Canım instagramından Gülşen hemşire numarasına ulaş istersen çünkü gerçekten diğerlerinden kimse memnun kalmamışHalil ibrahim beyin tavrını bilemeyecem ama hemşireleri cidden bir garip. Hatta garip demek garip kelimesine hakaret. Ozellikle watsap ve instasına bakan kişiler.
Doktor beyin yaşı da var yani hemşireleri azarlıyo ya da bıktırıyo olabilir belki biraz pollyanna düşünüyorumdur ama hastanede öyle sezdimBenim aklimdaki isimlerden biriydi halil ibrahim. Instasındaki watsap linkine tıklayıp iste ona kim bakıyorsa onunla gorustüm. Attığım mesajlara 4 5 gün sonra çok enteresan vakitlerde yanıt aldım. Pazar aksami saat dokuz bucuk on gibi. Ya da hiç almadım. Sonra tedaviyi dusunuyorum doktor beyle gorusebilir miyim diyince kapı duvar oldu. Ustune instadan dm attım tedaviyi dusunuyorum neden donmuyorsunuz falan diye telefon numarama kadar her seyi bıraktım tamam sizi mutlaka arayacaz dediler. Donus yine yok. Kibrista gorustugum yerler icinde cidden en iyi temsilci britishin gibi geldi bana. Tabii bana da denk gelmis olabilir.
Olabilir canım. Yani belki yoğundurlar gormemislerdir falan. Ben cok alıngan cok sabırsız oldum bi de bu dönemdeDoktor beyin yaşı da var yani hemşireleri azarlıyo ya da bıktırıyo olabilir belki biraz pollyanna düşünüyorumdur ama hastanede öyle sezdim
Su asi isini halledip gitmek sanirim en rahat olani olacak gibi.- 5000 euro + 750₺ (1 pcr testi + transferler)
-Karantina ücretini merkez karşılıyor ben mecburen ikinci kez geldiğim için ödedim
-Otel alternatifini inanın bilmiyorum ama dediğim gibi bana Salamis denmişti Selda Hanımdan,
-Donörün sadece bilgileri paylaşılıyor 3-4 donör seçeneğinden seçim hakkı sunuluyor, ben zaten görmek istemem o yüzden bana göre güzel
- Doktor dediğim gibi ilgili birisi değil yani herkesin doktordan beklentisi farklıdır tabi ama artık doktor o kadar vakitle yarışıyor ki işlerini bitirip çıkmaya bakıyorlar taburcu olurkenki hemşireler hastane ortamı ben memnun kaldım canım
Mantıklı canım , aşı olana da antijen yapıyolar burun ve ağızdan sürüntü alıp 10 dk bekletiyolar havalimanında , sonucunuzu verip akıllı bileklik takıyorlar öyle gönderiyorlar , tüp bebekçilere akıllı bileklik yok direk polis kontrolden geçip taksiye gidiliyor.Su asi isini halledip gitmek sanirim en rahat olani olacak gibi.
Karantina ucretinden muaf ve istedigimiz otel alternatifi sansimiz olacak.
Siz ilk doz asi olup kac gun sonra transfer olmus oldunuz?
17 gün sonra transferim olmuş oldu , pozitif çıkarsa ikinci dozu ileriki aylarda olurum veya hiç olmamSu asi isini halledip gitmek sanirim en rahat olani olacak gibi.
Karantina ucretinden muaf ve istedigimiz otel alternatifi sansimiz olacak.
Siz ilk doz asi olup kac gun sonra transfer olmus oldunuz?
Biontech mi oldunuz peki?17 gün sonra transferim olmuş oldu , pozitif çıkarsa ikinci dozu ileriki aylarda olurum veya hiç olmam
Çok sağol meleğimcanlarim selamlar,
zazacim gülegüle gidin 4 kişi dönün insallah
sadesütlü,sibra sizlerde haziran bebeklerini alip gelin biran önce
bütün gün cok yoğundum araara girip baktım tamara dan ses yok,simdi koşakoşa oturup hemen burayi actim gene ses yok,korktma bizii tamaraa nolur
Senelerdi kıbrısta kıdem kazandımBenim aklimdaki isimlerden biriydi halil ibrahim. Instasındaki watsap linkine tıklayıp iste ona kim bakıyorsa onunla gorustüm. Attığım mesajlara 4 5 gün sonra çok enteresan vakitlerde yanıt aldım. Pazar aksami saat dokuz bucuk on gibi. Ya da hiç almadım. Sonra tedaviyi dusunuyorum doktor beyle gorusebilir miyim diyince kapı duvar oldu. Ustune instadan dm attım tedaviyi dusunuyorum neden donmuyorsunuz falan diye telefon numarama kadar her seyi bıraktım tamam sizi mutlaka arayacaz dediler. Donus yine yok. Kibrista gorustugum yerler icinde cidden en iyi temsilci britishin gibi geldi bana. Tabii bana da denk gelmis olabilir.
