• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haftaya gidiyoruzzzx canim allah nasip kismet ederse kafam dolu nasil transfer olucam onuda bilmiyorum esim carsamba gidip gelicek ogun bilgi vericekler donor den yumurta toplanacak carsamba insallah bakalim kactane olucak
Bu defa her şey çok güzel gidicek
İçini ferah tut
Rahim kalınlığı nasıl gidiyor

Kader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım var 🙏😊biraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem🙏
Dualarımız seninle canim. Stres yapma hersey cok guzel olucakkkk

Kader arkadaşlarım yarın 9 da merkezde olucam. Yarın transfer günüm ,bana da dualarınızda yer verin, cok ihtiyacım var 🙏😊biraz heyecan biraz stresliyim .yarın transferden sonra yazarım gene ınsallah burdan da elim boş dönmem🙏
Rabbim kolayliklar versin insallah pozitiflerini kalp atislarini duymayi ve saglikla kucagina almayi nasp etsin duslarim seninle canim 🙏🙏🙏

Transferin şimdiden hayırlı olsun, Rabbim en güzelini nasip etsin inşaallah🙏🙏

İnşallah güzel sonuçla dön ve kucağına al🤣❤️

Asya merve guzel haberlerle dön insallahhh dualarimdasin sende canim su gibi aksın tedavin insallahh🙏🙏🙏🙏

Bu defa her şey çok güzel gidicek
İçini ferah tut
Rahim kalınlığı nasıl gidiyor
Cok şükür canim benim bu sefer hersey yolunda gidiyor az bisey daha kaldi dedi doktor rahmim yavas yavas kalinlasiyor ben gidinceye kadar biraz daha olur 5 cm olmus daha 8.5 olunca haber ver dedi murat bey estrofemi arttirdim bugunden itibaren ilk tedavimde 7 olmustu rahim kalinligi

Cok şükür canim benim bu sefer hersey yolunda gidiyor az bisey daha kaldi dedi doktor rahmim yavas yavas kalinlasiyor ben gidinceye kadar biraz daha olur 5 cm olmus daha 8.5 olunca haber ver dedi murat bey estrofemi arttirdim bugunden itibaren ilk tedavimde 7 olmustu rahim kalinligi
Eftalios kaç gündür estrofemi alıyorsun
5mm her halde yazıcaktın
Yani adetin kaçıncı günü 5 mm olmuş?

Canim hersey guzel gecer insallah girmeden kalida 41 kere ihlas i oku besmele cek 41 kere oyle gir olur mu

Stres yapacak bişey yok Bugün bebeğini alıp çıkacaksınn inşş 🙏🙏Güzel düşün güzel olsun csnımm 🙏❤️

Canım

siz ilk görüşmeye gittinizmi biotexcoma yoksa son bahar ilk görüşme olucak?
Birde dna hasar varsa o düzelmiyorki
Dna hasarı düzelmez mi Zaza😢 eşimde de vardı Kaan Aydos’a gittik doğal kürler ve klomen ile değerleri iyi çıktı. Düzeldi dedi ve ilacı kesti. Yine de ngs mi yaptırsam ben de?

Dna hasarı düzelmez mi Zaza😢 eşimde de vardı Kaan Aydos’a gittik doğal kürler ve klomen ile değerleri iyi çıktı. Düzeldi dedi ve ilacı kesti. Yine de ngs mi yaptırsam ben de?
Kuzum ben çok yıprandım artık çare ngs diyorlar onunçin yaptırıcam
Unutmayın artık saysız demelerim var
Ve düşükler
Bunun nedeni ya embriyo yada rahim
Bunu tespit etmek için ngs yapılmalı

Kuzum ben çok yıprandım artık çare ngs diyorlar onunçin yaptırıcam
Unutmayın artık saysız demelerim var
Ve düşükler
Bunun nedeni ya embriyo yada rahim
Bunu tespit etmek için ngs yapılmalı
Bilmediğim için soruyorum. Ngs de sorun çıkmazsa transfer mi oluyor? Rahim de sorun olsa transfer öncesi doktor anlamıyor mu? Doktor Rahim uygun yada değil gibi demiyor mu?

Back
X