Canım doktorlar kese ayrı olsa bile iki yumurtadan da oluyor dediler hiçbir doktor size fazla koymuşlar diyip kestirip atmadı, “Dikoryonik-diamniyotik” olarak tek yumurta ikizi oluyormuş ve dediğim gibi 250 milyonda bir görülüyormuş.Eğer merkezle alakalı olsaydı benimle muhattaplarını keserlerdi diye düşünüyorum Halil İbrahim Bey kendisi zaten yaşımın genç olduğunu ilk görüşmede 1 tane koyalım kesin tutar çok gençsin demişti ben 2 olsun dedim , ki ben çirkeflik falan yapmadım gayet normal olarak konuştum şuanda böyle bişey o kadar uzun yıllardır yaşamamışlar ki onlarda şoktalar ve takip ediyorlar aksine sürekli durumumu merak ediyorlar.Canım dedikleri gibi o zaman 2 kese olması lazım sende. Her kesede de 2 bebek. Keseler ayriysa ayri ayri embriyo konulmuş demek. Kucağına alıp güle güle büyüt bebişlerini
Ozaman ilk partimiz yarınEvet canım doğru hatırladinayy inşallah günler geçmek bilmiyor 5 ağustos demişti test günü icin ama beklemem yarın bi idrar testi yapcam bakalım belki çıkar biseyler
Allah senide bebeklerinide korusunEvet kalbi atıyor , doktorların ultrasonu iyi değildi gittiklerimin bu zamana kadar , ilk defa iyi bir yere gittim 2 hafta sonra net göründüler, muhtemelen hep vardı, yatmıyorum canım ama aşırı da ayakta değilim akıntım da kesildi
Panda sen şimdi önüne bak kuzum,artık her ne olduysa oldu.donörün çok bereketliymiş ne yapalımCanım doktorlar kese ayrı olsa bile iki yumurtadan da oluyor dediler hiçbir doktor size fazla koymuşlar diyip kestirip atmadı, “Dikoryonik-diamniyotik” olarak tek yumurta ikizi oluyormuş ve dediğim gibi 250 milyonda bir görülüyormuş.Eğer merkezle alakalı olsaydı benimle muhattaplarını keserlerdi diye düşünüyorum Halil İbrahim Bey kendisi zaten yaşımın genç olduğunu ilk görüşmede 1 tane koyalım kesin tutar çok gençsin demişti ben 2 olsun dedim , ki ben çirkeflik falan yapmadım gayet normal olarak konuştum şuanda böyle bişey o kadar uzun yıllardır yaşamamışlar ki onlarda şoktalar ve takip ediyorlar aksine sürekli durumumu merak ediyorlar.
Zazacim testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama buraya atıp size danisicam nasıl atılıyor buraya bulamadımAsya merve 24 temmuzdu hatırladım transfer gününü
Salı güzel sonucunla bayram yapıcaz
MaşallahZazacim testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama buraya atıp size danisicam nasıl atılıyor buraya bulamadım
Mesaj yazdığın yerde, üstte solda ortalara doğru dikdörtgen şekli var canım. Oraya tıkla fotoğrafı seçmen için pencere açılacak. Oraya tıklayıp telefonundaki galeriye yonlendirileceksin. Gerisi gelir. Hadi bekliyoruz.Zazacim testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama buraya atıp size danisicam nasıl atılıyor buraya bulamadım
Ayyyyyyy çok mutlu oldumZazacim testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama buraya atıp size danisicam nasıl atılıyor buraya bulamadım
Ayyyyyyy çok mutlu oldum
Gözün aydım bebekler tutundu
Zaten transferin 8 günü öyle oluyor
Oleeeeeeeyyyyyy
Gelsin pozitiflerrrrrr
Asya Allah sağ salim taşımana ve doğurmana nasip etsin
Hadi gozun aydin kuzum. Allah kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Ayyyyyyy çok mutlu oldum
Oleeeeeeeyyyyyy
Gelsin pozitiflerrrrrr
Inşallah kızlar kan testinde de güzel bi değer çıkar dualarınızı eksik etmeyinHadi gozun aydin kuzum. Allah kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Görmüyorsun canım. Gözün aydın. Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasip etsin.Kendi telefonumdan olmadi da annemin telefondan attım anca atabildimvar mı kızlar silik çizgi ben halüsinasyon görmüyorum dimi gene
Tebrikler… saglikla kucagina al insallah A Asya merve ..Ayyyyyyy çok mutlu oldum
Oleeeeeeeyyyyyy
Gelsin pozitiflerrrrrr
Oooohhh bide ucuz testle böyle işaret
ez bir zaman senin başına kuzumHadi gozun aydin kuzum. Allah kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Var var kuzumKendi telefonumdan olmadi da annemin telefondan attım anca atabildimvar mı kızlar silik çizgi ben halüsinasyon görmüyorum dimi gene
Tebrik ederimmmm A Asya merve
Gayet güzel var canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğiniKendi telefonumdan olmadi da annemin telefondan attım anca atabildimvar mı kızlar silik çizgi ben halüsinasyon görmüyorum dimi gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?