Kibrista igne yaptirmak icin sabah aksam merkeze gittim saatliydi benimki sabah 9 da yaptir birde aksam 9 da demisti murat bey sabah 9 da kaldigimiz otelin kapisindan alip goturuyolardi sonra tekrar aksam dokuzda merkeze gidiyordum igne olmak icin gece kimse olmuyordu merkezde 3 gun gece dokuzda hemsireyi evinden cagirdilar igne icin cok zorlanmistim ben igne konusunda kibrista.Prolutan depot kalçadan yapılan progesteron, prolutex aynı ilacın göbekten yapılan versiyonu ama devlet karşılamıyor 3 kutusu 200 küsür diye biliyorum. Ama prolutana göre kesinlikle daha az acıtıyormuş. Kendiniz yapmak zorundaysanız doktorunuzla bi konuşun durumunuza uygunsa prolutex yazsın. Bana sormamışsınız ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim dedim. Ben transferden sonra o şekilde yapmayı düşünüyorum..
Benim icin de igneler korkulu ruya valla:)) delik desik ve mosmor oluyor gobek..Ben gittigim zamanlarda hastalik yoktu henuz ben merkeze gittim geldim igneler icin saglik ocagi yoktu yakinlarda bana saglik merkezi bulun orda yaptirin demislerdi en zorlandigim igneler oldu sabah aksam merkeze gidip yaptirdim transfer sonrasi sadece igneleri yaptir dedi murat bey bana ilac olara folibdola devam ettim sadece estrofem transferden sonra kullanma dediler bana bir kac ekstra ilac vermislerdi bana yan etki yapti bende bazi ilaclar. Gobekten vurulan igneleri transfer oncesi bulundugum ilde saglik ocaginda hemsireler yapti transferden sonra kuzenim yapti bana benim elim titriyordu çünkü
Cok pahaliymis.7 ampul 4 gunde 300 tl bu durumdaKuzum prolutexin bir kutusunda 7 ampul ve fiyatı 300 tlye yakın
Tesekkur ederimCanim benim endokronoloji doktorum bakiyor
Tesekkur ederim canım isimleri söyleyince batmadım, batırmıştım ocakta,normal cikmistiDevlet hastanelerinde önce dahiliyeye gidiyorsun onlar tahlillerini yapıyor ve sonuca göre endokrinolojiye yönlendiriyor. Anti TPO ve anti TG antikorlarına bakıyorlar
Ben zayıfım pek hasimatoya uymuyorsun diyor doktor ama tetkikler görünce anslasiliyor. Ilk gidişim adet düzensizliği sebebiyle idi ozaman cıktı,eutlox50 kullanıyorum,bi sorun yaşamıyorum,ilaçtan sonra değerlerim normale döndü,Hangi seviyede canim hasimaton benim 3.evrede idi ben sık sık bayiliyordum halsizlikten son 3 senedir cok sukur bu sene kilo vermemle beraber glutensiz beslenme duzeniyle 5 aydir degerlerim dusmedi 1.evreye geriledim
Çok sevindim,birbirimizi tanımıyoruz ama çok yakınız, hep aklimdalar sonuç ne olcak diye ,darisi hepimizee inşallahTamaraaammm Omayra34 hamileçok şükür,darısı şimdi sana
İnşallah sendende güzel haber gelsin
Ikiz olacak inşallah, Rabbim bu sabirli bekleyisi odullendirecek inşallahCumartesinden pazara geçen gece yoldayım
İnşallah bebişlerle dönerim
Çok değil,birini doğuruyum yeter
O da olurKuzum prolutexin bir kutusunda 7 ampul ve fiyatı 300 tlye yakın
Biri bana bir kutusu 3 gün gidiyor demişti sanırım ben onla karıştırdım kutuda 3 tane var sandımKuzum prolutexin bir kutusunda 7 ampul ve fiyatı 300 tlye yakın
5 gun kullan 420 tl , 10 gun 840 tl offf cok fazla o zaman.Pardon 210 tl
Genelde 2 ampul aynı anda vuruluyor
Kutusu 2.5 güne yetiyor
Hayırlı olsun transferin. Evlatlarını kucağına biran önce alman dileğiyle. Hangi kliniktesin?Kızlar Kıbrıs’tayım yarın sabah transferim var dualarınıza talibim
Prolutex italyan progesteronu her gün 2 ampul vuruluyorO da olurücreti prolutana göre yüksek diye aklımda kalmış birde prolutexi 3 günde 1 yapıyosun sanırım
Allah hayırlı evlat sahibi ersin siziKızlar Kıbrıs’tayım yarın sabah transferim var dualarınıza talibim
Canım bugün senin ikinci testinHayırlı olsun transferin. Evlatlarını kucağına biran önce alman dileğiyle. Hangi kliniktesin?
Ayy şahaneKızlar Kıbrıs’tayım yarın sabah transferim var dualarınıza talibim
Ben dedim galibaBiri bana bir kutusu 3 gün gidiyor demişti sanırım ben onla karıştırdım kutuda 3 tane var sandım