Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Çok teşekkür ederim canım , hastane çok güzel ilgi alaka çok güzel donör seçenekleri çok güzel hiç o kısma takılmayın🥳
Hayirli olsun, gebelik haberini de Alalim.
Benim bir kac sorum olacak, sanirim ben biraz darlayacagim😂
*Donorleri gorebilme sansiniz oldu mu?
Kibris foto ya da herhangi gorsel paylasim yapmiyor denilmisti.
* karantina ucret olarak tek kisi 4000 tl olarak mi? 3050 tl seklinde degil mi?
* otel alternatifi olarak gunes otel karantina otel olarka kullaniliyor diye duymustum. Karantina otel secenegi artmis bu durumda.
*oyel-merkez arasi transfer icin odeme yaptiniz mi?
* sanirim ilk karantina masrafiniz merkez tarafindan karsilaniyor, toplam 5000 eur mu tuttu tedaviniz?
Ust uate cok soru oldu ama Adanij surekli degisen kurallarivar.

Anlatayım kızlar , ilk olarak 5 haziran Türkiye’de 250 tl korona testi ücretini ödeyip benim şehrim küçük olduğu için bir hastanede testi yaptırdım Dr HİT Selda Hanım , Kıbrıs’a aldığım uçuş biletlerini gördükten sonra havalimanına gelmeden önce Karantina ücreti dekontunu bana gönderdiler , elimde testimde vardı kimlikle pasaport kontrolünden geçip Kıbrıs’a geldim Kıbrıs’a indiğim zaman aşı olanlar bir kenarda ayrılıyor aşı olmayanlar bir kenarda ayrılıyor ben tek doz aşı sayıldığım için aşı olmayanlar tarafından corona testi kısmına geçtim özellikle PCR olan test olmak zorunda olduğunu söyledi merkez ,o yüzden aşılı olanların yaptırdığı antijen testini kabul etmiyorlar PCR dedim burundan ve ağızdan sürüntü aldılar polis noktasından geçip dışarıda bizi bekleyen taksiye bindik ve otele geldik ilk geldiğimiz otel hiç güzel değildi yemekler kötüydü ama yapabileceğimiz bir şey yok 7 Haziran donörün yumurtaları toplamda 14 yumurtası vardı toplandı hepsi döllendi biz ertesi gün 8 haziran uçak biletini alıp Türkiye’ye geri döndük Bu arada sürekli taksi hizmeti var merkezin, Transferden 2 gün önce yani 10 haziran tekrar Türkiye’de PCR testi yaptırdım karantina ücreti kişi başı 4000 tl biz git gel yaptığımız için 10 gün karantinayı işten dolayı beklemediğimiz için ben tekrar ödeme yaptım ve tek başıma transfere geldim eşim şu anda beni İstanbul’da bekliyor ikinci geldiğim otel çok güzel nezih ferah ve yemekleri daha güzel , 8 tane birinci kalite embriyo olduğunu söylediler iki tanesini transfer ettiler altı tanesi donduruldu,hastane çok temiz ve güzel, hemşireler çok tatlı yalnızım ama hiç endişem yok, doktor aşırı ilgili değil ama sorduğum herşeyi nezaketle cevaplandırıp beni telkin etti o konuda hakkını yemeyeyim, 13 Haziran 06:45 uçağım var dönüyorum 😌 benim git-gel şeklinde olduğu için size ne kadar yardımcı oldum bilmiyorum ama tavsiye ediyorum gönül rahatlığı ile , tek sorun geç geri dönüşler ve yoğunlukları 🙈
Cok guzel tesekkur ederim Transfer öncesi Halilibrahim beyle görüştünüz mü ve transferi o mu yapıyor ibrahim bey icin sert tavirli oldugu soyleniyor…

Cok guzel tesekkur ederim Transfer öncesi Halilibrahim beyle görüştünüz mü ve transferi o mu yapıyor ibrahim bey icin sert tavirli oldugu soyleniyor…
Halil ibrahim beyin tavrını bilemeyecem ama hemşireleri cidden bir garip. Hatta garip demek garip kelimesine hakaret. Ozellikle watsap ve instasına bakan kişiler.

