• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kizlar donasyon reglinin kaçıncı gününde oluyor yani eğer eşim önceden gidince beni kaç gün sonra çağırırlar donmus embriyo olsun diyorsunuz ya biraz bekliyeym mi ama gerçi dr ne derse ona göre gideceğiz yarın konuklar tarihler hk da görüşeceğiz kiev gece gündüz cvp veriyordu andrey ama maalesef kıbrıs pek öyle değil gibi görünüyor

Insallah rabbim banada burdaki arkadaslarimada anneliği nasip eder insallah hergun dua ediyorum rabbim hepimizin yuzu gulsun diye. Ben okadar bunaldimki artik cevremdeki insanlarin bana cocuk baskisindan kendi annem babam karismiyor olursa olur olmazsa olmaz diyorlar fakat en yakin bazi insanlar bizim cektiklerimizi bilmedigi icin ve basit bisey zannettikleri icin surekli kac yasina geldin hala cocugun yok imalarindan yoruldum bıktım hergun agliyorum kimse bilmiyor. Destek olacaklarina kostek oluyorlar.yinede dimdik ayaktayim cok şükür icimden avaz avaz yeter karismayin diye bagirmak istiyorum suratlarina bogazimda kaliyor saygimdam susuyorum hep yillarca imalari cektim guldum gectim ama icimden gülemedim maalesef. Neymis efendim butun herkesin kolayca cocugu oluyormusta senin niye olmuyormus bir sürü ivir zivir yoruldum. Kaldiramiyorum ama kaldirmis gibi yapiyorum. Esim napsin yazik arada kaliyor sirf insanlara akrabalara cevreye onun hatrina susuyorum. Kalbimi kiriyolar cocuk yüzünden onlar farkinda deiller. Kusura bakmayin basinizi agrittim ama bugun yine bu mevzu yuzunden son nokta oldu icimi dokmek istedim. Cunku icime ata ata hergece aglaya aglaya icime akittim hep üzüntümü. Ama rabbim büyüktür herseyi goren bile isiten rabbim bir gun sesimizi duyacak insallah.🙏🙏🙏
Sakın kendini üzüp eziyet etme, onların cahilliği bilgisizliği.. sen kendini koy verme, bırak. Elimizden geleni maddi manevi yapalım biz, takdir tevekkül yaradanın🙏 Hayırlı olan iyi evlatlar Rabbim bizlere nasip etsin🙏🙏 ne olur üzülme!!!

Kesinlikle öyle cok tsk ederm allah razı olsun lösemi geçmişim var 8 yıl oldu hematogum onay verdi zateb vermeseydi girmezdim tedaviye eşimde bende ayni düşünüyoruz önce benim sağlığım sonuçta bebek olup ben olamayacaksam anlamı yok ama her kadında yaşanan sağlık problemleri bende de olabilirmiş sonuçta ağır ilaçlar alınıyor meme yada rahim kanserini tetikleyebilirmis nasip bakalim ins kötü şeylerle karşılaşmayız
Zaten meme veya rahim kanserleri yakalanan kişiler tüp bebek bile yapmamışlar
İnşallah Allah sağlığınızla sizi imtiha etmesin bir daha
Hematolog tedaviye onay verdiyse yazılı olarak bunu kiev kabul edib sizi tedaviye alır

Insallah rabbim banada burdaki arkadaslarimada anneliği nasip eder insallah hergun dua ediyorum rabbim hepimizin yuzu gulsun diye. Ben okadar bunaldimki artik cevremdeki insanlarin bana cocuk baskisindan kendi annem babam karismiyor olursa olur olmazsa olmaz diyorlar fakat en yakin bazi insanlar bizim cektiklerimizi bilmedigi icin ve basit bisey zannettikleri icin surekli kac yasina geldin hala cocugun yok imalarindan yoruldum bıktım hergun agliyorum kimse bilmiyor. Destek olacaklarina kostek oluyorlar.yinede dimdik ayaktayim cok şükür icimden avaz avaz yeter karismayin diye bagirmak istiyorum suratlarina bogazimda kaliyor saygimdam susuyorum hep yillarca imalari cektim guldum gectim ama icimden gülemedim maalesef. Neymis efendim butun herkesin kolayca cocugu oluyormusta senin niye olmuyormus bir sürü ivir zivir yoruldum. Kaldiramiyorum ama kaldirmis gibi yapiyorum. Esim napsin yazik arada kaliyor sirf insanlara akrabalara cevreye onun hatrina susuyorum. Kalbimi kiriyolar cocuk yüzünden onlar farkinda deiller. Kusura bakmayin basinizi agrittim ama bugun yine bu mevzu yuzunden son nokta oldu icimi dokmek istedim. Cunku icime ata ata hergece aglaya aglaya icime akittim hep üzüntümü. Ama rabbim büyüktür herseyi goren bile isiten rabbim bir gun sesimizi duyacak insallah.🙏🙏🙏
Aynen cnm seni cok iyi anlıyorum inan bu dediklerini burdaki herkes yaşıyordur eminim rabbim büyük en iyisini o bilir bizede nasip eder inşallah

