• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen önce rahat olur musun? Kendi kendine neden negatif düşüncelere giriyorsun.. Beynini bunlara şartlandırıyorsun.
Her şeyin çaresi var, akışına bırak. Gerekirse rapor alırsın, bir mazeret bulunur. Sen bedenini bu düşüncelerden uzak bi rahat bırakır mısın?
Ah sibracığım sen hep bana bu öğüdü veriyorsun ben de bir türlü uygulayamıyorum🙈
Rapor almak yetmiyor bizde Meb’den izin falan gerekiyor yurt dışı için. İzin almadan gitsen de ayrı bir stres. İnşallah bunlarla uğraşmam gerekmez ne diyeyim😢

Ah sibracığım sen hep bana bu öğüdü veriyorsun ben de bir türlü uygulayamıyorum🙈
Rapor almak yetmiyor bizde Meb’den izin falan gerekiyor yurt dışı için. İzin almadan gitsen de ayrı bir stres. İnşallah bunlarla uğraşmam gerekmez ne diyeyim😢
Tarlusal 2x1 sonrasında adet olursun 5 gün sonunda

Selam arkadaşlar çarşamba günü tiroit ameliyati oldum Donuasyonu ertelememek için acil bir ameliyatım oldu kendi doktorumla görüştüm eylule kadar iyileşirsin donasyon sorun olmaz dedi çünkü gebe kalırsam ve bebek doğduktan sonra bu ameliyat bayağı problemli oluyor yani bebekle ilgilenemeyeceğim kendimle ilgilenemiycem vs vs bu yüzden de en acilinden ameliyat oldum birkaç yıla kadar kanser olma durumları olabilir diye… Forum okumaya devam ediyorum burayı elimden geldiğince okuma kinusunda ihmal etmemeye çalışiyorum Bir şeyleri kaçırmamak için pozitif olanlar var çok şükür Rabbim kucaklarına boş bırakmadı emeklerini boşa çıkartmadı bir arkadaşımız mutlu yaşandı galiba negatif oldu inşallah tekrar dener o
Ayşe Merve gidiyor muş acilmiş oda pazartesi güzel yumurtaları bol bol yumurtaları toplanıp transfer yapılır her şey yolunda gider inşallah
Firdevsi de okudum ben onunla hiç konuşmadım merkeziyle de bana zaten çok itici gelmişti sebebini bilmiyorum dediğiniz gibi ağustosta Burada nüfus patlaması yaşanır inşallah eylülde de devam eder Rabbim dualarımızı kabul eder size yazmak istedim özelden de dertleşiyoruz buradan da bazen en yakınımızdan daha yakın oluyoruz burada sizlerle Ben de bebeğim için subatta miyom ameliyatı Şimdi de tiroit ameliyatı oldum inşallah Rabbim benim de kocamı boş bırakmaz
Bu arada nickini hatırlayamadım ama eşi donasyon istemeyen bir arkadaş vardı ona elden geldiğince yumuşak yollu ikna etmeye çalışin zirka ydi sanırım o çok güzel İkna edici cümleler kullandı evet bebeğimiz olmazsa hayat tabii ki devam edecek ama ilerde Bebek için keşke elimden geleni yapsaydım diye pişman olmamak için sonuna kadar çabalıyoruz maddi manevi ama eğer evlilik sağlam temellerde değilse bebek olayını biraz ertelemek gerekiyor sanırım naçizane benim düşüncem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Canım benim çok geçmiş olsun inş çabucak toparlanırsın.Canım ya sen hasta yatağında bizlerimi takip ettin.Allahım en kısa sürede sanada istediğin kadar sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inş.Erkenden ameliyat olmakla çok çok iyi yapmışsın.

Canım benim çok geçmiş olsun inş çabucak toparlanırsın.Canım ya sen hasta yatağında bizlerimi takip ettin.Allahım en kısa sürede sanada istediğin kadar sağlıklı sıhhatli çocuklar nasip etsin inş.Erkenden ameliyat olmakla çok çok iyi yapmışsın.
Çok teşekkür ederim Canım benim buradaki arkadaşlarin yaşadıkları sorunları hepimizin sorunları kader birliği yaptık biz burada onun inşallah canım hepimizin gönlünde yatan gerçekleşir umarım 🙏🙏❤️

