- 20 Mart 2019
- 1.287
- 6.958
- 108
Çok heyecan yaptım poncikim bekliyoruz hep birlikteCanlarim merhabalaraksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum
inş bebekler benimledirler
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok heyecan yaptım poncikim bekliyoruz hep birlikteCanlarim merhabalaraksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum
inş bebekler benimledirler
![]()
Benim hiç aklıma gelmemişti bu, hamile kaldığımda tamamen kendi bebeğim olarak düşünmüştüm bana donasyon değil de tüp bebek yaptım gibi gelmişti. Eşimle konuşurken embriyolarim diye konuşuyorum, yani benim çocuğuma söyleyecek bir şeyim yok o benim çocuğum ben onun annesiyim. Böyle bak bence olaya canım o zaman aklina bile gelmez. Sen ve buradaki tüm kadınlar öyle güzel anne olacaklar ki hiç düşünmeyeceksin eminim bunaaynen bizim de oyle.ben birde benden uzaklasip babasina daha cok düşkünleseceginden de korkuyorumbilmiyorum duygusal mi yaklasiyorum ama,suan ki psikolojim mantigim geregi soylemeyi uygun gormuyorum
canim benim aslA kendimle ilgili bir süphem yok.hatta donasyonla ilgili aksini söleyenin alnini karişlarimBenim hiç aklıma gelmemişti bu, hamile kaldığımda tamamen kendi bebeğim olarak düşünmüştüm bana donasyon değil de tüp bebek yaptım gibi gelmişti. Eşimle konuşurken embriyolarim diye konuşuyorum, yani benim çocuğuma söyleyecek bir şeyim yok o benim çocuğum ben onun annesiyim. Böyle bak bence olaya canım o zaman aklina bile gelmez. Sen ve buradaki tüm kadınlar öyle güzel anne olacaklar ki hiç düşünmeyeceksin eminim buna![]()
Canım Allah seni ve bebeklerini korusun inşallah dualarım ve kalbim seninleKızlar saat 3-4 gibi yine kanamam oldu
Belim ağrımadı ama adet sancım oldu
Kiev yazdığı ilaçları yaptım rahatım şimdi çok şükür
Ama onu söyleyin bu iki kabamayıda eşimle geçirdiğim tartışmada oldu
Allah bana güç versin
Doktorumu aradım sağolsun yarın 14.00 beni ultrasona alıcak
Dua edin melek kalplilerim
Yarın size güzel haber veririm inşallah
Nolursunuz telefonumu bilen kardeşlerim beni aramayın,buda beni bu durumda rahatsız ediyor
Biliyorum beni merak ediyorsunuz
Burdan yazıcam sonucumu yarın
Bana dua edin yeter
Mesajda yazmayın
Nolursunuz benden küsmeyin telefon numaramı bilenler![]()
Canimm zaten senin anneliginle ilgili olarak değil genel olarak söylemiştim yoksa buradaki hiç bir kadın asla böyle düşünmez eminim kicanim benim aslA kendimle ilgili bir süphem yok.hatta donasyonla ilgili aksini söleyenin alnini karişlarim
sadece cocuga soyleyip soylememeyi konusuyorduk.ve malum cocuklar okadar hassaslar ki neyi nasil algiladiklarini anlamak cok zor.evlat edinilmis cocuklar icin biliyirsun okula baslamadan soyleyin deniliyor.ama donasyon o yasta bir cocuga anlatmasi bence daha güc.ve birsekilde anlatsak bile cocugun tepkisini kestirmek daha da güc.. biz söylememeyi düsündük.ki sadece bu sebepten ötürüde degil.
yoksa benim kendi anneligimle ilgili en ufak bir suphem yok![]()
Abla sen bizim canımızsın,dualarım seninle,inşallah sonuç güzel olacakKızlar saat 3-4 gibi yine kanamam oldu
Allah bana güç versin
Nolursunuz telefonumu bilen kardeşlerim beni aramayın,buda beni bu durumda rahatsız ediyor
Bana dua edin yeter
Mesajda yazmayın
aay canim aşkolsun,nedemek kırmakCanimm zaten senin anneliginle ilgili olarak değil genel olarak söylemiştim yoksa buradaki hiç bir kadın asla böyle düşünmez eminim kiböyle şeylerin aile içinde veya dostlar arasında konuşulması bile gereksiz. ilk tüp bebek yapıldığı haberini duyduğumuzda konu komşu "başkasının çocuğunu koyuyorlar, babası başka bunların" diye öyle çok seyler duymuştum ki
kadınlar polip aldırıyorlardi ve bunu devlet sırrı gibi saklıyorlardi yani demem o ki esler arasında bir sır bu
eğer seni kirdimsa çok özür dilerim senin mesajının altına denk geldi sadece
![]()
Canım Allah bebeğini sana bağışlasın inş bir sıkıntı yoktur stres kaynaklı gelip geçici bişeydir.Çıkar çıkmaz yaz bize.Allah yat ve yardımcın olsun.şimdi okudum aklım sende.Kızlar saat 3-4 gibi yine kanamam oldu
Allah bana güç versin
Bana dua edin yeter
Mesajda yazmayın
Bunların hepsini hangi klinik düşünüyorsan oraya yaz canım.Tahlillerinide yolla en iyi seni tedavi edecek doktor bilir ve karar verirİyi akşamlar aranıza yeni katıldım yaşım 22. Eşim de hiç sperm bulunmuyor. Sperm donasyonu düşünüyoruz para konusunu yeni halledebildik fakat 3 aydır adetim gelmiyor doktora gittim polikistik over var ama sıkıntı olcak bişey değil kendi gelicek stres yapma dedi tedaviye başlasam sıkıntı olur mu acaba fikirlerinize ihtiyacım var
Canım sen zaten artık bu işin doktoru sayılırsın üstelik kendi vücudunu en iyi sen tanırsın sancı ağrı yapıyorsa koyma zaten dünya kadar ilaç alıyorsunKızlar size bir şey söyleyimi,ben fitil koyunca ağrılarım artıyor
Bence bu andır fitildendi
Benim vicut onu kaldırmıyor
Artık koymuyacaö
Biotex.commerhaba kievde nereye gidiyorsunuz