Tebrikler… saglikla kucagina al insallah A Asya merve ..
5.gun embriyyosu en erken 8.gun mu belli olur idrarda zaza?
Genelde değer yüksek olunca erken gösterir
Asya mervenin embriyoları çok güzeldi (5aa,5ab)
Üstelikte 6 taneside(blastokist) donduruldu
Çok verimli donör oldu maşallah

Amiiin
Seninde bayramına az kaldı

Kendi telefonumdan olmadi da annemin telefondan attım anca atabildim var mı kızlar silik çizgi ben halüsinasyon görmüyorum dimi gene
Tebrikler canım benim bu teste böyleyse kan sonucun harika olacak içini ferah tut darısı kuçağına almaya çok mutlu oldum dilerim allahım burda ki herkese nasip eder bu güzel duyguyu

Görmüyorsun canım. Gözün aydın. Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasip etsin.
Gayet güzel var canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Tebrik ederimmmm A Asya merve
Sağlıkla kucağına aldığın günler de görelim Allahım gruptaki herkesi bu güzel fotoğraf ile mükafatlandır
Var var kuzum
Hemde nasıl var
Çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşlarım, inşallah kan değerim de güzel gelir ve katlanarak artar,hepimiz için çok güzel şeyler olacak kendim için hissettiğim gibi sizin içinde hissediyorum bu sene bizim senemiz olacak ❤

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş
Tebrikler canım benim bu teste böyleyse kan sonucun harika olacak içini ferah tut darısı kuçağına almaya çok mutlu oldum dilerim allahım burda ki herkese nasip eder bu güzel duyguyu
Amann masallah saglikla dogurmak da nasip olsun Rabbimden dilerim canjm.Kesesini kalp atisini da duyalim insallah annesi
Masallah canim gözün aydin insallah kandada hayirli haberlerini aliriz
Inşallah kızlar inşallah ,hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum.hepimize anneliği en yakın zamanda tattırsin rabbim, inşallah şu gibi aksın gitsin işlerimiz

Ayy inşallah cnm Hepsini sağlıkla kucağına alirsin

Canımm başta senin iyi olmana sonra da bebeklerin iyi olmasına çok sevindimmRabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsinn Güzel haberlerini alınca gülümsüyorum burda 4 tane valla gülümsetiyor biryandan da düşündürüyor Ama redüksiyon mudur nedir o konuda verdiğin karardan ötürü de seni kutluyorum Seninle aynı düşüncedeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…