Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Cumartesinden pazara geçen gece yoldayım
İnşallah bebişlerle dönerim
Çok değil,birini doğuruyum yeter
Zazacım, biletlerimizi aldık Ayın 17'sinde kısmetse Kiev'de olacağız. Nerede konaklayacağımızı henüz bilmiyorum, haberleşiriz.
Sadesutlu, canım sen ne zaman kiev'de olacaksın?

Kizlar spor salonundayim hem spor yapiyorum hemde elimde tamaradan haber varmi diye telefonla spor yapiyorum elimden geldigince bakmaya calisiyor halimi siz düşünün kizlar bir elimde pilates topu nir elimde telefon buraya girmeye calisiyorum hoca ne dedi biliyormusunuz bugunluk sen evemi gitsen dedi telefonla isinbitince gel dedi allah razi olsun yoksa heyacandan olcem tamara adina inşallah guzel olur hersey. Simdi dans dersine giriyorum zumbaya kovulmazsam eger

Merhaba ben araniza yeni katıldım.Sizin yorumlarınızı günlerce okuyup araştırdıktan sonra Kıbrıs'taki bir merkezde donasyon yaptırmaya karar verdim.Tüm maddi imkanlarımızı zorlayarak yumurta donasyonu yaptırdım.Dün 8.gündü.Dayanamayip Betahcg testi yaptırdım.Sonuç 1.03 çıktı.Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.Merkez erken tahlil yaptırdığımı söyledi. Ancak bu platformdaki mesajları okuyunca 8.gunde de yüksek değerler çıktığını okudum.Şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.Böyle maliyetli bir işlemi tekrar yaptırmak neredeyse imkansız. Salı günü tekrar yaptıracağım.Ama pek umudum yok.Sadece göğüslerimde hassasiyet, ağrı ve şişlik var.Bunu ilaçlara mı bağlamak gerekiyor .O kadar moralim bozuk ki.Beni en iyi sizler anlarsınız. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.

kızzz cok bilmiş o hoca fırlat pılates topunu ona

Merhaba cnm hosgeldın, Benım ılk olcak ama burda tecrubelı arkadaslarımız mutlaka yazar sana, bence bekle benım bır arkadasım senın gıbı erken yaptı negatıftı ve gününde pozıtıfı aldı , sakın ilaclarını bırakma lütfen dewam al,
Allahim yüzünü güldürsün insallahhh gercekten hayirli haberlerini aliriz insallahhhhh

İnşallah test gününde yüzün güler arkadaşım. Minik mucizen seninledir inşallah

Nerde yaptirdiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…