Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Heyecanını çok iyi anlıyorum😅 sen ne zaman geliyorsun
hem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmen🤭
temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem😂😂😂

temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem😂😂😂
Çok sevindim😂 iyi olacak inşaallahh şimdiden hayırlı olsun diyelim 🙏

Tamaram şu ana kadar hiç heyecan yoktu
Ama yarın için yine heyecan bastı beni
Anam diyorum bu kaçıncı ne heyecanlanıyon
Hiç elimde değil😀
Votkamı içsem🤣🤣🤣🤣
Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruz😍 Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin😀 Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti ☺️Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa😍 ve sonra aldigim gebelik haberleri🥰
Bugun büyük gün Allahim yardimcin olsun canim , bugun bebeklerine kavusma günü😍😍😍Önce sen sonra bizler Hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhh🙏🙏

Muhtemelen bizde seninle denk gelecegiz🤣

Hayirli cumalar kizlarr😍😍😍
Bu mübarek günde herkesin isi rast gitsin insallahh❤️
Zazaaammm cok güzel günde transferin oluyor bugünün yüzü suyu hürmetine insallahhh kavuscaksin yavrularina🤰🤰🤰🙏🙏🙏❤️
B Bluemoon78 sen nerelerdesin sesin cikmiyor insallah hersey yolundadir canim❤️
Sanem den haber yokmu 😍 girmiyor hicc
Tedavisi olanlar transferi olanlar Kiev/Kibris yolculari hepinizin yolu acik olsun😍😍😍

Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruz😍 Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin😀 Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti ☺️Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa😍 ve sonra aldigim gebelik haberleri🥰
Bugun büyük gün Allahim yardimcin olsun canim , bugun bebeklerine kavusma günü😍😍😍Önce sen sonra bizler Hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhh🙏🙏
Amiiiiinnnn beyzoşuuuuum
Hakkikaten mi beyzoşum sonradan aradın hepsi mi gebe kaldı?
Kaç kişiyi aradın😳

Kieve giden arkadaşlar;hangi paket programı tercih ettiniz acaba?Kıbrıs-Kiev arasında kaldım:))
Ben ikili paket aldim cnm ,
Kibris ve kiew arasinda gercekten cok fark var,
Kiew kisiye özel tedavi uyguluyor, ve okadar cok kalabalikki dünyanin heryerinden hasta olmasina ragmen basari orani ve ilgisi cok yükseklerde☺️Imkanin varsa kiew derim gerci kibristan daha uygun
Allahim isini kolaylastirsin canim insallah dilerim Yavrularina en yakin zamanda kavusursub❤️

Hayirli cumalar kizlarr😍😍😍
Bu mübarek günde herkesin isi rast gitsin insallahh❤️
Zazaaammm cok güzel günde transferin oluyor bugünün yüzü suyu hürmetine insallahhh kavuscaksin yavrularina🤰🤰🤰🙏🙏🙏❤️
B Bluemoon78 sen nerelerdesin sesin cikmiyor insallah hersey yolundadir canim❤️
Sanem den haber yokmu 😍 girmiyor hicc
Tedavisi olanlar transferi olanlar Kiev/Kibris yolculari hepinizin yolu acik olsun😍😍😍
Çoookkk teşekkür ederim kuzum
Yüz bin kere Amiiiiiinnnnn
Sanem ilk görüşmeni yaptı ikili paketi aldı gitti
Bluemoonun transferi 21 haziran,benim ikinci transferimle denkleşiyor😀
Bugün inşallah sibramla görüşücem❤️

🙏🙏🙏🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤❤❤❤❤

Ben ikili paket aldim cnm ,
Kibris ve kiew arasinda gercekten cok fark var,
Kiew kisiye özel tedavi uyguluyor, ve okadar cok kalabalikki dünyanin heryerinden hasta olmasina ragmen basari orani ve ilgisi cok yükseklerde☺️Imkanin varsa kiew derim gerci kibristan daha uygun
Allahim isini kolaylastirsin canim insallah dilerim Yavrularina en yakin zamanda kavusursub❤️
Vallahi ben kibrista tedavi gorecek olmama ragmen kievi tek gecerimm 😍😍😍😍 adamlardaki ilgi alaka kibrista yok valla biraz arastirdim turkiyede cogu insan kievi tercih ediyomus bu surecte ilgi alaka cok onemli cunku bu surecte

Z Zaza74 transferin çok güzel geçsin 🥰
Dolu dolu dön Türkiye’ye 🙏🏻 Çok güzel haberler ver bize 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Çok teşekkür ederim la luna❤️
sibrayla görüştük,çok güler yüz ve iyi kız😀
İlk beni o uğurladı transfere❤️
hayır duamı verdi
Sarıldık bir birimize😢
Kızlar Vallah ana bacı olduk bir birimize
İyiki varsınız
Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin🤲🤲🤲❤️

Çok teşekkür ederim la luna❤️
sibrayla görüştük,çok güler yüz ve iyi kız😀
İlk beni o uğurladı transfere❤️
hayır duamı verdi
Sarıldık bir birimize😢
Kızlar Vallah ana bacı olduk bir birimize
İyiki varsınız
Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin🤲🤲🤲❤️
Zaza transferin bebişli olsun canım benim. Dualarım seninle🙏Allah şimdiye kadar verdiğin tüm çabanın ödülünü bebeğini kucağına alarak versin kuzum🙏♥️

X