Selam arkadaşlar çarşamba günü tiroit ameliyati oldum Donuasyonu ertelememek için acil bir ameliyatım oldu kendi doktorumla görüştüm eylule kadar iyileşirsin donasyon sorun olmaz dedi çünkü gebe kalırsam ve bebek doğduktan sonra bu ameliyat bayağı problemli oluyor yani bebekle ilgilenemeyeceğim kendimle ilgilenemiycem vs vs bu yüzden de en acilinden ameliyat oldum birkaç yıla kadar kanser olma durumları olabilir diye… Forum okumaya devam ediyorum burayı elimden geldiğince okuma kinusunda ihmal etmemeye çalışiyorum Bir şeyleri kaçırmamak için pozitif olanlar var çok şükür Rabbim kucaklarına boş bırakmadı emeklerini boşa çıkartmadı bir arkadaşımız mutlu yaşandı galiba negatif oldu inşallah tekrar dener o
Ayşe Merve gidiyor muş acilmiş oda pazartesi güzel yumurtaları bol bol yumurtaları toplanıp transfer yapılır her şey yolunda gider inşallah
Firdevsi de okudum ben onunla hiç konuşmadım merkeziyle de bana zaten çok itici gelmişti sebebini bilmiyorum dediğiniz gibi ağustosta Burada nüfus patlaması yaşanır inşallah eylülde de devam eder Rabbim dualarımızı kabul eder size yazmak istedim özelden de dertleşiyoruz buradan da bazen en yakınımızdan daha yakın oluyoruz burada sizlerle Ben de bebeğim için subatta miyom ameliyatı Şimdi de tiroit ameliyatı oldum inşallah Rabbim benim de kocamı boş bırakmaz
Bu arada nickini hatırlayamadım ama eşi donasyon istemeyen bir arkadaş vardı ona elden geldiğince yumuşak yollu ikna etmeye çalışin zirka ydi sanırım o çok güzel İkna edici cümleler kullandı evet bebeğimiz olmazsa hayat tabii ki devam edecek ama ilerde Bebek için keşke elimden geleni yapsaydım diye pişman olmamak için sonuna kadar çabalıyoruz maddi manevi ama eğer evlilik sağlam temellerde değilse bebek olayını biraz ertelemek gerekiyor sanırım naçizane benim düşüncem Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Çok geçmiş olsun kuzum
İnşallah çabuk toparla ve tedavne başla💋❤️

Çok geçmiş olsun. Allah şifasını versin🙌🙏olmanız gereken bir operasyonu tedavi öncesi olmakla çok iyi yapmışsınız. Allah bebeğini biran önce kucağına almayı nasip etsin🙌🙏

Arkadaşlarrr, benim bayramin 2.3.gününe denk gelecek olan gidişim erkene alındı .donörün yumurtaları erken gelişmiş benim rahim kalınlığı da uygun görüldü. Yarın kıbrıs yolcusuyum allah nasip ederse 🙏pazartesi yumurta toplama var 😊 bana da dualarınızda yer verin arkadaşlarım ,aşırı heyecan yaptım ani olunca 😁
Canım yolun açık olsun ,islerin şu gibi aksın, bebelerini alıp gel inşallah, dualarimiz seninle♥️💙

Kızlar benim Temmuz ayındaki adetimle birlikte tedavim başlayacak ağustos sonu ise transfer yapılacaktı. Öğretmen olduğum için eylül ayına sarkmaması gerekiyor bu tedavi işinin. 4 gün önce adet olmam gerekiyordu hep gününde olurdu sanırım bu ay bir an evvel olmam lazım diye stres oldum olamadım hala. Çıldıracağım resmen nasip olmayacak herhalde bana.
Stres yapma cnm raha ol ,ebru ceylan 'ın adet söktürücü masajı var youtube de onu yapabilirsin,günunde gelmezse♥️💙

Pcr testini dün gece hemen yaptırdık, aşılarımızı da olmuştuk zaten o yüzden karantina yok canim
Tek pcr testi ile gidis , kibris alanda herhangi bir test olacak mi?
Donus turkiye giris pcr var demistiniz? Onu nerede yaptiracaksiniz kibrista?
Guncel kibris bilgilerini sizden bekliyoruz.
Bayram sekerlerinizle mutlu bayramlar💜🙏

arkadaslar herkese selam☺️
bugun ancak evime girebildim,kievden sonra 2 gun indigimiz sehirde kaldik islerimiz oldugu icin.o yuzden inanilmaz yorgunum🤦🏼‍♀️ bide bugun 2. doz asimi oldum,o da sallio suan epey.
hizluca okumaya calistim ama kacirdigim seyler varsa affola 🙏
sanirim yeni pozitif/negatif sonuc alanimiz yok,bekleyenler devam☺️

Vee sonunda biletleri aldık 12 Ağustos sabah 9 da kievde oluyoruz inşallah 15 i dönüyoruz bu ilk görüşme muayne teşhis vs için inşallah herşey çok güzel olur sonumuz hepimizin kucağımızda sağlıklı hayırlı evlatlarımızla yazışmalar olur hepinize herşey için teşekkürler sanki sonucu da almışım gibi rahatladım biranda 😍

Back
X