Amiiin canim benim ❤❤❤❤❤Aminnnn canımmm benım inşallahhhhh hepimiz kavusalım yavrumuzaaa Bizimde dinsin yıllardır cektigimizzz evlat hasretimizz Allahımm hepimizin yüzüne gülsün bizi bizden başka anlayan yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amiiin canim benim ❤❤❤❤❤Aminnnn canımmm benım inşallahhhhh hepimiz kavusalım yavrumuzaaa Bizimde dinsin yıllardır cektigimizzz evlat hasretimizz Allahımm hepimizin yüzüne gülsün bizi bizden başka anlayan yok
Hadı hayırlısııııı ınsallahhhhhh Evet hamile olmadan dönmek yoookk kızlarr kıbrıs/ kiew hepimizz bebişiyle dönsün inşallahhhBu sene bızlerın senesı olsunnnKontrolden geldim hanımlarr, çarşamba gidiyoruz kıbrısa, perşembe opum olacak Doktorum asla yumurta sayımı söylemiyor ne yaptıysam öğrenemedim Sana yetecek kadar var merak etme seni burdan gebe göndereceğiz dedi. Sağda ve solda en büyükleri 16mm olarak ölçtü. Bugün çatlamasınlar diye cetrotide a başladı. Gonalf’i kesip yerine merionalle devam edicem 4 gün. Bir de tarlusal verdi daha önceki yumurta takiplerinizde hiç tarlusal kullanmış mıydınız? Nedenini anlayamadım..
Opudan sonraki ilk adette zoladex olacakmışım ve 60 gün sonra transfer hazırlıkları başlıcak
İnşallah canım çoook teşekkür ederimDualarımız seninle inşallah güzel haberlerini alacağız.
Kontrolden geldim hanımlarr, çarşamba gidiyoruz kıbrısa, perşembe opum olacak Doktorum asla yumurta sayımı söylemiyor ne yaptıysam öğrenemedim Sana yetecek kadar var merak etme seni burdan gebe göndereceğiz dedi. Sağda ve solda en büyükleri 16mm olarak ölçtü. Bugün çatlamasınlar diye cetrotide a başladı. Gonalf’i kesip yerine merionalle devam edicem 4 gün. Bir de tarlusal verdi daha önceki yumurta takiplerinizde hiç tarlusal kullanmış mıydınız? Nedenini anlayamadım..
Opudan sonraki ilk adette zoladex olacakmışım ve 60 gün sonra transfer hazırlıkları başlıcak
İnşallah bereketli yumurtalar olsunKontrolden geldim hanımlarr, çarşamba gidiyoruz kıbrısa, perşembe opum olacak Doktorum asla yumurta sayımı söylemiyor ne yaptıysam öğrenemedim Sana yetecek kadar var merak etme seni burdan gebe göndereceğiz dedi. Sağda ve solda en büyükleri 16mm olarak ölçtü. Bugün çatlamasınlar diye cetrotide a başladı. Gonalf’i kesip yerine merionalle devam edicem 4 gün. Bir de tarlusal verdi daha önceki yumurta takiplerinizde hiç tarlusal kullanmış mıydınız? Nedenini anlayamadım..
inşaallahh canım inşallah hep birlikte sevinelimHaydi kizlaar gelsin bebisler insallahhhh herkesin parti yapalim vallahi icim kipir kipir kieve transfere yakinda gidecek canlarim bebislerinizle dönün insallah tamaracim heyacanliyim senin adina vallahi ❤❤❤❤ hamile canlarim bebisleriniz size mutluluk ugur getirsin rabbim saglicakla kucaklariniza almayi nasip etsin.kibrisa yakin zamanda gidecek canlarim sizlerde bebislerinizle dönün canlarim. Sayfamiz bebis haberleriyle şenlensin.
Oncelikle hayirli olsun canim tedavin insallah canim sende bebislerinle donersin tarlusal kullandim bende fakat benim midemi fena ettigi icin murat bey kullanma o kadarda onemli deil demisti bende hic anlamamistimKontrolden geldim hanımlarr, çarşamba gidiyoruz kıbrısa, perşembe opum olacak Doktorum asla yumurta sayımı söylemiyor ne yaptıysam öğrenemedim Sana yetecek kadar var merak etme seni burdan gebe göndereceğiz dedi. Sağda ve solda en büyükleri 16mm olarak ölçtü. Bugün çatlamasınlar diye cetrotide a başladı. Gonalf’i kesip yerine merionalle devam edicem 4 gün. Bir de tarlusal verdi daha önceki yumurta takiplerinizde hiç tarlusal kullanmış mıydınız? Nedenini anlayamadım..
Amiiiiiinnnn❤❤❤inşaallahh canım inşallah hep birlikte sevinelim
Kurnan oldugum rabbim seninde YÜZÜNÜ güldürsün insallahKontrolden geldim hanımlarr, çarşamba gidiyoruz kıbrısa, perşembe opum olacak Doktorum asla yumurta sayımı söylemiyor ne yaptıysam öğrenemedim Sana yetecek kadar var merak etme seni burdan gebe göndereceğiz dedi. Sağda ve solda en büyükleri 16mm olarak ölçtü. Bugün çatlamasınlar diye cetrotide a başladı. Gonalf’i kesip yerine merionalle devam edicem 4 gün. Bir de tarlusal verdi daha önceki yumurta takiplerinizde hiç tarlusal kullanmış mıydınız? Nedenini anlayamadım..
