Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Gercekten erken olabilir. Hemen moralinizi boz mayin.
Biraz daha bekleyip 12.gun tekrar etseniz testi..
Soylemsi kolay tabi de kafadakiler susmuyordur
Daha onceden gebelik olusmuydu kendi yumurtalarinizla denediyseniz?
Tranasfer edelin embriyo kaliteleri nasildi?
Sonuc guZel olacak inanin..

Canim hosgeldin aramiza oncelikle canim birazdaha bekle merkezin dogru soyluyor sakin ilaclarini birakma devam et rabbimden umit kesilmez insallah degerlerin yukselir canim benim bozma moralini sakin hepimiz yasadik bu duygulari canim sakin umidini kesme

Hayırlı olsun transferin. Evlatlarını kucağına biran önce alman dileğiyle. Hangi kliniktesin?
Dualarimiz seninle
hayırlı olsun, şimdiden. İyi sağlıklı güzel bir evlat/evlatlara sahip olman dileğiyle canım dualarımız seninle
Hayırlı olsun transferin. bebişlerinle dön inşallah hayırlı sağlıklı evladın- evlatların olsun. Allah yar ve yardımcın olsun.
Rabbim işini rast getirsin karnında bebişlerinle dön inşallah
Hayırlı olsun canımRabbim yüzünüzü güldürsün
Hepinize çok teşekkür ederim kızlar İnşallah bu yolda yoldaşlık eden hepimizin duaları gönüllerince olur Merkez Dr.HİT ‘di 2 embriyo 1. Kalite transfer

Zazacım, biletlerimizi aldık Ayın 17'sinde kısmetse Kiev'de olacağız. Nerede konaklayacağımızı henüz bilmiyorum, haberleşiriz.
Sadesutlu, canım sen ne zaman kiev'de olacaksın?
Oleeeyyyy
Kievde parti var
Bende yolcuyum bugün akşam

Çok geçmiş olsun
Ama malesef olumsuz sonuç

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar İnşallah bu yolda yoldaşlık eden hepimizin duaları gönüllerince olur Merkez Dr.HİT ‘di 2 embriyo 1. Kalite transfer
Tekrar hayırlı olsun transferiniz
Biraz bilgi verirmisiniz oraya giderken pcr karantina hangi otelde kalıyorsunuz otel yemekler nasıl kaç gün kalacaksınız embriyo kaliteleri nasıldı? Ne çok sordum
Tekrar hayırlı olsun.

Hayirli Olsun inşallah pozitif sonuç Alırız sizden de ben de daha merkezini tam olarak belirlemedim en başından beri iki merkez var zaten aklımda Detay verirseniz çok sevinirim

Prolutex italyan progesteronu her gün 2 ampul vuruluyor
Ama çok komforlu,ağrı,acı,topaklanma vermez
Zaza yolculuğunuz hayırlı olsun canım. İnşallah kiew, Kıbrıs yolcuları çifter çifter bebişlerinizle geniş aile olarak dönersiniz. Bu aralar güzel haberler geliyor inşallah gün sayan arkadaşlarım da güzel haberler iletir hepinizi tebrik ediyorum.
Zaza canım prolutex proluton gibi depot düşük önleyici görevi de varmı ? Yoksa sadece progesteron olarakmı kullanılıyor. Bazı arkadaşlar hem progestan iğne kullanıp hafta bir depot kullanıyordu prolutex de öylemi ? Eczanelerde proluton depot almak için reçete şartmı canım? Birde fiyatı ne kadar.

Sağol kardeşim
Prolutex progestan gibi
Proluton depot reçetesiz satılır
Fiyatı 17 tl
Kızlar aslında tüm ilaçlara kanunen reçete şart
Sadece eczaneler satıyor

Zazacım, biletlerimizi aldık Ayın 17'sinde kısmetse Kiev'de olacağız. Nerede konaklayacağımızı henüz bilmiyorum, haberleşiriz.
Sadesutlu, canım sen ne zaman kiev'de olacaksın?
Sibra63 canım sendemi kieve transfere gidiyorsun.sen benden sonra gitmiştin kieve,doğru hatırlıyorum değilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…