yaa söylemiyim demiştim ama,transferinden 1-2 gece önce gördüm bende seni rüyamda😂😂 valla gayet kahverengi saçlıydin😂😂 insallah bu görmeler hayra işarettir canim..hatta ben bikaç kişiyi daha gördüm.kievde tanışıoduk hep beraber🥰

bebe kiyafet hizmeti de tamam diosun yani kiev de😂😂😂😂😂 saka biyana insallah dediğin gibi giydirmek nasip olsun canım🤲♥️
İnşallah canım kardeşim
İnşallah hayıra vesile olsun rüyalar❤️😍💋

Merhabalar.Ben sessiz ama cok eski bir faniyim bu sayfanin.😊Donere ve gurcistana karar vermem 50 yasinda bir ablamin tavsiyesiyle oldu.Donasyonu Dogan Birben ile yaptigini anlatti.Ikizleri var simdi.Biri bana biri esime benziyor dedi.🤩Siz de oyle olasiniz insallah.10 Yildir menopozdayim belki bir mucize olur diye yillarca bekledim malesef olmadi.Sonra bu sayfalari okumaya basladim. Simdi ilac almaya basladim bir aya insallah🤲🤲 isler yolunda giderse batuma gitmeyi planliyorum. Formu okudukca cok korkuyorum ama bir yandan baya bir bilgi ediniyorum.Canim kizlar iyi ki varsiniz🥰 Cok karatsizliklar yasiyorum.Hic rahim filme vs.cektirmedim hep fsh yulsek bisey yapamayiz diyip yolladilar beni.en son ultrasin cektirdim dr rahim kalinligi iyi dedi bisi gorunmuyur dedi.ama histereskopi yaptirmali miyim bilemedim.Ekstra 3500 tl vermesem zaten o kadar cok para harciyoruz ki bu isle alakali bilemedim.Adet olmak icin ilac aliyorum bugunlerde somra dr ilac verecek hazirlama yapacakmis.Buradan ogrendigim kadariyla adetimle tum hormonlarima ve kan degerlerime batıracağım ins.Acaba bir de hisytres.mi yaptirsam ustune...karmasik yazdim ama kusura bakmayin idare edin.🥰
Ben de önce 4 aydır adet olamamışken histereskopiye gittim ama doktor rahime girememiş, hsg cekmis. Sonra Doğan Bey ile telefonda konuştular yanımda. Iyi görünüyor rahim dedi. Sonra histereskopiye gerek görülmedi. 3500 çokmus yalniz. Bana 1500 denilmisti, karadenizde.

Merhabalar.Ben sessiz ama cok eski bir faniyim bu sayfanin.😊Donere ve gurcistana karar vermem 50 yasinda bir ablamin tavsiyesiyle oldu.Donasyonu Dogan Birben ile yaptigini anlatti.Ikizleri var simdi.Biri bana biri esime benziyor dedi.🤩Siz de oyle olasiniz insallah.10 Yildir menopozdayim belki bir mucize olur diye yillarca bekledim malesef olmadi.Sonra bu sayfalari okumaya basladim. Simdi ilac almaya basladim bir aya insallah🤲🤲 isler yolunda giderse batuma gitmeyi planliyorum. Formu okudukca cok korkuyorum ama bir yandan baya bir bilgi ediniyorum.Canim kizlar iyi ki varsiniz🥰 Cok karatsizliklar yasiyorum.Hic rahim filme vs.cektirmedim hep fsh yulsek bisey yapamayiz diyip yolladilar beni.en son ultrasin cektirdim dr rahim kalinligi iyi dedi bisi gorunmuyur dedi.ama histereskopi yaptirmali miyim bilemedim.Ekstra 3500 tl vermesem zaten o kadar cok para harciyoruz ki bu isle alakali bilemedim.Adet olmak icin ilac aliyorum bugunlerde somra dr ilac verecek hazirlama yapacakmis.Buradan ogrendigim kadariyla adetimle tum hormonlarima ve kan degerlerime batıracağım ins.Acaba bir de hisytres.mi yaptirsam ustune...karmasik yazdim ama kusura bakmayin idare edin.🥰
50 yaşındaki ablanız ilk denemede mi hamile kalmış peki?

