- 1 Kasım 2019
- 6.603
- 26.100
- 478
- 45
senin icinde canim hayirlisi olur insallahhhhBen 11 mayıs ultrasonumu bekliyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin icinde canim hayirlisi olur insallahhhhBen 11 mayıs ultrasonumu bekliyorum
Aminnn canim hepimizin yüzü gülsün insallahhhhhCanlarim insallah bebislerinizle dönün kurban oldugum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah soyle sayfamiz bebis haberleriyle dolsun. hepinizi seviyorum sekerler.
AminnnnCanlarim insallah bebislerinizle dönün kurban oldugum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah soyle sayfamiz bebis haberleriyle dolsun. hepinizi seviyorum sekerler.
güzel haberlerini bekliyoruzBen 11 mayıs ultrasonumu bekliyorum
Arkadaşın durumunu bende merak ettim transfer olmuştur herhalde.. umarım her işi yolunda gitmiştir@Elf3410 son durum nedir transfer ne zamandi ?oldumu Hersey iyidir insallahRabbim yüzünü güldürsün
HepimizinCanlarim insallah bebislerinizle dönün kurban oldugum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah soyle sayfamiz bebis haberleriyle dolsun. hepinizi seviyorum sekerler.
Evet bence Ukraynanin en zor yani ulasimi insallah vardir luftansanin birkac yerden var ama sizin oradan goremedim.Bende biletciyi aradim haber bekliyom bana direk ucus bul aktarmasiz dedim sesi cikmadi halen
Biletciye iki tarih söyledim. Birine 570 euro digerine 520 euro dedi.. 4,30 saat wien aktarmali. (Luftansa)Evet bence Ukraynanin en zor yani ulasimi insallah vardir luftansanin birkac yerden var ama sizin oradan goremedim.
tabi biz her zaman kendimiz sitesinden bakiyoruz arada gercekten fiyat farki oluyor. tarih belirlendiyse yakin demektir beni bu indi bindi olayi ccoook dusunduruyor ya, aktarmali ordan oraya transfer yapildiktan sonra bu kdr indi bindi nasil olcak meselaBiletciye iki tarih söyledim. Birine 570 euro digerine 520 euro dedi.. 4,30 saat wien aktarmali. (Luftansa)
Biz kendimiz luftansanin kendi sayfasinda 2 kisi 370 euro aktarmali gidis gelis bulduk. Andrey ile konuscam iki tarihide söyleycegim hangisi uyarsa onu alicaz.
Hadi hayirlisi olsun canım ❤❤❤❤❤Biletciye iki tarih söyledim. Birine 570 euro digerine 520 euro dedi.. 4,30 saat wien aktarmali. (Luftansa)
Biz kendimiz luftansanin kendi sayfasinda 2 kisi 370 euro aktarmali gidis gelis bulduk. Andrey ile konuscam iki tarihide söyleycegim hangisi uyarsa onu alicaz.
Biraz zor olsada indi bindi yinede rabbim kolayligini verir insallah sanada canim❤❤❤❤tabi biz her zaman kendimiz sitesinden bakiyoruz arada gercekten fiyat farki oluyor. tarih belirlendiyse yakin demektir beni bu indi bindi olayi ccoook dusunduruyor ya, aktarmali ordan oraya transfer yapildiktan sonra bu kdr indi bindi nasil olcak mesela
Amin cnm rabbim hepimizin isini kolaylastirsinBiraz zor olsada indi bindi yinede rabbim kolayligini verir insallah sanada canim❤❤❤❤
Insallah insallah hepimize olsunBiraz zor olsada indi bindi yinede rabbim kolayligini verir insallah sanada canim❤❤❤❤
iyiyim canım çok şükür herkes gibi bende evde gün sayıyorum, senin de güzel haberlerini bekliyorum canımCanim eskiden alabiliyordum bende buralarda sorun sanirsam birkac aydir bu konuda sorun yasadim doktor kontrolumde degistirircem cok zor oluyor bulma artik . Bu arada nasilsin tamaracim hersey yolundami canim
Ne tesadüf omepa vm omega3 bana da kilo verdirmişti Güzel ve düzenli bi zayıflama sağlamıştı.. yumurta toplamadan önce 1-2 ay kadar düzenli kullanmıştım 16 yumurtadan 14 ü iyi kalitede çıkmıştı
Sevgili Elf3410,Teşekkür ederim Bu mübarek günlerde Rabbim sesimizi duysun, muradımızı bize hayırlısıyla versin inşallah
inşallah canım hep birlikte güzel haberlerimizin mutluluğunu yaşarız burada. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsunmerhabalar tekrar umut arkadaşlarım . Sizi sessizlik içinde yürekten takip ediyorum ve sizlerden gelecek güzel haberleri dört gözle kendi sonuçlarım gibi bekliyorum. çok fazla yazamıyorum çalışıyorum ramazan bazen yazmak için zaman ayıramıyorum .ama takipteyim sizleri......... inanın sizler buradaki herkese umutsunuz. bu güzelliklre devam edin. ben daha iletişime geçmedim ama sizlerin ve özellikle zazamın sayesinde kararım kiev . bana kalsa hemen uçup gideceğim ama ahhh o amalar planlamalar. burayı bu paylaşımları asla bırakmayın hiç tanımadığınız benim gibi çoğu kişiye umut oluyorsunuz yürek oluyorsunuz. hepinizin gebelik haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
Canimsin❤❤❤❤❤ iyi olmana cok sevindim canim benimiyiyim canım çok şükür herkes gibi bende evde gün sayıyorum, senin de güzel haberlerini bekliyorum canım