Ayyy ne güzel Allah bağışlasın. İnşaAllah teyzesine de anne olmak nasip olsun❤Evettt kizlar teyze oldum minnak bir prenses geldi cook kücük dogar dogmaz yogun bakima alindiRabbim güc kuvvet versin minnagimaa
Dünya. Sinovac yok sanırım açılmıyor... Biontec var randevu alınabilecekCanim Allah yardimcin olsun.Bundan sonrasi insaaallah tez zamanda evlatlarini saglikla kucagina alacagin gunlerin olsunBenim bildigim biontech gibi mRNA asilari sinovac kadar masum degil ozellikle gebelik planlayan bizler icin o yuzden sinovac vurulma sansin varsa(inaktif virus yillardir oldugumuz grip asilarindaki gibi) madem transfere gideceksin daha makul. Ögrendiklerim zaten en az 2 ay gecmedikce 2.asidanda transfer olmayi onermiyorlar.Yine de doktorlarinla bu konuyu paylas.Durumlar maddi manevi zahmetli biliyorsun .Hangi merkezdesin kibrista.
Gozunuz aydin canim.Saglikla buyusun insaallahEvettt kizlar teyze oldum minnak bir prenses geldi cook kücük dogar dogmaz yogun bakima alindiRabbim güc kuvvet versin minnagimaa
Sağlıkla anali babali büyüsün inşallah Allah im sanada hayırlısıyla nasip etsin inşallah canm..Evettt kizlar teyze oldum minnak bir prenses geldi cook kücük dogar dogmaz yogun bakima alindiRabbim güc kuvvet versin minnagimaa
Gozunuz aydin olsun canim insallah rabbim kardesini ve bebegini korusunKiz kardesimin suyu geldi suan hastanede 7aylk dualarinizi bekliyoruz ablalari
Ayyyyyy cok guzel bir haber❤❤❤❤❤❤ insallah tez zamanda toparlanir bebisinizEvettt kizlar teyze oldum minnak bir prenses geldi cook kücük dogar dogmaz yogun bakima alindiRabbim güc kuvvet versin minnagimaa
Insallah cnm insallahhhAyyyyyy cok guzel bir haber❤❤❤❤❤❤ insallah tez zamanda toparlanir bebisinizne kadar tatlidir simdi . I nsallah hepimizin basina senin duygularini cok iyi anliyorum benim kardesimin ikizleri dogdugunda elim ayagima dolanmisti onlarda 7.5 aylik dogmuslardi sevinc ve hüzün birada yasiyosun karmakarisik oluyosun sen merak etme bebisiniz yakin zamanda toparlanacak canim benim rabbimin izniyle ❤❤❤❤
İyi akşamlar arkadaşlar... Takipteyim hepinizi.... Bende 10 defa tüp bebek deneyen birisiyim .20.hafta ikiz kaybım var(3.denemede hamile kaldım) 28.hafta erken doğumum var maalesef 3 gün yaşadı kızımız(normal gebelik) artık ne yumurta var nede kaliteli... Prp yapıldı işe yaramadı.... Yani artık yolumuzu kıbrısa çevirdik... Merkez belli... Ben folik asit ve vitamin kullanıyorum... Eşimde kendi vitaminlerini kullanıyo... Rahim filmi çekildim... Tüpler bağlandı... Histereskopi yapıldı... Temmuz ortası orda oluruz hesabıma göre.... Ben birde diyabet hastası olduğum için covid aşısı çıktı... Eşimede işinden dolayı aşı çıktı... Bizde daha zaman var diye vurulma kararı aldık... Sizce doğru kararmıdır... Kusura bakmayın baya uzun oldu aşı biontec olacakyaşım 40 bu arada
Allah analı babalı büyütsün darısı senin de başına inşallah canımAmin sagolunRabbim hepimize nasip etsin insallah.
Canim Allah yardimcin olsun.Bundan sonrasi insaaallah tez zamanda evlatlarini saglikla kucagina alacagin gunlerin olsunBenim bildigim biontech gibi mRNA asilari sinovac kadar masum degil ozellikle gebelik planlayan bizler icin o yuzden sinovac vurulma sansin varsa(inaktif virus yillardir oldugumuz grip asilarindaki gibi) madem transfere gideceksin daha makul. Ögrendiklerim zaten en az 2 ay gecmedikce 2.asidanda transfer olmayi onermiyorlar.Yine de doktorlarinla bu konuyu paylas.Durumlar maddi manevi zahmetli biliyorsun .Hangi merkezdesin kibrista.
Dünya. Sinovac yok sanırım açılmıyor... Biontec var randevu alınabileceksorduk haber bekliyoruz bakalım
Teşekkürlerçok zor şeyler yaşamışsınız inşallah tüm yaşananları unutturacak güzellikler yaşarsınız Allah yolunuzu açık etsin.
Amin cnm cümlemize insallahAllah analı babalı büyütsün darısı senin de başına inşallah canım
Ben de Dunya'ya gideceğim. Ama telefonda görüstüğum her elemanları terso, her konuşmamızdan sonra sabır çekiyorum zaten canım burnumdaDünya. Sinovac yok sanırım açılmıyor... Biontec var randevu alınabileceksorduk haber bekliyoruz bakalım
Hemşire hanım la doktorbeyle görüştüm defalarca banada iyi geldiler ama... WhatsApp dan döner her zaman sonuç iyi olsunda evimize sağlıklı bir bebekle dönelimBen de Dunya'ya gideceğim. Ama telefonda görüstüğum her elemanları terso, her konuşmamızdan sonra sabır çekiyorum zaten canım burnumda
Umarım öyle olur. Sizin için dua edeceğim.Hemşire hanım la doktorbeyle görüştüm defalarca banada iyi geldiler ama... WhatsApp dan döner her zaman sonuç iyi olsunda evimize sağlıklı bir bebekle dönelim
2 Emb transfer edildi beklemedeyim haftaya Cuma test var. İnşallah buraya güzel şeyler yazarım
Transferim oldu beklemedeyim haftaya Cuma testim varArkadaşın durumunu bende merak ettim transfer olmuştur herhalde.. umarım her işi yolunda gitmiştir
işler o kadar yoğun ki boşluk bulduğum fırsatta paylaşımlara, güzel haber var mı diye bakmaya giriyorum foruma ama çok sessizmuhtemelen haziranda herkes hız verecek tedavilerine
Yumurta dondurma ile ilgili 2-3 arkadaşım fikir almak için yazmış, ben yumurtalarımı dondurdum acıbadem fulya da.. Eşimde sperm bulunamadığı için dondurduk biz.. Bu konu ile ilgili doktor önerisi almak isteyen özelden yazabilir bana, bekar olup yumurta dondurmayı da öneren ve destekleyen biriydi doktorum tavsiye ederim..
Transfer oldu 2 embriyo beklemedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?