• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tebrikler… saglikla kucagina al insallah A Asya merve ..
5.gun embriyyosu en erken 8.gun mu belli olur idrarda zaza?
Genelde değer yüksek olunca erken gösterir
Asya mervenin embriyoları çok güzeldi (5aa,5ab)
Üstelikte 6 taneside(blastokist) donduruldu
Çok verimli donör oldu maşallah

Tebrik ederimmmm A Asya merve 🥳🥳🥳
Sağlıkla kucağına aldığın günler de görelim 🙏🏻🙏🏻Allahım gruptaki herkesi bu güzel fotoğraf ile mükafatlandır 🥰
Sizleri gördükçe heyecandan yerimde duramıyorum ya.. Zoladexin 1. Ayı bitti. 2. Aya girdik bakalım. Hayatımda ilk defa adet olmadım, inşallah bi sonraki adetim doğumdan sonra olur 🤣
Amiiin
Seninde bayramına az kaldı🥰

Kendi telefonumdan olmadi da annemin telefondan attım anca atabildim 😁var mı kızlar silik çizgi ben halüsinasyon görmüyorum dimi gene
Tebrikler canım benim bu teste böyleyse kan sonucun harika olacak içini ferah tut darısı kuçağına almaya çok mutlu oldum 👏👏🥰🥰dilerim allahım burda ki herkese nasip eder bu güzel duyguyu 🙏🥰

Görmüyorsun canım. Gözün aydın. Allah sağlıkla devamını getirmeyi nasip etsin. 🤗🤗🤗
Gayet güzel var canım gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebeğini
Tebrik ederimmmm A Asya merve 🥳🥳🥳
Sağlıkla kucağına aldığın günler de görelim 🙏🏻🙏🏻Allahım gruptaki herkesi bu güzel fotoğraf ile mükafatlandır 🥰
Var var kuzum
Hemde nasıl var😀
Çok teşekkür ederim güzel yürekli arkadaşlarım, inşallah kan değerim de güzel gelir ve katlanarak artar,hepimiz için çok güzel şeyler olacak kendim için hissettiğim gibi sizin içinde hissediyorum bu sene bizim senemiz olacak ❤🙏🙏

Canım hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş 🥰
Tebrikler canım benim bu teste böyleyse kan sonucun harika olacak içini ferah tut darısı kuçağına almaya çok mutlu oldum 👏👏🥰🥰dilerim allahım burda ki herkese nasip eder bu güzel duyguyu 🙏🥰
Amann masallah saglikla dogurmak da nasip olsun Rabbimden dilerim canjm.Kesesini kalp atisini da duyalim insallah annesi🥰🥰
Masallah canim 🥰gözün aydin insallah kandada hayirli haberlerini aliriz😍😍
Inşallah kızlar inşallah ,hepinize tek tek çok teşekkür ediyorum.hepimize anneliği en yakın zamanda tattırsin rabbim, inşallah şu gibi aksın gitsin işlerimiz🙏🙏

Canlar😘😘 bu aralar pek yazamiyorum ama girip okuyorum ara ara😍
Masallah kiew kibris agustos ayinda cosuyor😃 Rabbim herkesin yüzünü güldürsün insallahhh❤️❤️ Hayirli haberler aliriz insallah yolunuz acik olsun kizlarrr😘😘 Ben de insallah 16sindan sonra baslarim ya pskolojim bozuldu artik gidip bebegimi

Yaaa kızlar yazamadım , evet inşallah sağlıkla doğum yaparım cevap yazan herkese çok teşekkür ederim 💓 Atan kalpler olduğu sürece maalesef doğal seleksiyona bırakıyorum eğer yaşatırsa Rabbim yaşatır, ölürse Rabbim yanına alır.Bu arada merkezimle defalarca kez konuştum kesinlikle 2 embriyo koymuşlar asla fazla koyamayız zaten genç olduğunuz için koyarsak başımıza geleceği biliyoruz dedi doktor.Benim durumum 250 milyonda 1 görülen bir mucizeymiş.Yani iki tane tek yumurta ikizlerim var 🥰sağlıkla doğuma gidebilirim inşallah
Ayy inşallah cnm Hepsini sağlıkla kucağına alirsin🤲♥️💙💙♥️

Hanımlarr kieve gidip geldikten sonra gezmekten pek bakamadım buralara. İki gündür topluca okudum yazdıklarınız. Hayırlı haber alan arkadaşların gözü aydın darısı geri kalanlarımıza inşallah 😊😊 B BeyzaNur- banada 15 eylül transfer tarihi verdiler canım
🥰🥰🥰🥰

Evet kalbi atıyor , doktorların ultrasonu iyi değildi gittiklerimin bu zamana kadar , ilk defa iyi bir yere gittim 2 hafta sonra net göründüler, muhtemelen hep vardı, yatmıyorum canım ama aşırı da ayakta değilim akıntım da kesildi
Canımm başta senin iyi olmana sonra da bebeklerin iyi olmasına çok sevindimm🙏🙏🥰🥰Rabbim sağlıkla dünyaya getirmeni nasip etsinn 🙏🙏Güzel haberlerini alınca gülümsüyorum burda 🙏4 tane valla gülümsetiyor biryandan da düşündürüyor 😅😅😅Ama redüksiyon mudur nedir o konuda verdiğin karardan ötürü de seni kutluyorum 👏👏👏👏Seninle aynı düşüncedeyim 👍

Back