@Eftalios buradaki hemen hemen herkesin yaşadığı durumlar bunlar. Adeta benim de duygularımı anlatmışsın gibi. Ha birde bu aralar seni rüyamızda gördük bebeğin vardı muhabbetleri çok dönüyor. Bilmeden öyle üzüyorlar ki sırf bu yüzden yakınlarla görüşmemeye çalışıyorum..
😂😂😂😂bende akrabalardan çok duydum
Şimdi rüya anlatınca bebek istemiyorum diyorum😂😂😂

Canım benim üzülme yalnız değilsin bu durumda çok insan var bak sırf bu sayfada kaç kişiyiz hepimizin başına geliyor sana denmese bile ortamda çocuk lafı geçtiğinde yada en ufak bir sözde insanın içine dokunuyor hep söylerler ya anne olmadan anlayamazsın diye önceden çok sıradan geliyordu ama şimdi biri Yanımda söylese dokunuyor içim eziliyor bizler çok hassasız karşıdakiler normal konuşurken bile bazı sözler içimize ok gibi işliyor ama hepsi geçecek inş bebeklerimiz olduğunda unutacağız

Bunu bende bir defa yaşadım
Ama eşimin spermine attılar,kötüdü diye
Ben Estonyada gittim. Aslında çok etik gibi geldiler bana. Çok ilgililerdi ama maddi olarak bizi çok zorladı oraya gitmek. Sonuçta da bir sonrakine sadece 1000€ indirim yaptılar onada pandemiden dolayı bir daha gidemedik zaten. Eşimin spermlerine çok iyi dediler ama spermle yumurta uyumsuz olabiliyor bazen dediler çok bir açıklamada alamadım. Eşim 31 yaşındaydı bende spermden olduğunu düşünmüyorum ama bilmiyoruz işte neyin neden olduğunu.

Ben de önce 4 aydır adet olamamışken histereskopiye gittim ama doktor rahime girememiş, hsg cekmis. Sonra Doğan Bey ile telefonda konuştular yanımda. Iyi görünüyor rahim dedi. Sonra histereskopiye gerek görülmedi. 3500 çokmus yalniz. Bana 1500 denilmisti, karadenizde.
Tesekkur ederim.Yarina ben de bi dr uma gidecegim gerek yok derse girmeyim.Bizim memlekette 5 bin tl diyen bile var bu isleme.Dogan bey hic sorun yasamadiysan bir sey yoktur rahimde o zaman bosver zaman da az cektirmeyelim dedi.Devlet hastanesine gittim ultrasonda bakti rahim temiz gorunuyor buna histrs.yapamayiz dedi.Belki orada uvcretsiz yaptirirm diye hayal etmistim😔Yakin zamanda ultrason cektirdim bisi cikmadi benim de aklima gelip sormadim iyice.Bir de 4 boyutlu 3 boyutlu mu bilmeden ultrasona girdim acaba bisi olsa onda cikarmiydi . ama onca basarisiz hikaye var cektirmemek hata olmaz mi diye dusundum.

Rahminiz iyi demiş doktor ve bir sorun görmüyor demiş
Ama en azında bir hsg çektirseniz,az para verilmiyor bu tedaviye
Rahim içi polip falan var yok bir bilseniz iyi olurdu
Acele etmeyin,eşiniz gitsin örnek versin embriyolar dondurulsun
Sizde emin olun rahimden ve rahat transfer tedavisine hazırlanın👍❤️

Zaten meme veya rahim kanserleri yakalanan kişiler tüp bebek bile yapmamışlar
İnşallah Allah sağlığınızla sizi imtiha etmesin bir daha
Hematolog tedaviye onay verdiyse yazılı olarak bunu kiev kabul edib sizi tedaviye alır
Baya zorladılar önceden muayeneye çatışmadan onay vermiyorlar hala benimde 2defa gitme durumum yok o yuzden kibrisla.devam edeceğiz nasip bakalim

