Kızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım

Ahh zazam çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim

Zazam ne diyorsun sen canım , çok kötü oldum valla. Diyecek söz bulamıyorum nutkum tutuldu dünkü kanamaylamı kaybettin inşallah dediğin gibi dış gebelik yoktur canım İnan ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzüldüm

cok üzgünüm..ne söylesek boş biliyorum....tek yapabileceğimiz bol bol dua etmek senin icin

Kurban olduğum seni aramak la yada mesajla rahatsız etmek istemiyorum, şimdi üzgünsün anlıyorum kolay değil acını yaşa içini boşalt rahatlarsın canım. Ne zaman bizimle konuşmak istersen biz kız kardeşlerin olarak buradayız. Allah yardımcın olsun Rabbim sabrını ferahını içine versin.

Ne diyorsun Allahim kelimeleri bir araya getiremiyorum Zaza cok cok üzgünüm icim ciz etti.

Hiiç beklemiyordum, Zazaamn nasıl olur anlamadım
Şimdi ne desem, sana ilaç olmıyacak biliyorum
Yine de önce sen!!! iyi ol bi önce.. Elana, üreme doktoru nihayetinde sebebine göre yeni bir tedavi ön görebilir. Biliyorsun ikinci denemelerimizi transfer sonrası seninle planlıyorduk, konuşuyorduk..bu olasılık da her zaman bizim için vardı ve hala da var.

Nasıl olur Zaza, keseyi görmüştün hani. Yazdıklarına inanamıyorum şu an. Canım Zazam ya.. ama bu reva mı şimdi.
Ne yazacagimi da bilemiyorum, yazıp yazıp siliyorum inan. Çok üzüldüm çook, içim yandı. Az bir Elenayla falan görüş bakalım.

Bana Elena ne yapsınli zaten elinden geleni yaptı
Artık gerisi Allaha

Çok çok üzüldüm inanın siz bana en çok umut oluyordunuz , Allah hayırlısını versin ne dicemi bilemedim

Ahhh canim ne diyeceğimi bilemedim bende yaa o kadar üzgünüm ki canim kardesim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…