Tamaracim seni cok ama cok merak ediyoruz umarim bu suskunlugun heyecandan dolayidir rabbim yuzunu guldursun ama bir ses ver lutfen 🙏
(Bu arada ben isim eklemeyi bilmiyorum hani bas harfimiz oluyor sonra adimiz kusuruma bakmayin lutfen biri bana ozelden yazarsa nasil yapmam gerektigini ) tamaracim sana ulasir bu kesaj umarim

(Bu arada ben isim eklemeyi bilmiyorum hani bas harfimiz oluyor sonra adimiz kusuruma bakmayin lutfen biri bana ozelden yazarsa nasil yapmam gerektigini ) tamaracim sana ulasir bu kesaj umarim
Canım yazacagın ismin basına @ şu isareti koy boşluk bırakmadan yaz ismi. Dikkat et bazen tam çıknıyor isimler. Bu kadar

Gülşen hemşire gerçekten çok tatlı çok anlayışlı çok iyi bir insan Allah gülşen hemşireden razı olsun.
Benim aklimdaki isimlerden biriydi halil ibrahim. Instasındaki watsap linkine tıklayıp iste ona kim bakıyorsa onunla gorustüm. Attığım mesajlara 4 5 gün sonra çok enteresan vakitlerde yanıt aldım. Pazar aksami saat dokuz bucuk on gibi. Ya da hiç almadım. Sonra tedaviyi dusunuyorum doktor beyle gorusebilir miyim diyince kapı duvar oldu. Ustune instadan dm attım tedaviyi dusunuyorum neden donmuyorsunuz falan diye telefon numarama kadar her seyi bıraktım tamam sizi mutlaka arayacaz dediler. Donus yine yok. Kibrista gorustugum yerler icinde cidden en iyi temsilci britishin gibi geldi bana. Tabii bana da denk gelmis olabilir.

Iyi yolculuklar @Zaza74 hayirlisiyle bebisleri alip dön🙏💗
@sibra63 aa ben seni 21 Haziran’da gidiyorsun gibi kalmisti aklimda erkene mi alindi acaba?😊
Kismetse 26 haziran’da ben de kievdeyim . Sanirim siz denk geliyorsunuz ama ben yetisemiyorum size. Ama hepimiz icin cok buyuk bi heyecan icindeyim 🐣
Hayırlı olsun cnm ,ilk gidisiniz değil mi kaç gün kalacaksınız belli mi😊

Hayirli olsun, gebelik haberini de Alalim.
Benim bir kac sorum olacak, sanirim ben biraz darlayacagim😂
*Donorleri gorebilme sansiniz oldu mu?
Kibris foto ya da herhangi gorsel paylasim yapmiyor denilmisti.
* karantina ucret olarak tek kisi 4000 tl olarak mi? 3050 tl seklinde degil mi?
* otel alternatifi olarak gunes otel karantina otel olarka kullaniliyor diye duymustum. Karantina otel secenegi artmis bu durumda.
*oyel-merkez arasi transfer icin odeme yaptiniz mi?
* sanirim ilk karantina masrafiniz merkez tarafindan karsilaniyor, toplam 5000 eur mu tuttu tedaviniz?
Ust uate cok soru oldu ama Adanij surekli degisen kurallarivar.
- 5000 euro + 750₺ (1 pcr testi + transferler)
-Karantina ücretini merkez karşılıyor ben mecburen ikinci kez geldiğim için ödedim
-Otel alternatifini inanın bilmiyorum ama dediğim gibi bana Salamis denmişti Selda Hanımdan,
-Donörün sadece bilgileri paylaşılıyor 3-4 donör seçeneğinden seçim hakkı sunuluyor, ben zaten görmek istemem o yüzden bana göre güzel😁
- Doktor dediğim gibi ilgili birisi değil yani herkesin doktordan beklentisi farklıdır tabi ama artık doktor o kadar vakitle yarışıyor ki işlerini bitirip çıkmaya bakıyorlar taburcu olurkenki hemşireler hastane ortamı ben memnun kaldım canım

X