• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar size bisey daha sorucam benim acayip baş ağrısı devam ediyordu gece 😔bir gün önceden bayılmıştım ya zaten gecesine vermidon icmistim agrım çok olduğu için. Doktora da sabah sormuştum parol veya minoset önerdi .sizce vermidonun olumsuz bir etkisi var mıdır transferden sonra

Kızlar merhaba su fsh la başı bela da olanım 😀 ilaç verdi yarın test vericem bakalım ne çıkacak bu ay da yüksek çıkarsa direk hazır embriyo yapıcam onda da 2 embriyo kesin konuluyormuş sizce iki tane mi koyayım bi tane mi
İnşallah fsh düşücek
Ama embriyo sayısını 2 yap garanti olsun👍❤️

Kızlar size bisey daha sorucam benim acayip baş ağrısı devam ediyordu gece 😔bir gün önceden bayılmıştım ya zaten gecesine vermidon icmistim agrım çok olduğu için. Doktora da sabah sormuştum parol veya minoset önerdi .sizce vermidonun olumsuz bir etkisi var mıdır transferden sonra
Hiç bir sıkıntı yok ,vermidon,minoset,parol hepsinin içeriği paracetamol👍

sen🙏🙏🙏Bende bugün olacakmışım gibi his var 🙏Andreyden cevap geldi adet olunca hevr ver dedi ve ilaçlara da 1/08 de başlıyormuşum transfer tarihlerimde 17 ve 19 ağustosmuş🙏🙏🥰🥰🥰Heyecan yaptımm 🙏🙏🥰🥰Senin transfer tarihin belli oldu mu canımm
Canım bende 1 Ağustos ilaca başlıyacam 17 Ağustos transfer tarihi 19 dönüş dedi senin dönüş ne zaman

hayırlı olsun zirkacım saglıkla git bebeşlerini al gel. herşey su gibi aksın yerini bulsun. bakalım bizim tarihler de belli olsun hayırlısıyla belki denk geliriz durubalım sen ben ohhh mis
Ay çok güzel olur inşallah ben sizden sonra adet oldum aslında o yüzden anlamadım bu işi

Kızlar merhaba su fsh la başı bela da olanım 😀 ilaç verdi yarın test vericem bakalım ne çıkacak bu ay da yüksek çıkarsa direk hazır embriyo yapıcam onda da 2 embriyo kesin konuluyormuş sizce iki tane mi koyayım bi tane mi
Tabiki 2 hayatım şansını artır ben sağlam çıkarsa dört tane isticem

Canım stres yapma zaten hazırlık süresince ilaçla her türlü destekleme yapıp Rahmi hazırlayacaklar stres yaparsan dengeni bozarsın
Canım İnan bende artık denge falan kalmadı her hastaneye gidince bir sorun çıkar mı ya bi kere de elimdeki kağıtta güzel bişeyler yazsın yoruldum çünkü artık

Back