• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kiev, british ve murat önal 3 ü arasinda kaldim
Umut karışmak gibi düşünme
1 yer kiev
2 yer british
Her zaman diyorum ve diyicem bir kıdemli olarak
Kıbrısta en kaliteli merkez British
Ama Kievde çok güvenilir yer
Yumurta güvenilir
Donör güvenilir
Doktor seni tam tedaviye alıyor
Hata transfer sonrası bile 12 haftaya kadar seni önemsiyorlar
Başarısız olunca araştırmalarını çok beğendim
Ayrıca tedavi içinde ilaç,otel,yeme içme,embrio glue,ivig ve arginin serum
Kalınlaşması zor olan endometriuma ozon
Ben bu kadar donanımlı bir yer görmemiştim

Ben andreyin bebeğine elbise aldım çok beğendim 18/24 ay aldım biraz büyük oldu sanırım ama küçüğü yoktu 🙈🙈Bir de sevgili kievciler bu gidişimde gezmek istiyorum gidilmesi gereken yerleri bulurum bulmasına da buralara nasıl gidicem internetimiz yok ingilizcemiz tarzanca 😅😅Bi yol gösterirseniz sevinirim Tavsiyelerinize de memnun olurum yeme/içme gezme/tozma açısından 🙏🙏😘😘

Ben andreyin bebeğine elbise aldım çok beğendim 18/24 ay aldım biraz büyük oldu sanırım ama küçüğü yoktu 🙈🙈Bir de sevgili kievciler bu gidişimde gezmek istiyorum gidilmesi gereken yerleri bulurum bulmasına da buralara nasıl gidicem internetimiz yok ingilizcemiz tarzanca 😅😅Bi yol gösterirseniz sevinirim Tavsiyelerinize de memnun olurum yeme/içme gezme/tozma açısından 🙏🙏😘😘
Durubalım eski mesajlarımda gezilecek ve gezdiğim yerleri fotoraflarla paylaştım
Otel ve hastanede çillop gibi internet var
Kievde gezilicek yerleri araştır ve uber taksiyle istediğin yere ulaş

Çok geçmiş olsun cnm ,ne güzel bi haber babandan geldi bi daha ki aylara da senden gelecek inşallah 🙏😊 bu arada senin eşin gitti mi kibrisa
Asya seni unutuk sanma😂
İnşallah az kaldı güzel sonucunu almana
Bugü transfer sonrası kaçıncı günün

Durubalım eski mesajlarımda gezilecek ve gezdiğim yerleri fotoraflarla paylaştım
Otel ve hastanede çillop gibi internet var
Kievde gezilicek yerleri araştır ve uber taksiyle istediğin yere ulaş
Canımmm sağ olasınn ama ben bu formu kullanma konusunda birqz özürlüyüm galibaa 😅😅😅Hala alışamadım 🙈senin mesajlarda maşallah yüzlerce 🙈🙈Biraz bakayım dedim ama hemmen kaçtım 🙈internete yazınca çıkıyor birsürü yer ben sadece hani şurdan şöyle git şurası şöyle gibi tiyolar /tavsiyeler istemiştim varsa yani 😉😉

Canımmm sağ olasınn ama ben bu formu kullanma konusunda birqz özürlüyüm galibaa 😅😅😅Hala alışamadım 🙈senin mesajlarda maşallah yüzlerce 🙈🙈Biraz bakayım dedim ama hemmen kaçtım 🙈internete yazınca çıkıyor birsürü yer ben sadece hani şurdan şöyle git şurası şöyle gibi tiyolar /tavsiyeler istemiştim varsa yani 😉😉
İyi sen öğren canım bende senden öğrenirim 🤣🤣

🤣🤣🤣Allah seni güldürsün
Kız bizde senin gibi bulduk yerleri ve gez gez bitmiyem ormanlara giriyorduk🤣🤣🤣🤣
Hata zirkada aynısını yaşamış

🤣🤣🤣Allah seni güldürsün
Kız bizde senin gibi bulduk yerleri ve gez gez bitmiyem ormanlara giriyorduk🤣🤣🤣🤣
Hata zirkada aynısını yaşamış
Varya navigasyon güvenip bir merdiven çıkmışız en az 10 katlı bina yüksekliğinde 4 defa mola verdik devamınada öyle gittik elim merdivenleri görünce bir küfür salladı suratını unutamam.adam şok oldu görünce 😁😂

Ayy burda soruma cevap vermişin
O dördüncü ödemli olan embriyonun kalbi atıyormu?
Panda kuzum akıntın varmı?
Birde her halde yatıyorsun değilmi
Evet kalbi atıyor , doktorların ultrasonu iyi değildi gittiklerimin bu zamana kadar , ilk defa iyi bir yere gittim 2 hafta sonra net göründüler, muhtemelen hep vardı, yatmıyorum canım ama aşırı da ayakta değilim akıntım da kesildi

Back