Kibrista sayisiz merdiven altiyer varmis inanamadim okudugumda.

Herkesi tutukluyorlar valla,ben anlamadım bu işi???
Yasal deilmis çünkü canim belgeleri yok çoğunun uluslararasi tup bebek sertifikalari oluyor bu merkezlerin gynolifte gordum. bu prosedurlere uymayan isletmeler varmis kibris tv de izledim

iyi de yasal olmayan bir hastanenin nasıl internette vs boy boy reklamları olabiliyorki??buna cesaret edemezler.hele de senelerce...ayrıca yumurta bağışının hiçbir merkezde bedavaya yapıldığını hiç mi hiç düşünmüyorum.neyse umarım diğer merkezler de kapanmaz...o zaman hepimiz zoraki kievli oluruz

Canlarim merhabalar aksam we yarin sabah ignelerim war yarin nasipse sabah igneden sonra bhcg mi werecegim dualrinizi bol bol bekliyorum inş bebekler benimledirler
İnşallah sımsıkı sıkı sıkı sarılsın sarmalasın 9 ay seni sağlıkla bırakmasınlar sonrada hayırlı sağlıklı evlat olsunlar canımmm dualarımız seninle

Canim zaten cocuk canindan kanindan büyüyecek sen ne yersen o da öyle büyüyecek senin kokunda uyyacak.. nie onlari dert ediyrsun söylemen gereken durum bile yok rahat ol tedawine bak
yook yahuu dert etmiyorum,fikir alışverişi yapıyoruz aslinda
aynen oyle,bende soylemem gereken bi durum oldugunu düşünmüyorum

Kapanan merkez yok suan icin sadece yazan hastanede olmus hersey oburleri buyuk merkezler hepsinin belgesi var canim valla en son aldigim haber bu zaten benim tanidigim uluslar arasi 3 merkez var gynolife british ve adini unuttum bir merkez daha var bunlar disindaki yerlerde arama yapilmis son bilgiler bu canim

Herkesi tutukluyorlar valla,ben anlamadım bu işi???
İki başarısız denemem oldu Lefkoşa tıp merkezinde ben daha 33 yaşındayım sağlığımla ilgili bir problem yoktu doktorlar kesin olur diyordu ama her seferinde hayal kırıklığı yaşadım bunlar 35 yaş üstü donürden yumurta verdiğinden şüpheleniyorum artık hem maddi hem manevi olarak sömürüldük Mehmet Emin kaplan transferi yaparken Bismillahla başlardı bide

Memlekette bunların yönlendirdigi doktor vardı sözde takibimizi yapan bunların Avrupa onaylı olduğunu soylemisti bana o da yalan söylemiş
Maalesef canim ama avrupa onayli olsada doktorlar suclaniyor suan takibi yapan aldigi paraua bakiyor maalesef bunlarin boyle olcagini nerden bilsin

İki aşı olup kieve gidenler gittiklerinde yazabilir mi e nabızdan aşı kartını çıkarmak yetiyor mu?
Ayrıca PCR testi isteniyor mu?
Daha çok var gidişimize ama yinede merak ettim
Canımm bizde aynı soruların cevaplarını öğrenmek istiyoruz eşim aldı aşı kartını dedik ki sürekli bişeyler değişiyor bu yüzden gitmeden önce andreye sormaya karar verdik

Kızlar saat 3-4 gibi yine kanamam oldu
Belim ağrımadı ama adet sancım oldu
Kiev yazdığı ilaçları yaptım rahatım şimdi çok şükür
Ama onu söyleyin bu iki kabamayıda eşimle geçirdiğim tartışmada oldu
Allah bana güç versin
Doktorumu aradım sağolsun yarın 14.00 beni ultrasona alıcak
Dua edin melek kalplilerim
Yarın size güzel haber veririm inşallah
Nolursunuz telefonumu bilen kardeşlerim beni aramayın,buda beni bu durumda rahatsız ediyor
Biliyorum beni merak ediyorsunuz
Burdan yazıcam sonucumu yarın
Bana dua edin yeter
Mesajda yazmayın
Nolursunuz benden küsmeyin telefon numaramı bilenler

Canimmmmm nolurrr stress yapma hicbirseyi düsünme sadece yavruna odaklan Yavrun sana güc versinnn yüzünü güldürsün insallahhh sag saglim kucagina al musmutluuu günleriniz olsun insallahhhDualarimiz seninle canim

Allah hayırlı haberler nasip etsin sağlıkla gelsin tutundu o minnoş bırakmaz seni sakın canını sıkma ayaklarını uzat dinlen sen canım sakın bitki çayı vs içme sıcak suyla banyo yapma kötü şeyler düşünme komik bi film aç onunla oyalan dualarım sizinle

Aklina hic kotu getirme. Suphen olmasin o bebek seninle. Kendini uzme yeter ki. Ne zaman istersen yaz buraya.kalplerimiz ve dualarimiz seninle…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…