Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Transfer hayirli olsun. Tek olacakti sizinki. Kalan dondurulanlar kardes olsun…Duyarız inşallahben bugün transfer olcam daha
Umut karışmak gibi düşünmeKiev, british ve murat önal 3 ü arasinda kaldim
İnşallah 10 güne güzel haberinle buralara bayramı getirTeşekkürler canımevet tek oldu... 2 tane donduruldu
Durubalım eski mesajlarımda gezilecek ve gezdiğim yerleri fotoraflarla paylaştımBen andreyin bebeğine elbise aldım çok beğendim 18/24 ay aldım biraz büyük oldu sanırım ama küçüğü yoktuBir de sevgili kievciler bu gidişimde gezmek istiyorum gidilmesi gereken yerleri bulurum bulmasına da buralara nasıl gidicem internetimiz yok ingilizcemiz tarzanca
Bi yol gösterirseniz sevinirim Tavsiyelerinize de memnun olurum yeme/içme gezme/tozma açısından
![]()
Canımmm sağ olasınn ama ben bu formu kullanma konusunda birqz özürlüyüm galibaaDurubalım eski mesajlarımda gezilecek ve gezdiğim yerleri fotoraflarla paylaştım
Otel ve hastanede çillop gibi internet var
Kievde gezilicek yerleri araştır ve uber taksiyle istediğin yere ulaş
İnşallahİnşallah 10 güne güzel haberinle buralara bayramı getir![]()
Şahanesin zirkacımBen kızların daha önceki Yazdıklarından ekran görüntüsü almıştım gezilecek yerler gidilecek restoranlar onları bulursam sana atayım duruyorsa
İyi sen öğren canım bende senden öğrenirimCanımmm sağ olasınn ama ben bu formu kullanma konusunda birqz özürlüyüm galibaaHala alışamadım
senin mesajlarda maşallah yüzlerce
Biraz bakayım dedim ama hemmen kaçtım
internete yazınca çıkıyor birsürü yer ben sadece hani şurdan şöyle git şurası şöyle gibi tiyolar /tavsiyeler istemiştim varsa yani
![]()
Canımmm sağ olasınn ama ben bu formu kullanma konusunda birqz özürlüyüm galibaaHala alışamadım
senin mesajlarda maşallah yüzlerce
Biraz bakayım dedim ama hemmen kaçtım
internete yazınca çıkıyor birsürü yer ben sadece hani şurdan şöyle git şurası şöyle gibi tiyolar /tavsiyeler istemiştim varsa yani
![]()
Heyecanla bekliyoruzİnşallah 10 güne güzel haberinle buralara bayramı getir![]()
Varya navigasyon güvenip bir merdiven çıkmışız en az 10 katlı bina yüksekliğinde 4 defa mola verdik devamınada öyle gittik elim merdivenleri görünce bir küfür salladı suratını unutamam.adam şok oldu görünceAllah seni güldürsün
Kız bizde senin gibi bulduk yerleri ve gez gez bitmiyem ormanlara giriyorduk
Hata zirkada aynısını yaşamış
Evet canım doğru hatırladinAsya merve 24 temmuzdu hatırladım transfer gününü
Salı güzel sonucunla bayram yapıcaz![]()
Benim ağustosun sonu gibi ama tarih henüz belli değil.canmB bir hayalim var , @Zumrom @muphem_pankekk @anneadayi1974 @smyrna_45 @mektup01 tarihleriniz belli oldu mu arkadaşlar.
Gizliler hariç ağustosta 10 kişiyiz.
Sanırım sadece @smyrna_45 Kıbrıs’ta.
Duruball ve @Deniz5506 yı yazmadım buraya çünkü onların tarihi belli
Evet kalbi atıyor , doktorların ultrasonu iyi değildi gittiklerimin bu zamana kadar , ilk defa iyi bir yere gittim 2 hafta sonra net göründüler, muhtemelen hep vardı, yatmıyorum canım ama aşırı da ayakta değilim akıntım da kesildiAyy burda soruma cevap vermişin
O dördüncü ödemli olan embriyonun kalbi atıyormu?
Panda kuzum akıntın varmı?
Birde her halde yatıyorsun değilmi