Yumurta ve Sperm Donasyonu ile Tüp Bebek

Evet canım direk oraya gönderdiler, gerçekten de merkeze çok yakın 5 dk. Bence tüp bebek tedavisi olanların topluca kaldığı yer Çok fazla beklentiniz olmasın yani

Ya valla yeterince stres var zaten hayatımızda bir de oteldi yemekti takmıcam kafama yeterli yumurta çıksın benden güzel 3-5 embriyo olsun daha ne isterim. Yanımda bişiler götürürüm artık ya da dışardan da sipariş verebiliyorsak önereceğin yerlere açığım.. Eşimden dolayı giriyoruz karantinaya yoksa bana karantina yok normalde Sen gelme diyorum illa gelcem diyo..

Bende donasyon yapicam ama hem tansiyon tiroit ve asitin var sonrada başarısız olursa maddi sorunlardan dolayı ne yapicam bilmiyorum kıredi çekip yapicam olmassa kahr olurum
Aynı haldeyiz. Tiroit için ilaç kullanıyor musun? Allah yardımcımız olsun inşallah son denememiz olur da evlatlarımıza kavuşuruz

Valizine yinede meyve,kurabiye at kuzum
İnşallah senin tedavinde başarılı olsun

Ikinci doz Asi olduktan sonra transfer icin ne kadar bekleme suresi olmali acaba?
Sanirim haftaya 40-45 sira gelecekmis. Asiyi olursam 3 ay beklemem mi gerek?

İnşallah her şey Yolunda gider canım ama dışarıdan sipariş verilmiyormus ben de oranın yemeklerinden sipariş vermiştim. Bence gelsin yalnız zorlanabilirsiniz bir de destek olması çok önemli.

Omayra sizin kıbrıs tedaviniz kötümü bitti
Henüz sonucu almadım. British Kıbrıs’ta tedavime çok uzun süre önce başladık fakat eşimin sağlık sorunları ameliyatı araya pandemi girmesi nedeniyle hazır embriyoma ancak geçen hafta kavuşabildim. Ngs’den gelen 1 adet sağlıklı embriyom vardı. Onu transfer ettirdim. Tamara ile karşılıklı odalarda, klinikte transfer gününde beraberdik. Aynı gün yapıldı transferimiz. Allah emek veren, bu uğurda tüm uğraş veren tüm arkadaşlarıma evlat sahibi olmayı sağlıkla kucaklarına almayı nasip eder inşallah

Ikinci doz Asi olduktan sonra transfer icin ne kadar bekleme suresi olmali acaba?
Olacağınız aşı 2 dozsa 2. Dozdan 14 gün sonra karantinasız gidebiliyorsunuz kıbrısa.
Ya da covid geçirdiyseniz ve 30-180 günlük süre içindeyseniz de krantinasız gidebiliyorsunuz. Bu karantina süreleri
Siz embriyo transferi için bekleme süresini sormuşsunuz sanırım şimdi okurken farkettim. Valla ben ilk tedavimiz olumlu geçseydi aşıyı olalı 1 hafta olmasına rağmen transfer olacaktım ama transfer aşamasını göremedik, doktorum onay vermişti. Şuan uzun dönem sonuçları bilinmediğinden bazı doktorlar bekleyin aşıdan sonra diyor garantiye almak için ama ben sağlıkçıyım bence beklemek mantıksız benim fikrimi sorarsanız..

Meyve olarak her gün istisnasiz elma,armut var bunların dışında bir şey alın bence, biz odadan çıkarken 2 kg iade ettik
İnşallah her şey Yolunda gider canım ama dışarıdan sipariş verilmiyormus ben de oranın yemeklerinden sipariş vermiştim. Bence gelsin yalnız zorlanabilirsiniz bir de destek olması çok önemli.
Bizim sperm donasyonu olacağı için eşim her anımda yanımda olmak istiyor. Zaten uçağa almasam o kargoda da gelir yani
Ya zaten boğazına düşkün bir değilim bana meyve çerez olsun 3 gün yemek yemesemde olur. Ben biraz çerez kurabiye kek fln alayım yanıma yeter bize o belki eşim çıkamaz ama benim karantinam yok ya bana çıkışı serbest bırakırlar bi umut

Ne zaman orada olacaksiniź

insallah ikinizden de güzel
haberler alıcaz

Biletimiz 16 haziran çarşamba ama pazartesi günü son kontrolümde belli olcak yumurta toplama. Doktorum çarşamba ya da perşembe opun olur dedi. Çarşamba opu olacaksın derse salıya alıcaz hemen bileti.
Ay cok heyecanlı, herkesle birlikte ben de heyecanlaniyorum

Yaptım canım bugün yine dönmedi. Kıbrıs veya vize alabilirsem neresi olursa oraya gidecem artık
Ben zaza dan almistim andreyin numarasini yazdim suan yogunum size birazdan donucem dedi ve kisa Süre sonra yazdı belki şimdi on günlük bir tatil olacakmış ya merkez kapanacakmış o yüzden daha yoğun olabilirler

İsrail gebeleri dahi aşılamış. Aşı olmaktan korkmayın elimizde tek silah aşı

2 dozdan sonra 14 gun gecmesi gerekiyormus karantinaya girmemek icin dun merkeze de sormustum transfer icin bi problem yok dediler asidanhemen sonra yapilsa bile transferin ama siz yine de merkezinize sorun

Ben 1. Doz aşımı oldum tedaviye temmuzda gideceğim hamile kaldığım zaman 2. Dozu yaptırmam şeklinde düşündüm
İnşallah temmuz karantinadız olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…