Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Tamara Tamara buraya başladığımda sizin hikayenizi bilmiyordum birtek Z Zaza74 dikkatimi çekmişti sanıırm diğerlerini es geçmişim 🙈son aylarda öğrendim hikayenizi az çok neler yaşadığınızı😔Büyük acılardan geçmişsiniz ve şuan da çok rahat olmadığınızın farkındayım ama bu dırumda bile tektek soruları ‼️cevaplıyorsunuz .Hayran kaldım sabrınıza ve iyi niyetinize ‼️yazmadan geçmek istemedim Dualarımdasın ve Yürekten diliyorum anne olmanı 🙏🙏🙏🌸
Canımmm çok teşekkür ederim güzel duyguların ve duaların için Allah razı olsun. İnşallah hep birlikte anne olur bebeklerimizi büyüttüğümüzü konuşuruz bunu çok yürekten diliyorum. Ben foruma ilk geldiğimde elimden geldiğince okuyup notlar almış, sorular sordukça yanıtlar almış biri olarak öğrendim ki; öğrendiklerimizi paylaşmak benim gibi hiçbir bilmeyen insanlara inanılmaz yararlı oluyor. canım Z Zaza74 bu konuda en bilgili olarak çok güzel şeyler öğretti bana ve birçok kadına Allah ondan razı olsun. Hep böyle olmak gerekiyor bence tecrübeleri paylaşmak bir sonraki anne adayı için yol gösterici oluyor Allah bu yolda yürüyen tüm kadınlara anne olmayı nasip etsin inşallah :KK200::KK200::dua::dua:

Zazacım canım benim çok doğru ellerdesim. Kesinlikle tedavinin bebekli olacağına inancım sonsuz🙏🥰Kliniğin Her ayrıntıyı kişiye göre planlayıp uygulaması çok doğru ve güzel. Nasıl güzel nasıl titiz bir yaklaşım. Kıbrıs’taki klinikler ve doktorlar keşke tüp bebek tedavilerindeki yeni gelişmeri dünya kliniklerini uygulamalarını takip etseler ve kendilerini geliştirseler. Tabii Türkiye”den donasyona gelecekler bize mecburlar zihniyeti ile yaklaştıkları için tutturduklarına istedikleri fiyatI verip standart ezber protokoller ve en ufak bir uygulamalardan dahi ücret istemeleri falan tam kliniklerin gözüyle yolunacak kaz konumlandırması.Dr. Lar hastalık yoktur hasta vardır tedavi kişiye özel olmalı yaklaşımıyla değilde standart ezber tedavi protokolleri ile gebelik elde etmek herkeste başarılı olmuyorr maalesef. Olsada devam etmiyor mesela, ben bu durumu 2 kere Kıbrıs’ta yaşadım. Şuan tedavimi planlayan transfere hazırlayan dr. Um progesteron durumunu çok önemsiyor. Biz yaştaki özellikle 35 yaşından sonra progesteron kadında hızla düşer tüp bebek tedavisindeki 40 yaş gibi hastalarda prosteron artık çok azalır demişti dr.um. Sabah akşam prluteks iğne göbekten. 5 günde pruloton depot şeklinde kullanıyorum. Ayrıca kullandığın vit. Ve minerallerde çok ama çok gerekli .
Herşey yolunda görünüyor çok sevindirici Allah’ın izniyle bu klinikte anne olacaksın . 🙏🙏
Omayra sizin kibrista 3.deneme mi yaptiniz?
Daha once gebelikleleriniz oldugunu ve beta artisi duzensi oldugunu hatirliyorum ama hep kendi yumurtalaeinizla yapilan tedaviler olarak anladim ben.

Eveeeettt kızlaaaarrr şimdi herkez buraya😀
Ama nolursunuz dikatli olun bir daha bir daha aynı anlatmaları istemeyin benden
Sabah 8.10 arabamız geldi ve bizi kliniğe götürdü
Yine 6-8 tüp kan alındı benden(bayılıcaktım😀
Sonra sanemle buluştuk orda😍
Çok iyi kız,Allah onunda işlerini tast getirsin
Andrey kalmıştı aramızda😂
Bir bize geliyordu bir onlara
Doktoru çok bekledik😏,açlıktan eşim bayılacaktı
Dr Elenanın bugün baya opusu varmış
Saat 12.30 doktor beni aldı
İlk rahim kalınlığına baktı,8 mm fena değil dedi
Sonra başka odaya girdim doktorun önü küçük enjektörlerle doluydu,korkudan bayılıcaktım😂
Kendi kanımdan fibroblas ve hialuronik asiti karıştırıb rahmime verdi ve rahim ağzına ve boynuna enjekte etti,acımadı,ama acayip ısınma hissi vardı
İşi bitirincede fitil koydu
Sonra masasına geçti ve tedavimin devamını anlatı.bildiğiniz gibi ben kıbrısta bile gebe kalıyordum,ama ilk haftalarda bile düşüyordu
Dr Elena progesteron iğne yazdı,progesteron fitil 3 defa yazdı,progesteron hap ağızdan yazdı
Vede transfer gününden ilave progesteron depo 5 günde bir
Ben hocam çok olmadımı,düşüklerin olduğu için senin gibisine riske atamam
Hem ağızdan,hem derialtı,hem vajinadan progesteron verelim nerden emiliyorsa emilsin garanti olsun
İlave inositol,e vitamini,magnezyum saşe verdi
Magnezyumu 15 gün iç,hem beynin hem rahmin dinlensin dedi
Estrofem 4 tablet aynı devam,ilave divigel verdi göbek altı sürmek.
Çarşamba yine beni görmek istedi.o günü yine rahime embriyo glu yapıcak hazır ilaçla
Transferim cuma ilk,pazartesi ikinci olucak
Yani yazacak anlatacak çok şey varda ama yorulursunuz😀
İnsanlar hakikaten işlerini güzel yapıyor
Bundan sonrası artık takdir Allaha
Bukadar😂❤️💋
Vay beee kombine tedavi dedikleri bu olsa gerek!helal olsun kieve..👍🏻
kisiye ozel tabi tedavi ama inositol, e vit, magnezyum kullaniminin etkisi nedir?

Vay beee kombine tedavi dedikleri bu olsa gerek!helal olsun kieve..👍🏻
kisiye ozel tabi tedavi ama inositol, e vit, magnezyum kullaniminin etkisi nedir?
Ek rahime,metabolizmaya lazım olan destekler
Probiyotik bile verdiler😂
Yüksek doz progesteron bağırsak florunu etkilemesin diye

Merhaba arkadaşlar, Ankara'da yaşayıp Gynolife a giden var mı? Ankara da muayeneleri hangi Dr yapıyor bilen var mı? Şimdiden teşekkür ederim

X