- 9 Şubat 2020
- 217
- 522
- 53
2 tane transfer yapıldı 6 tanesi donduruldu zirkacımAsyacığım ikili transfermi başka embriyo var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 tane transfer yapıldı 6 tanesi donduruldu zirkacımAsyacığım ikili transfermi başka embriyo var mı
Transferim gynolife de yapıldı ,5. Gün emriyosu 2 tane.yok arkdasım progestn bugun bakılmadıTransferin hayırlı olsun.inşallah bebeğini sağlıkla kucaklarsın
Transferin hangi merkezde yapıldı? Progesteronun 5. Günü mü yapıldı? Transfer öncesi test yapılıp progesteron seviyene bakıldı mı? @kualalumpur DNA hasarı maalesef düzelmiyor. Ottoimmün hastalık gibi. Tabii düşükleriniz yoksa ngs yaptırmayanilirsiniz. Ngs’e dr.unuzun karar vermesi yerinde bir karar olur. Dr. Firdevs ve merkezi güvenilir bir merkez değil. Bizzat 2 kere deneyimledim. Kimseye tavsiye etmiyorum. Merkezin güncel tedavilere hakim bir ekip ile ve embriyoloji labi ve embriyologu iyi olan imsi kullanan bir merkez olmasına dikkat edilmelidir. Kıbrıs’ta sadece 1 merkezde imsi yapılıyor. Onun dışında yapıyoruz denilen yerler maalesef doğru bilgi değil. Spermde çok ciddi bozukluk yolsa DNA hasarı çok yoğun değilse aslında imsi çok şartta değil. Tecrübeli bir Embriyolog spermin yapısındanda iyi bşr seçim yapabilir. Sanırım siz Kiev’de tedavi olacaksınız zaten. Orada ki ekip Dr. Elena bu konuda iyi bir uZman. Doğru yönlendirme yapacağına inancım sonsuz.
Sen benim değerlimsin PandamAmin canım zaza![]()
Hayırlı olsun gözün aydın canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKizlarrr merhabaaaakan sonucum cikti 1172
asirii mutluyumm suan
![]()
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım arkadaşım benim de sonucum çok şükür pozitif. Bu yolda emek sarfeden tüm herkesin en kısa sürede anne olması dileğiyle.![]()
İnşallah pozitif olacak moralin yüksek olsun hepKızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dualarınız içintransferden çıktım 2 tane embriyo transfer edildi bakalım. Ama idrara çok fazla sıkışık girdiğim için çıktığımda biraz fazla sıktım kendimi tuvalete gitmiyim diye ,aglicaktim nerdeyse
kötü biseye etki etmez dimi kızlar
Dr. Murat’ın transferi ezbere 5. güne yapmasını doğru bulmuyorum. Bu standart eski bilgi çünkü her kadının implatasyon penceresi 5. Gün olmayabiliyor. Bunun için önce tahlil yapılıp gerekiyorsa evet 5. Gün değilse 6. Ve 7. Gün transfer yapılmalı. Onun dışında transfer sonrası kullanılan ilaçlar güncel. Sadece transfer sonrası hemen pruloton depot yapılıp haftada 3 kere tekrar edilmeli.Trans
Transferim gynolife de yapıldı ,5. Gün emriyosu 2 tane.yok arkdasım progestn bugun bakılmadı
Omayram ama Asyanın transferi freş olduğu için murat bey bence öyle yapmışDr. Murat’ın transferi ezbere 5. güne yapmasını doğru bulmuyorum. Bu standart eski bilgi çünkü her kadının implatasyon penceresi 5. Gün olmayabiliyor. Bunun için önce tahlil yapılıp gerekiyorsa evet 5. Gün değilse 6. Ve 7. Gün transfer yapılmalı. Onun dışında transfer sonrası kullanılan ilaçlar güncel. Sadece transfer sonrası hemen pruloton depot yapılıp haftada 3 kere tekrar edilmeli.
Evet yazdığım protokol dondurulmuş embriyo transferi için fakat pruloton depot hemen transfer sonrası klinikte vurulup transfer sonrası haftada 3 kere tekrarı yapılmalıOmayram ama Asyanın transferi freş olduğu için murat bey bence öyle yapmış
Senin dediğinde embriyolar dondurulmalı
Ben bu defa tedavimde senin protokolünle gidicemEvet yazdığım protokol dondurulmuş embriyo transferi için fakat pruloton depot hemen transfer sonrası klinikte vurulup transfer sonrası haftada 3 kere tekrarı yapılmalı
Transferin hayırlı olsun canım,Kızlar hepinize tek tek teşekkür ederim dualarınız içintransferden çıktım 2 tane embriyo transfer edildi bakalım. Ama idrara çok fazla sıkışık girdiğim için çıktığımda biraz fazla sıktım kendimi tuvalete gitmiyim diye ,aglicaktim nerdeyse
kötü biseye etki etmez dimi kızlar
Transferin hayırlı olsun canım,inşallah 12.gün engel güzel sonuçlarla bayramın olsun. Kafana hiçbir şey takma
embriyoların kalitesi neydi?
Sagol arkadasım tesekkurlerTransferin hayırlı olsun canım,inşallah 12.gün engel güzel sonuçlarla bayramın olsun. Kafana hiçbir şey takma
9 tane embriyom vardı bugun ,2 tanesini transfer ettiler . dondurulck kalitede de 6 tane varmış onları da dondurdukTransferin hayırlı olsun canım,inşallah 12.gün engel güzel sonuçlarla bayramın olsun. Kafana hiçbir şey takma
Guzel soru :) ben de dun Ukrayna alfabesinin internette karsiligini bulup “diferelin” depot kelimesini cozdum :) , galiba bu Lucrin vs depotlarin turevi .Ayrıca bende dün Andrey in talimatıyla diferelin 3.75 iğnemi yaptım. Galiba duruballim ile aynı zamanlara denk gelecek tedavimiz. Ayın 20 sini kadar regl olmamı beklediler ama olmadım. Sonra cumaya kadar olmazsan iğneyi yap dedi. Beni affedin bilgisizliği mi bu iğne ne işe yarıyor. İnternette araştırdım ama pek doğru dürüst bir sonuç bulamadim
Ayrıca bende dün Andrey in talimatıyla diferelin 3.75 iğnemi yaptım. Galiba duruballim ile aynı zamanlara denk gelecek tedavimiz. Ayın 20 sini kadar regl olmamı beklediler ama olmadım. Sonra cumaya kadar olmazsan iğneyi yap dedi. Beni affedin bilgisizliği mi bu iğne ne işe yarıyor. İnternette araştırdım ama pek doğru dürüst bir sonuç bulamadim
Canım bende aşağı yukarı öyle zannediyorum da benim şuan regl olmam bekleniyor o zaman o nasıl olacak o zaman. Ya senin için ne bekleniyorEvet canımm kuvvetle muhtemel beraberiz
bende o meşhuuuur iğneyi dün oldumm ve ne işe yaradığını da dün öğrendimm hormonları sıfırlıyormuşş vücut kendi üretmesini engelliyor ve onların verdikleri hormanlarla yönetiliyor yani benim anladığım bu enazından
Daha tecrübeli arkadaşlar açıklama yapacaktır
Çok bereketli bir donör maşallah9 tane embriyom vardı bugun ,2 tanesini transfer ettiler . dondurulck kalitede de 6 tane varmış onları da dondurduk![]()