Gebelik haberi gelsin de dediginiz gibi ikinci doz kalsa da olur:))17 gün sonra transferim olmuş oldu , pozitif çıkarsa ikinci dozu ileriki aylarda olurum veya hiç olmam
Cidden neresi kim için en hayırlıysa orası olsun, yeterki olsun. Olmuyorsa da kabullenip hayatımiza dönecek gücümüz olsun. Ben eski hayatımı çok özlüyorum sanki biri içimden çok kıymetli bir şeyi alıp götürmüş gibi hissediyorum zazacım. O yüzden burada senelerce tüp bebek deneyen, olumsuz sonuçlarla yılmayan şimdi donasyon deneyen bütün kadınlara saygım ve hayranlığım çok büyük. Bu kadar yaşadıklarınızdan sonra hala ayaktasınız benim kadar yılgın değilsiniz.Senelerdi kıbrısta kıdem kazandım
Hakikaten British kaliteli merkez
Narin artık son barıtlarımdırCidden neresi kim için en hayırlıysa orası olsun, yeterki olsun. Olmuyorsa da kabullenip hayatımiza dönecek gücümüz olsun. Ben eski hayatımı çok özlüyorum sanki biri içimden çok kıymetli bir şeyi alıp götürmüş gibi hissediyorum zazacım. O yüzden burada senelerce tüp bebek deneyen, olumsuz sonuçlarla yılmayan şimdi donasyon deneyen bütün kadınlara saygım ve hayranlığım çok büyük. Bu kadar yaşadıklarınızdan sonra hala ayaktasınız benim kadar yılgın değilsiniz.
Sadece dilerim Rabbim acılarının ütüne merhem olarak güzel sürpriz yaşatsın TamaramHerkese iyi geceler canlar, beni merak ettiniz biliyorum ama ancak kendime gelebildim. Ne yazık ki sonuç güzel değil çok ama çok üzgünüm, salı günü yeniden test yapacağım şu an Allah'tan gelecek bir mucizeye ihtiyacım var. Hepinizi çok seviyorum merak ettiniz, sordunuz, dua ettiniz Allah sizlerden razı olsun.
Canım Allah mucizeni yaşatsın insaallahHerkese iyi geceler canlar, beni merak ettiniz biliyorum ama ancak kendime gelebildim. Ne yazık ki sonuç güzel değil çok ama çok üzgünüm, salı günü yeniden test yapacağım şu an Allah'tan gelecek bir mucizeye ihtiyacım var. Hepinizi çok seviyorum merak ettiniz, sordunuz, dua ettiniz Allah sizlerden razı olsun.
çok teşekkür ederim canım hiç aklıma gelmeyen başıma geldi inanamıyorum ama Allah'tan umut kesilmez, dediğin gibi dondurulmuşlarım da var bir önceki transferde de aynı şeyleri yaşamıştım nasip işte ....Sadece dilerim Rabbim acılarının ütüne merhem olarak güzel sürpriz yaşatsın Tamaram
Ama ne olursa olsun yılma
Dondurulmuş güzel embriyoların var
Geçen ilk başlayandada olmasada sonra dondurulmuşla güzel sonuç aldın
Güzel Tamaram her şeyden önemli ve değerli sensin,bunu unutma
Evet, Canım.. nasipse transfere gidiyoruz. İlaç tedavisine hemen başlatmıştı zaten. Transfer tarihimiz ise; 21- 23 haziran gibi düşünüyor, Doktorumuz.Sibra63 canım sendemi kieve transfere gidiyorsun.sen benden sonra gitmiştin kieve,doğru hatırlıyorum değilmi?
Senelerdi kıbrısta kıdem kazandım
Hakikaten British kaliteli merkez