Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Prolutan depot kalçadan yapılan progesteron, prolutex aynı ilacın göbekten yapılan versiyonu ama devlet karşılamıyor 3 kutusu 200 küsür diye biliyorum. Ama prolutana göre kesinlikle daha az acıtıyormuş. Kendiniz yapmak zorundaysanız doktorunuzla bi konuşun durumunuza uygunsa prolutex yazsın. Bana sormamışsınız ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim dedim. Ben transferden sonra o şekilde yapmayı düşünüyorum..
Kibrista igne yaptirmak icin sabah aksam merkeze gittim saatliydi benimki sabah 9 da yaptir birde aksam 9 da demisti murat bey sabah 9 da kaldigimiz otelin kapisindan alip goturuyolardi sonra tekrar aksam dokuzda merkeze gidiyordum igne olmak icin gece kimse olmuyordu merkezde 3 gun gece dokuzda hemsireyi evinden cagirdilar igne icin cok zorlanmistim ben igne konusunda kibrista.

Ben gittigim zamanlarda hastalik yoktu henuz ben merkeze gittim geldim igneler icin saglik ocagi yoktu yakinlarda bana saglik merkezi bulun orda yaptirin demislerdi en zorlandigim igneler oldu sabah aksam merkeze gidip yaptirdim transfer sonrasi sadece igneleri yaptir dedi murat bey bana ilac olara folibdola devam ettim sadece estrofem transferden sonra kullanma dediler bana bir kac ekstra ilac vermislerdi bana yan etki yapti bende bazi ilaclar. Gobekten vurulan igneleri transfer oncesi bulundugum ilde saglik ocaginda hemsireler yapti transferden sonra kuzenim yapti bana benim elim titriyordu çünkü
Benim icin de igneler korkulu ruya valla:)) delik desik ve mosmor oluyor gobek..
Karantinada olma durumum olacagi icin kalcadan yapilacak enjeksiyon acaba merkezden biri gelip yapmasi mumkun olabilir mi acaba diye gidenlere sorayim dedim

Hangi seviyede canim hasimaton benim 3.evrede idi ben sık sık bayiliyordum halsizlikten son 3 senedir cok sukur bu sene kilo vermemle beraber glutensiz beslenme duzeniyle 5 aydir degerlerim dusmedi 1.evreye geriledim
Ben zayıfım pek hasimatoya uymuyorsun diyor doktor ama tetkikler görünce anslasiliyor. Ilk gidişim adet düzensizliği sebebiyle idi ozaman cıktı,eutlox50 kullanıyorum,bi sorun yaşamıyorum,ilaçtan sonra değerlerim normale döndü,
Beslenmede de ekmek tuketmemeye calisoyorum
Sizinde değerlerin düzelmesine sevindim,önümüzdeki süreç için çok önemli, inşallah genişlerimize kavuşuruz hepimiz💙

X