Cok tesekkur ederim.🥰😍Senelik izinime cikacagim o surecte gidip geleyim diyorum tabi kismet.Ona gore de ayarlama yapacagiz kismetse.Rahim filmi mi olsun en kotu diyorsunuz.Adet olmak uzereyim sanki aldigim ilaclardan.Sonra hazirlama ilaclari verecek o arada yaptirayim mi ?Napsam,Olunca yapistirayim bi rahim filmi ve hormon testi😅Ayyy iyi ki varsiniz kizlar...Ilac gibi bu sayfa valla...❤🧡💛💚💙💜🤎

Katılıyorum Z Zaza74 ya.. Zaten önce sperm alınıp dondurulacak . Eşinle sen de gidebilirsin Batum a. Orada da baksınlar sana.

Ben Estonyada gittim. Aslında çok etik gibi geldiler bana. Çok ilgililerdi ama maddi olarak bizi çok zorladı oraya gitmek. Sonuçta da bir sonrakine sadece 1000€ indirim yaptılar onada pandemiden dolayı bir daha gidemedik zaten. Eşimin spermlerine çok iyi dediler ama spermle yumurta uyumsuz olabiliyor bazen dediler çok bir açıklamada alamadım. Eşim 31 yaşındaydı bende spermden olduğunu düşünmüyorum ama bilmiyoruz işte neyin neden olduğunu.
Bu durumda transfer olmadıysa paranızın yarısını geri ödeseydiler
Dondurulmuş yumurta ben her zaman diyorum kalitesi düşük oluyor
Yumurta kendisi %99 içi mayedir,donarken kristalleşiyor,isted en iyi ilaçlarla fertilizasyonu yapsalar bile o küçücük hücre çok hassas ve zarar görüyor dondurulurken

Cok tesekkur ederim.🥰😍Senelik izinime cikacagim o surecte gidip geleyim diyorum tabi kismet.Ona gore de ayarlama yapacagiz kismetse.Rahim filmi mi olsun en kotu diyorsunuz.Adet olmak uzereyim sanki aldigim ilaclardan.Sonra hazirlama ilaclari verecek o arada yaptirayim mi ?Napsam,Olunca yapistirayim bi rahim filmi ve hormon testi😅Ayyy iyi ki varsiniz kizlar...Ilac gibi bu sayfa valla...❤🧡💛💚💙💜🤎
Adete yakın dönem hsg çekmiyorlar bildiğim kadarıyla
Siz bir ay erteleye bilseniz tedaviyi ader görün bitsin ve 2-3 güne hag çektirin
İnşallah oda temiz çıksın,en azından için rahat olsun polişin falan yok
Bunları neden yazıyorum yaşanan geçmişler duydum bu tedavilerde
Arkadaşımın rahimi çok iyi kalınlaştı ve transfere gitti vede ngs yapılan embriyoları koydurdu ve sonuç hüsran
Bir ton para çöp
Sonra histeroskopide kadında bir kaç tane polip çıkartılar,şimdi çok şükür oğlişine hamile
Ama bu hamilelikten önce acele etmesinin faturası ağır oldu

Katılıyorum Z Zaza74 ya.. Zaten önce sperm alınıp dondurulacak . Eşinle sen de gidebilirsin Batum a. Orada da baksınlar sana.
Anladim.Dr ile bir konusayim bakarim derse oraya da giderim.Benim gecen hafta rahim endometri cok ince cikti aman devlet hast dr bana sen anne olamazsin cocuk tasiyamazsin imkansiz bu rahim kalinlasmaz demez mi hayir bana ne gicikligin oldu arkadas diycektim ama o uzuntuyle kalakaldim baya uzuldum agla agla perisan oldum halbuki ilaci varmis bir de bir ot ictim sanirim onlar iyi geldi sonra bir ilac verdi dr.onu da icince sonuc icin ultrasona gittim.Sukur kalinlik makul duzeye gelmis dedi dr.Bir adet gor sonra hazirliga baslayalim dedi ama ben buradaki bilgilerle once de yazdigim gibi hic film vs cekilmedigimden kafamda soru isaretleri oldu.Rabbim tum isteyenlerin kucaklarini doldursun dilerim tez zamanda.

Sevgili Z Zaza74
Sana 5.gün 4 tane embriyo transfer etmis olacaklar değil mi, yanlış anlamadım. Batum 5.gün 3 embriyo transferi yasak dedi. En fazla iki tane konuluyormuş. 🙄

Back