Canım dedikleri gibi o zaman 2 kese olması lazım sende. Her kesede de 2 bebek. Keseler ayriysa ayri ayri embriyo konulmuş demek. Kucağına alıp güle güle büyüt bebişlerini
Canım doktorlar kese ayrı olsa bile iki yumurtadan da oluyor dediler hiçbir doktor size fazla koymuşlar diyip kestirip atmadı, “Dikoryonik-diamniyotik” olarak tek yumurta ikizi oluyormuş ve dediğim gibi 250 milyonda bir görülüyormuş.Eğer merkezle alakalı olsaydı benimle muhattaplarını keserlerdi diye düşünüyorum Halil İbrahim Bey kendisi zaten yaşımın genç olduğunu ilk görüşmede 1 tane koyalım kesin tutar çok gençsin demişti ben 2 olsun dedim , ki ben çirkeflik falan yapmadım gayet normal olarak konuştum şuanda böyle bişey o kadar uzun yıllardır yaşamamışlar ki onlarda şoktalar ve takip ediyorlar aksine sürekli durumumu merak ediyorlar.

Allah senide bebeklerinide korusun
İyi gittiğin ultrasonda gören doktor ne dedi
Takip ondamı olucak

Panda sen şimdi önüne bak kuzum,artık her ne olduysa oldu.donörün çok bereketliymiş ne yapalım
10 haftadasın bildiğim kadarıyla,reduksiyon düşünmüyorsun
Takip eden doktor bulundumu
Akıntın olmamasıda çok iyi
Şükür

Zazacim testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama buraya atıp size danisicam nasıl atılıyor buraya bulamadım
Mesaj yazdığın yerde, üstte solda ortalara doğru dikdörtgen şekli var canım. Oraya tıkla fotoğrafı seçmen için pencere açılacak. Oraya tıklayıp telefonundaki galeriye yonlendirileceksin. Gerisi gelir. Hadi bekliyoruz.

Zazacim testi yaptım silik bir çizgi çıktı ama buraya atıp size danisicam nasıl atılıyor buraya bulamadım
Ayyyyyyy çok mutlu oldum
Gözün aydım bebekler tutundu
Zaten transferin 8 günü öyle oluyor
Oleeeeeeeyyyyyy
Gelsin pozitiflerrrrrr
Asya Allah sağ salim taşımana ve doğurmana nasip etsin

Asya merve fotrafı çek ve telefon arşivinde kalsın
Aşağıda sağda dosya ekle var ona bas ve telefon arşivinden o güzel resi bura yükle sonra ekleye bas

Ayyyyyyy çok mutlu oldum
Oleeeeeeeyyyyyy
Gelsin pozitiflerrrrrr
Hadi gozun aydin kuzum. Allah kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Inşallah kızlar kan testinde de güzel bi değer çıkar dualarınızı eksik etmeyin

Ayyyyyyy çok mutlu oldum
Oleeeeeeeyyyyyy
Gelsin pozitiflerrrrrr
Tebrikler… saglikla kucagina al insallah A Asya merve ..
5.gun embriyyosu en erken 8.gun mu belli olur idrarda zaza?

Tebrik ederimmmm A Asya merve
Sağlıkla kucağına aldığın günler de görelim Allahım gruptaki herkesi bu güzel fotoğraf ile mükafatlandır
Sizleri gördükçe heyecandan yerimde duramıyorum ya.. Zoladexin 1. Ayı bitti. 2. Aya girdik bakalım. Hayatımda ilk defa adet olmadım, inşallah bi sonraki adetim doğumdan sonra olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…