Aynen ben de canımHaber var mi
Heyecanla sik sik takip ediyorum bugun.
Gercekten erken olabilir. Hemen moralinizi boz mayin.Merhaba ben araniza yeni katıldım.Sizin yorumlarınızı günlerce okuyup araştırdıktan sonra Kıbrıs'taki bir merkezde donasyon yaptırmaya karar verdim.Tüm maddi imkanlarımızı zorlayarak yumurta donasyonu yaptırdım.Dün 8.gündü.Dayanamayip Betahcg testi yaptırdım.Sonuç 1.03 çıktı.Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.Merkez erken tahlil yaptırdığımı söyledi. Ancak bu platformdaki mesajları okuyunca 8.gunde de yüksek değerler çıktığını okudum.Şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.Böyle maliyetli bir işlemi tekrar yaptırmak neredeyse imkansız. Salı günü tekrar yaptıracağım.Ama pek umudum yok.Sadece göğüslerimde hassasiyet, ağrı ve şişlik var.Bunu ilaçlara mı bağlamak gerekiyor .O kadar moralim bozuk ki.Beni en iyi sizler anlarsınız. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
Canim hosgeldin aramiza oncelikle canim birazdaha bekle merkezin dogru soyluyor sakin ilaclarini birakma devam et rabbimden umit kesilmez insallah degerlerin yukselir canim benim bozma moralini sakin hepimiz yasadik bu duygulari canim sakin umidini kesmeMerhaba ben araniza yeni katıldım.Sizin yorumlarınızı günlerce okuyup araştırdıktan sonra Kıbrıs'taki bir merkezde donasyon yaptırmaya karar verdim.Tüm maddi imkanlarımızı zorlayarak yumurta donasyonu yaptırdım.Dün 8.gündü.Dayanamayip Betahcg testi yaptırdım.Sonuç 1.03 çıktı.Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.Merkez erken tahlil yaptırdığımı söyledi. Ancak bu platformdaki mesajları okuyunca 8.gunde de yüksek değerler çıktığını okudum.Şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.Böyle maliyetli bir işlemi tekrar yaptırmak neredeyse imkansız. Salı günü tekrar yaptıracağım.Ama pek umudum yok.Sadece göğüslerimde hassasiyet, ağrı ve şişlik var.Bunu ilaçlara mı bağlamak gerekiyor .O kadar moralim bozuk ki.Beni en iyi sizler anlarsınız. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
Hayırlı olsun transferin. Evlatlarını kucağına biran önce alman dileğiyle. Hangi kliniktesin?
Dualarimiz seninle
hayırlı olsun, şimdiden. İyi sağlıklı güzel bir evlat/evlatlara sahip olman dileğiyle canımdualarımız seninle
Hayırlı olsun transferin. bebişlerinle dön inşallah hayırlı sağlıklı evladın- evlatların olsun. Allah yar ve yardımcın olsun.
Rabbim işini rast getirsin karnında bebişlerinle dön inşallah
Hepinize çok teşekkür ederim kızlarHayırlı olsun canımRabbim yüzünüzü güldürsün
OleeeyyyyZazacım, biletlerimizi aldıkAyın 17'sinde kısmetse Kiev'de olacağız. Nerede konaklayacağımızı henüz bilmiyorum, haberleşiriz.
Sadesutlu, canım sen ne zaman kiev'de olacaksın?
Çok geçmiş olsunMerhaba ben araniza yeni katıldım.Sizin yorumlarınızı günlerce okuyup araştırdıktan sonra Kıbrıs'taki bir merkezde donasyon yaptırmaya karar verdim.Tüm maddi imkanlarımızı zorlayarak yumurta donasyonu yaptırdım.Dün 8.gündü.Dayanamayip Betahcg testi yaptırdım.Sonuç 1.03 çıktı.Moralim o kadar bozuk ki anlatamam.Merkez erken tahlil yaptırdığımı söyledi. Ancak bu platformdaki mesajları okuyunca 8.gunde de yüksek değerler çıktığını okudum.Şimdi ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilemiyorum.Böyle maliyetli bir işlemi tekrar yaptırmak neredeyse imkansız. Salı günü tekrar yaptıracağım.Ama pek umudum yok.Sadece göğüslerimde hassasiyet, ağrı ve şişlik var.Bunu ilaçlara mı bağlamak gerekiyor .O kadar moralim bozuk ki.Beni en iyi sizler anlarsınız. O yüzden sizlerle paylaşmak istedim.
Guzel haberleriniz olsun canlar ❤❤❤❤❤❤❤Oleeeyyyy
Kievde parti var
Bende yolcuyum bugün akşam
Tekrar hayırlı olsun transferinizHepinize çok teşekkür ederim kızlarİnşallah bu yolda yoldaşlık eden hepimizin duaları gönüllerince olur Merkez Dr.HİT ‘di 2 embriyo 1. Kalite transfer
Hayirli Olsun inşallah pozitif sonuç Alırız sizden de ben de daha merkezini tam olarak belirlemedim en başından beri iki merkez var zaten aklımda Detay verirseniz çok sevinirimHepinize çok teşekkür ederim kızlarİnşallah bu yolda yoldaşlık eden hepimizin duaları gönüllerince olur Merkez Dr.HİT ‘di 2 embriyo 1. Kalite transfer
Zaza yolculuğunuz hayırlı olsun canım. İnşallah kiew, Kıbrıs yolcuları çifter çifter bebişlerinizle geniş aile olarak dönersiniz. Bu aralar güzel haberler geliyor inşallah gün sayan arkadaşlarım da güzel haberler iletir hepinizi tebrik ediyorum.Prolutex italyan progesteronu her gün 2 ampul vuruluyor
Ama çok komforlu,ağrı,acı,topaklanma vermez
Sağol kardeşimZaza yolculuğunuz hayırlı olsun canım. İnşallah kiew, Kıbrıs yolcuları çifter çifter bebişlerinizle geniş aile olarak dönersiniz. Bu aralar güzel haberler geliyor inşallah gün sayan arkadaşlarım da güzel haberler iletir hepinizi tebrik ediyorum.
Zaza canım prolutex proluton gibi depot düşük önleyici görevi de varmı ? Yoksa sadece progesteron olarakmı kullanılıyor. Bazı arkadaşlar hem progestan iğne kullanıp hafta bir depot kullanıyordu prolutex de öylemi ? Eczanelerde proluton depot almak için reçete şartmı canım? Birde fiyatı ne kadar.
Sibra63 canım sendemi kieve transfere gidiyorsunZazacım, biletlerimizi aldıkAyın 17'sinde kısmetse Kiev'de olacağız. Nerede konaklayacağımızı henüz bilmiyorum, haberleşiriz.
Sadesutlu, canım sen ne zaman kiev'de olacaksın?
Halen haber yok galiba insallah hamiledir sevincini yasiyodurŞimdi eve geldim elim kalbimde Tamaradan haber bekliyorum
Zazacim sen gece gidiyorsun demi bugun gule gule git kardesim guzel haberlerle gel insallah canim benim dualarim seninleŞimdi eve geldim elim kalbimde Tamaradan haber bekliyorum