Merhabalar.Ben sessiz ama cok eski bir faniyim bu sayfanin.
Donere ve gurcistana karar vermem 50 yasinda bir ablamin tavsiyesiyle oldu.Donasyonu Dogan Birben ile yaptigini anlatti.Ikizleri var simdi.Biri bana biri esime benziyor dedi.
Siz de oyle olasiniz insallah.10 Yildir menopozdayim belki bir mucize olur diye yillarca bekledim malesef olmadi.Sonra bu sayfalari okumaya basladim. Simdi ilac almaya basladim bir aya insallah
isler yolunda giderse batuma gitmeyi planliyorum. Formu okudukca cok korkuyorum ama bir yandan baya bir bilgi ediniyorum.Canim kizlar iyi ki varsiniz
Cok karatsizliklar yasiyorum.Hic rahim filme vs.cektirmedim hep fsh yulsek bisey yapamayiz diyip yolladilar beni.en son ultrasin cektirdim dr rahim kalinligi iyi dedi bisi gorunmuyur dedi.ama histereskopi yaptirmali miyim bilemedim.Ekstra 3500 tl vermesem zaten o kadar cok para harciyoruz ki bu isle alakali bilemedim.Adet olmak icin ilac aliyorum bugunlerde somra dr ilac verecek hazirlama yapacakmis.Buradan ogrendigim kadariyla adetimle tum hormonlarima ve kan degerlerime batıracağım ins.Acaba bir de hisytres.mi yaptirsam ustune...karmasik yazdim ama kusura bakmayin idare edin.