Hayırlı olsun canım. 2 ay mı süre veriyorlar transfer için.Doktorla görüştüm tedaviye başlıyoruz herşey yolunda giderse Ağustos’un ortası tekrar geleceğiz
12345hayat andre ilacını hazırlıyor canım
Hayırlı olsun, Sevgili Zirka.. Herşey gönlünüzce olsun.Doktorla görüştüm tedaviye başlıyoruz herşey yolunda giderse Ağustos’un ortası tekrar geleceğiz
Canım hayırlı olsun çok teşekkür ederim ilaçlar içindeDoktorla görüştüm tedaviye başlıyoruz herşey yolunda giderse Ağustos’un ortası tekrar geleceğiz
Ne güzel ya inşallah olurDoktor ikiz istermisin dedi evet dedim
Sağlıkla gelsin inş kutucuklar çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza insMerhaba arkadaşlar bugün ki değerim de güzel çıktı 4448Haftaya Çarşamba ultrasona gireceğiz bakalım tek mi çift mi perşembe gün ki değerim 566 dı 4 günde nerdeyse 8 kat artmış
herşey benim adet başlangıcıma bağlı.başladıktan sonra belli olacak net tarihHayırlı olsun canım. 2 ay mı süre veriyorlar transfer için.
Hayirli olsun cnmDoktorla görüştüm tedaviye başlıyoruz herşey yolunda giderse Ağustos’un ortası tekrar geleceğiz
Zaza senin zoladex vurulduktan sonraki ay adetin kacinci gunu transfer olmus olacaksin?Oleeeyyy ben arkadaşımı buldum
Evet ben 13 haziran kievdeyim
14 haziran doktorda ilk randevum
Andreye söyleyelim bizi aynı otele yerleştirsin
Hayırlı olsun ZirkaOrtalama olar
herşey benim adet başlangıcıma bağlı.başladıktan sonra belli olacak net tarih
Bende kapandim ve arada french yaptiriyorum benŞuan Urfa’dan gelen bir çift var ayrıca hani tanıtım videosu var ya onu sordum.Çok kötü bir reklam,şivesi Rus gibi,tırnakları french ama kapalı nasıl oluyor Türkiye’de böyle kişi olmazki dedim.o gerçekmiş yabancı gelinmiş.Doğuya gelin gitmiş reklamdaki abla.
Teşekkürederim Amin inşallahAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Teşekkürederim darısı herkese burda güzel haberleri paylaşmak dileğiyleSuperrrrrçok çok şükür
İnşallah sağlıkla gelsinlerMassallahrabbim nazarlardan saklasin ikizler geliyor belliiiii ❤❤❤❤
Teşekkür ederim canımçok güzel bir haber, Ekinnnsanırım bebiş değil bebişler geliyor
Bu arada transfer nasıl yapılıyor ve sonrasında nelere dikkat etmek gerekiyor, yaşadığın kadarıyla burada paylaşırsan çok memnun olurum, Ekincimmm
Amin inşallah Rabbim hepimizin güzel haberlerini almayı nasip etsinAyyy massllah harika Rabbim sağlıklı kucağınıza almayı nasip etsin
Çok bi belirti yaşamadım canım benim adettede çok bi belirti olmazdı hafif bel ağrısı karın şişliği dışında sadece 8. Gün hafif kanamam oldu yerleşme kanaması okadar ama şimdi çok uyuyorum
İnşallah canımİkizler geliyor bence, sağlıkla mutlulukla gelsinler inşallah çok sevindim çoook
Teşekkürederim canım AminSağlıkla gelsin inş kutucuklar çok sevindim sizin adınıza darısı başımıza ins
TeşekkürederimMerhabalar öncelikle tebrik ederim. Umarım çok ama çok güzel sonuçlar alırsınız. Siz tedavinizi Gyno-life mı yaptırdınız?
TeşekkürederimSüper bir haber çok sevindim canım