydın darısı geri kalanlarımıza inşallah@BeyzaNur- banada 15 eylül transfer tarihi verdiler canım
Hayirli nobetlerin olsun şekerimARKADAŞLAR LSTEYİ BAŞTAN SONA ANCAK REVİZE EDEBİLDİM LÜTFEN BAKIN VE BANA EKSİK YANLIŞ VAR İSE DÖNÜŞ YAPIN LÜTFEN DÜZELTEYİM.
HEPİNİZE NÖBETTEN SEVGİLERRRRRRR
Sağolasın canım benimde bugün ultrason kontrolüm var öğlenHayirli nobetlerin olsun şekerim
Canım duydukça kahroluyoruzAyy kizlar yaaa ilerde coluk çocuğumuzla piknik yapacagimiz,mis gibi soluyacagimiz orman kalmadi yaaa buralarda marmarisim yillarca calistigim marmarisim yaniyor arkadasimla konustum acentayi bosaltmislar yangin oraya kadar gelmis
Bu asamada spermin de etkisi nasildir? Takip ettigim kadariyla bol ve kaliteleri iyi embriyolari olan Panda, asya merve, isabella yaslari genc. Sanirim erkek faktoru olarak da etkisi oluyordur.Hakikaten guzel verdi yumurta rabbim sonunuhayirli etsin insallahbenim donor gibi deil en azindan 3 tane yumurtasi yok
Bugün tekrar yaptım cnm karnım ağrıyınca bi panik oldum bugün koyulasti artık çizgi, yarın kan vericemBallll gibiiii hamissinnnnn canimmm saglicakla kucagina al insallahhhdarisi hepimizin başına
Olabilir cnm çünkü eşimin gitmeden sprem testi yapılmıştı, sperm sayısı ve kalitesi baya ıyiydi ,izmirdeki doktorum öyle demişti yani.Bu asamada spermin de etkisi nasildir? Takip ettigim kadariyla bol ve kaliteleri iyi embriyolari olan Panda, asya merve, isabella yaslari genc. Sanirim erkek faktoru olarak da etkisi oluyordur.
Senin 3 embriyo 5.gune geldi mi?
Bizim kocalar 50 ye 1-2 kalaOlabilir cnm çünkü eşimin gitmeden sprem testi yapılmıştı, sperm sayısı ve kalitesi baya ıyiydi ,izmirdeki doktorum öyle demişti yani.
Canimm cok sevindimm ❤❤❤❤❤❤Bugün tekrar yaptım cnm karnım ağrıyınca bi panik oldum bugün koyulasti artık çizgi, yarın kan vericemamin cnm âmin hep duamdasin ❤
Vallahi canim buda gelmedi maaleseff nasip kismet hersey ilk cok uzuldum ama herseyde vardir hayir er gec olacak hic acelem yok suan sperm yilan hikayesine dondu oda ilkinde 2 kere sperm ornegi aldilar ilki olmadi dediler sonra birdaha aldilar sonrada ikincisine gerek yok dediler bundada sorun yok dediler falan aman benim is senin anlayacagin yilan hikayesi elde var sifir yerimde sayiyorum hic uzulmuyorum yasadiklarimdan sonra herseyde vardir bir hayir nasip tekrardan tedaviyebaslayacagim zaman artik rabbimin vardir bir bildigi diye düşünüyorum va şükrediyorum hergün eger buda olumsuz olsaydi psikolojik çökerdimBu asamada spermin de etkisi nasildir? Takip ettigim kadariyla bol ve kaliteleri iyi embriyolari olan Panda, asya merve, isabella yaslari genc. Sanirim erkek faktoru olarak da etkisi oluyordur.
Senin 3 embriyo 5.gune geldi mi?
Ucret odediniz mi. Boyle bi durumda nasil bir yol izleniyorVallahi canim buda gelmedi maaleseff nasip kismet hersey ilk cok uzuldum ama herseyde vardir hayir er gec olacak hic acelem yok suan sperm yilan hikayesine dondu oda ilkinde 2 kere sperm ornegi aldilar ilki olmadi dediler sonra birdaha aldilar sonrada ikincisine gerek yok dediler bundada sorun yok dediler falan aman benim is senin anlayacagin yilan hikayesi elde var sifir yerimde sayiyorum hic uzulmuyorum yasadiklarimdan sonra herseyde vardir bir hayir nasip tekrardan tedaviyebaslayacagim zaman artik rabbimin vardir bir bildigi diye düşünüyorum va şükrediyorum hergün eger buda olumsuz olsaydi psikolojik çökerdim
Hic moraini bozma, sana fiziksel olarak sac goz rengi , vucut hatlari gibi benzeyen ama verimli bir donor bulsalar olur mu, cunku cekik goz diye hatirliyorum oyle olunca olasilik az demistinVallahi canim buda gelmedi maaleseff nasip kismet hersey ilk cok uzuldum ama herseyde vardir hayir er gec olacak hic acelem yok suan sperm yilan hikayesine dondu oda ilkinde 2 kere sperm ornegi aldilar ilki olmadi dediler sonra birdaha aldilar sonrada ikincisine gerek yok dediler bundada sorun yok dediler falan aman benim is senin anlayacagin yilan hikayesi elde var sifir yerimde sayiyorum hic uzulmuyorum yasadiklarimdan sonra herseyde vardir bir hayir nasip tekrardan tedaviyebaslayacagim zaman artik rabbimin vardir bir bildigi diye düşünüyorum va şükrediyorum hergün eger buda olumsuz olsaydi psikolojik çökerdim
Insallah bulacaklar artik fiziksel ozelliklerinden gectim saglikli olsun yetr diyorum ne zaman bana uygun donor bulunsa bu seferde yumurtasi az oluyor o yüzden artik saglikli bir donor olsun baskada bisey istemiyorum dedim murat beye ilgilenicem dediHic moraini bozma, sana fiziksel olarak sac goz rengi , vucut hatlari gibi benzeyen ama verimli bir donor bulsalar olur mu, cunku cekik goz diye hatirliyorum oyle olunca olasilik az demistin
Murat hoca ozel olarak ilgilendigi icin bir acidan rahat ama tabi her sey kader kismet diyoruz..
Ucretimi aldim geri ben yeni donor bulucaklar acelesi yok bulsunlardaUcret odediniz mi. Boyle bi durumda nasil bir yol izleniyor
Yok canım yeni çipli kimlik yeterliArkadaşlar Kiev için yeni çipli kimlik kartları yeterli oluyor değil mi??pasaport şart mı??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?