• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. 😇POZİTİF😇 bin şükür🙏 desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm 😘🥰
Gözün aydın poncik
Sağ salim doğurasın kucağına alasın inşallah😍🥰❤️
değerini paylaşmadın

Kızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş😞😞😞
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım
Simdi isten ciktimmm bakayim dedim haber varmi ,zazamm cokk üzgünümmm nendiycegimi bilemiomm Icimm acidii Allahim güc versinn

Merhaba kizlar duygarim cok kariştigi icin önce agladim sonra güldüm. 😇POZİTİF😇 bin şükür🙏 desteklerinzle duanizla güçlüyüz herkese tesekkur ederm 😘🥰
Tebrikler cnm Rabbim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallahh❤️

Kızlar beni boş verin ben artık arsızlaştım bu yolda
Poncikten habef varmı?
Bugün kan vericekti
Ya sen nasıl güzel bir insansın hala başkalarını merak ediyorsun beni boş verin diyorsun. Allahım kalbinin güzelliğini hayırlı evlatla mükafatlandırsın Zaza. Çok üzgünüm çok. Ama hala inanıyorum kucağının boş kalmayacağına Elena çözecek bu işi Allahın izniyle.

Allah hayırlı etsin. Sağlıklı güzel mutlu bir hamilelik sonunda hayırlısıyla evlatlarınıza kavuşursunuz inşallah.

Kızlar malesef rahmimde hiç bir şey yok
Boş😞😞😞
Düşürdüm bunuda
Şimdi betayı verdim
İnşallah dış gebelik olmasın
Kızlar beni boş verin
Siz tedavilerinize odaklanın
İnşallah benim sayemde kieve giden her kes anne olsun
Bütün kızlarımız anne olsun
İnşallah ancak güzel haberler alalım sizlerden
Şimdi Andreye söyledim
Doktorun fikrinide alım bu konuda
Artık hayırlısı
Siz ğzülmeyin
Yine sizin dualarınızla ayaktayım
söyleyecek hiçbir şeyim yok çok üzgünüm çok. seni seviyorum. dualarımız seninle

Kızlar beni boş verin ben artık arsızlaştım bu yolda
Poncikten habef varmı?
Bugün kan vericekti
sen nasıl koca yürekli bir kadınsın hayranım sana Allahım senin bu yüreğinin güzelliği mükafatsız bırakmaz canım zazam. iyi güzel günler geridedirbenim halen umudum var bir gün mutlaka anne olacaksın hemde en mükemmelinden

Ben bu kibristaki olayi anlamadim🤣 niye böyle bisey oldu orda yasal degilmi donosyon🤔 bu doktor hakkinda bilgim yok ama ben bir kez kendisiyle konusmustum, cikolata kistimden konusmustuk , donosyon düsündügümü felan cok uzun yil oldu ama bana demistiki madem donosyon yapacaksin tüplerindede sorun olustu tüplerinden dolayi aldir demisti sansin daha yüksek olur hem tüp hem donosyonda demisti, bir dr aracigiyla aramistim gayet güzel konusuyordu,
Konuyu pek anlamadim valla🤣
Canim 18 yasindan küçük kizlarn yumurtalarını aliyolar birde firdevs zedelerimiz vardi bilirsin
Sen eskilerden millet neler yaşadı o kadindan ve kliniginden. Yasa disi is yaptigi içinde tutuklanmis gerisi noldu bilmiyorum ama
Kapatirlar herhalde Klinigini yada para cezasi olur kibrista isler nasil ilerliyor bilmiyorum

poncikcim tebrik ederim allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin. bu güzel duygunun tadını çıkar

Back
X