Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmenHeyecanını çok iyi anlıyorum sen ne zaman geliyorsun
Çok sevindim iyi olacak inşaallahh şimdiden hayırlı olsun diyelimhem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmen
temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem
Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruz Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa ve sonra aldigim gebelik haberleriTamaram şu ana kadar hiç heyecan yoktu
Ama yarın için yine heyecan bastı beni
Anam diyorum bu kaçıncı ne heyecanlanıyon
Hiç elimde değil
Votkamı içsem
Muhtemelen bizde seninle denk gelecegizhem de ne heyecan,baska bir olaya odaklanamıyorum resmen
temmuz da bayramdan önce diye plan yaptik ama,öncede olabilir sonra da.hala belli değil eşimin işlerden dolayı.ama ikimizde fırsat kolluyoruz,ilk anda gelicez hemen.utanmasam adama sen kal,ben bi gidip hallediyim dicem
En son ben hamile olacam insallah arkanizdan geliyorum kizlar❤❤
Ben cok uyumaya basladim kizz hamilemiyim ne bu zoladex beni gecici menopoza degil gecici hamile etti galibaBeyzoşuuuummm nerde
Kuzum forum yakıyor
Aynen ne varsa koydur cnmÇoook teşekür ederim canım kardeşim
Tek koydurmam hayıııır
Bu son zaten
Çifter çifter koydurucam
Amiiiiinnnn beyzoşuuuuumValla bizde seninle bir heycanlaniyoruz Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa ve sonra aldigim gebelik haberleri
Bugun büyük gün Allahim yardimcin olsun canim , bugun bebeklerine kavusma günüÖnce sen sonra bizler Hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhh
Ben ikili paket aldim cnm ,Kieve giden arkadaşlar;hangi paket programı tercih ettiniz acaba?Kıbrıs-Kiev arasında kaldım:))
İnşallahhhh kuzumAynen ne varsa koydur cnm
Zazammmm insallah banada nasip olur transfere gitmek
Evett cnm bir kisiyi biliyorum ama eminim digerleride hamileAmiiiiinnnn beyzoşuuuuum
Hakkikaten mi beyzoşum sonradan aradın hepsi mi gebe kaldı?
Kaç kişiyi aradın
Çoookkk teşekkür ederim kuzumHayirli cumalar kizlarr
Bu mübarek günde herkesin isi rast gitsin insallahh
Zazaaammm cok güzel günde transferin oluyor bugünün yüzü suyu hürmetine insallahhh kavuscaksin yavrularina
B Bluemoon78 sen nerelerdesin sesin cikmiyor insallah hersey yolundadir canim
Sanem den haber yokmu girmiyor hicc
Tedavisi olanlar transferi olanlar Kiev/Kibris yolculari hepinizin yolu acik olsun
❤❤❤❤❤Valla bizde seninle bir heycanlaniyoruz Klinikte hergün transfere girenlerin cikisini bekliyordum onlarla konusmak icin Okadar kalabalik oldugu halde günde okadar transfer oldugu halde hastalara gösterilen özene agzim acik kalmisti Insanlarin mutlu ayrilmasi gercekten harikaaa ve sonra aldigim gebelik haberleri
Bugun büyük gün Allahim yardimcin olsun canim , bugun bebeklerine kavusma günüÖnce sen sonra bizler Hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhh
Vallahi ben kibrista tedavi gorecek olmama ragmen kievi tek gecerimm adamlardaki ilgi alaka kibrista yok valla biraz arastirdim turkiyede cogu insan kievi tercih ediyomus bu surecte ilgi alaka cok onemli cunku bu surecteBen ikili paket aldim cnm ,
Kibris ve kiew arasinda gercekten cok fark var,
Kiew kisiye özel tedavi uyguluyor, ve okadar cok kalabalikki dünyanin heryerinden hasta olmasina ragmen basari orani ve ilgisi cok yükseklerdeImkanin varsa kiew derim gerci kibristan daha uygun
Allahim isini kolaylastirsin canim insallah dilerim Yavrularina en yakin zamanda kavusursub
Çok teşekkür ederim la luna
Zaza transferin bebişli olsun canım benim. Dualarım seninleAllah şimdiye kadar verdiğin tüm çabanın ödülünü bebeğini kucağına alarak versin kuzumÇok teşekkür ederim la luna
sibrayla görüştük,çok güler yüz ve iyi kız
İlk beni o uğurladı transfere
hayır duamı verdi
Sarıldık bir birimize
Kızlar Vallah ana bacı olduk bir birimize
İyiki varsınız
Rabbim hepimizi evlat sahibi etsin