Dünya. Sinovac yok sanırım açılmıyor... Biontec var randevu alınabilecek sorduk haber bekliyoruz bakalım

Evettt kizlar teyze oldum minnak bir prenses geldi cook kücük dogar dogmaz yogun bakima alindiRabbim güc kuvvet versin minnagimaa
Ayyyyyy cok guzel bir haber❤❤❤❤❤❤ insallah tez zamanda toparlanir bebisiniz ne kadar tatlidir simdi . I nsallah hepimizin basina senin duygularini cok iyi anliyorum benim kardesimin ikizleri dogdugunda elim ayagima dolanmisti onlarda 7.5 aylik dogmuslardi sevinc ve hüzün birada yasiyosun karmakarisik oluyosun sen merak etme bebisiniz yakin zamanda toparlanacak canim benim rabbimin izniyle❤❤❤❤

Insallah cnm insallahhh

çok zor şeyler yaşamışsınız inşallah tüm yaşananları unutturacak güzellikler yaşarsınız Allah yolunuzu açık etsin.

Dünya. Sinovac yok sanırım açılmıyor... Biontec var randevu alınabilecek sorduk haber bekliyoruz bakalım

bende M mektup01 gibi düşünüyorum aslında, ama yine de karar sizin tabi

Ben de Dunya'ya gideceğim. Ama telefonda görüstüğum her elemanları terso, her konuşmamızdan sonra sabır çekiyorum zaten canım burnumda

Ben de Dunya'ya gideceğim. Ama telefonda görüstüğum her elemanları terso, her konuşmamızdan sonra sabır çekiyorum zaten canım burnumda
Hemşire hanım la doktorbeyle görüştüm defalarca banada iyi geldiler ama... WhatsApp dan döner her zaman sonuç iyi olsunda evimize sağlıklı bir bebekle dönelim

Hemşire hanım la doktorbeyle görüştüm defalarca banada iyi geldiler ama... WhatsApp dan döner her zaman sonuç iyi olsunda evimize sağlıklı bir bebekle dönelim
Umarım öyle olur. Sizin için dua edeceğim.

Transferim oldu beklemedeyim haftaya Cuma testim var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…