Amin Eftalios’um amin, hepimiz gülelim artıkKurnan oldugum rabbim seninde YÜZÜNÜ güldürsün insallah
Hangi aşamada kullandın peki? Benim midemi ağrıtmadı da barsak hareketlerim inanılmaz arttı ya Hayatımda ilk defa tarlusal kullanıyorum bu arada bugün farkettimOncelikle hayirli olsun canim tedavin insallah canim sende bebislerinle donersin tarlusal kullandim bende fakat benim midemi fena ettigi icin murat bey kullanma o kadarda onemli deil demisti bende hic anlamamistim
Transferden once canim gunde 2 tane vermisti murat bey sabah 9 da iciyordum sonrada aksam 9 da demisti 3 gun kullanabildim sonra kestim ogurme yapti bende cok afedersin. Ben o zamanlar kiloluydum bagirsaklarimda etki gormedim bu sefer ilac verirken tarlusal vermiycem dediHangi aşamada kullandın peki? Benim midemi ağrıtmadı da barsak hareketlerim inanılmaz arttı ya Hayatımda ilk defa tarlusal kullanıyorum bu arada bugün farkettim
Sende ilaç yan etkisi yaşanmışş, valla ilk kez denk geliyorum yumurta büyütmede tarlusala bende şaşırdım ama vardır bi bildiği diyip içiyorum bakalımTransferden once canim gunde 2 tane vermisti murat bey sabah 9 da iciyordum sonrada aksam 9 da demisti 3 gun kullanabildim sonra kestim ogurme yapti bende cok afedersin. Ben o zamanlar kiloluydum bagirsaklarimda etki gormedim bu sefer ilac verirken tarlusal vermiycem dedi
Bagirsak hareketlendiriyorsa cok acil ihtiyacım var benim de. Diger etkileri, asıl kullanım yeri önemsiz.Hangi aşamada kullandın peki? Benim midemi ağrıtmadı da barsak hareketlerim inanılmaz arttı ya Hayatımda ilk defa tarlusal kullanıyorum bu arada bugün farkettim
Ben de transfer sonrasi kullanilan ilaclar hakknda proluton depot kullanip kibrista karantinada kaldiginizda enjeksiyon nasil yapabildiniz?Oncelikle hayirli olsun canim tedavin insallah canim sende bebislerinle donersin tarlusal kullandim bende fakat benim midemi fena ettigi icin murat bey kullanma o kadarda onemli deil demisti bende hic anlamamistim
Prolutan depot kalçadan yapılan progesteron, prolutex aynı ilacın göbekten yapılan versiyonu ama devlet karşılamıyor 3 kutusu 200 küsür diye biliyorum. Ama prolutana göre kesinlikle daha az acıtıyormuş. Kendiniz yapmak zorundaysanız doktorunuzla bi konuşun durumunuza uygunsa prolutex yazsın. Bana sormamışsınız ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim dedim. Ben transferden sonra o şekilde yapmayı düşünüyorum..Ben de transfer sonrasi kullanilan ilaclar hakknda proluton depot kullanip kibrista karantinada kaldiginizda enjeksiyon nasil yapabildiniz?
Transfer sonrasi estrofem disinda progesteron olarak ne ile devam ediliyor?
Ben gittigim zamanlarda hastalik yoktu henuz ben merkeze gittim geldim igneler icin saglik ocagi yoktu yakinlarda bana saglik merkezi bulun orda yaptirin demislerdi en zorlandigim igneler oldu sabah aksam merkeze gidip yaptirdim transfer sonrasi sadece igneleri yaptir dedi murat bey bana ilac olara folibdola devam ettim sadece estrofem transferden sonra kullanma dediler bana bir kac ekstra ilac vermislerdi bana yan etki yapti bende bazi ilaclar. Gobekten vurulan igneleri transfer oncesi bulundugum ilde saglik ocaginda hemsireler yapti transferden sonra kuzenim yapti bana benim elim titriyordu çünküBen de transfer sonrasi kullanilan ilaclar hakknda proluton depot kullanip kibrista karantinada kaldiginizda enjeksiyon nasil yapabildiniz?
Transfer sonrasi estrofem disinda progesteron olarak ne ile devam ediliyor?
Kuzum prolutexin bir kutusunda 7 ampul ve fiyatı 300 tlye yakınProlutan depot kalçadan yapılan progesteron, prolutex aynı ilacın göbekten yapılan versiyonu ama devlet karşılamıyor 3 kutusu 200 küsür diye biliyorum. Ama prolutana göre kesinlikle daha az acıtıyormuş. Kendiniz yapmak zorundaysanız doktorunuzla bi konuşun durumunuza uygunsa prolutex yazsın. Bana sormamışsınız ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim dedim. Ben transferden sonra o şekilde yapmayı düşünüyorum..
Genel olarak sordum aslinda)Prolutan depot kalçadan yapılan progesteron, prolutex aynı ilacın göbekten yapılan versiyonu ama devlet karşılamıyor 3 kutusu 200 küsür diye biliyorum. Ama prolutana göre kesinlikle daha az acıtıyormuş. Kendiniz yapmak zorundaysanız doktorunuzla bi konuşun durumunuza uygunsa prolutex yazsın. Bana sormamışsınız ama bildiğim kadarıyla cevap vereyim dedim. Ben transferden sonra o şekilde yapmayı düşünüyorum..