• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canlarim insallah bebislerinizle dönün kurban oldugum rabbim hepinizin yüzünü güldürsün insallah soyle sayfamiz bebis haberleriyle dolsun.🤩🤩🤩🤩🤩🤩🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏💋💋💋💋💋 hepinizi seviyorum sekerler.
Aminnn canim hepimizin yüzü gülsün insallahhhhh😍😍🙏🙏🐣🐣

@Elf3410 son durum nedir transfer ne zamandi ?oldumu Hersey iyidir insallah🙏Rabbim yüzünü güldürsün
Arkadaşın durumunu bende merak ettim transfer olmuştur herhalde.. umarım her işi yolunda gitmiştir 🙏🏻
işler o kadar yoğun ki boşluk bulduğum fırsatta paylaşımlara, güzel haber var mı diye bakmaya giriyorum foruma ama çok sessiz 😌 muhtemelen haziranda herkes hız verecek tedavilerine 🥰

Yumurta dondurma ile ilgili 2-3 arkadaşım fikir almak için yazmış, ben yumurtalarımı dondurdum acıbadem fulya da.. Eşimde sperm bulunamadığı için dondurduk biz.. Bu konu ile ilgili doktor önerisi almak isteyen özelden yazabilir bana, bekar olup yumurta dondurmayı da öneren ve destekleyen biriydi doktorum tavsiye ederim..

Evet bence Ukraynanin en zor yani ulasimi🙁 insallah vardir luftansanin birkac yerden var ama sizin oradan goremedim.
Biletciye iki tarih söyledim. Birine 570 euro digerine 520 euro dedi.. 4,30 saat wien aktarmali. (Luftansa)
Biz kendimiz luftansanin kendi sayfasinda 2 kisi 370 euro aktarmali gidis gelis bulduk. Andrey ile konuscam iki tarihide söyleycegim hangisi uyarsa onu alicaz.

Biletciye iki tarih söyledim. Birine 570 euro digerine 520 euro dedi.. 4,30 saat wien aktarmali. (Luftansa)
Biz kendimiz luftansanin kendi sayfasinda 2 kisi 370 euro aktarmali gidis gelis bulduk. Andrey ile konuscam iki tarihide söyleycegim hangisi uyarsa onu alicaz.
tabi biz her zaman kendimiz sitesinden bakiyoruz arada gercekten fiyat farki oluyor. tarih belirlendiyse yakin demektir😉 beni bu indi bindi olayi ccoook dusunduruyor ya, aktarmali ordan oraya 🙁 transfer yapildiktan sonra bu kdr indi bindi nasil olcak mesela🤷🏻‍♀️

Hadi hayirlisi olsun canım ❤❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏

tabi biz her zaman kendimiz sitesinden bakiyoruz arada gercekten fiyat farki oluyor. tarih belirlendiyse yakin demektir😉 beni bu indi bindi olayi ccoook dusunduruyor ya, aktarmali ordan oraya 🙁 transfer yapildiktan sonra bu kdr indi bindi nasil olcak mesela🤷🏻‍♀️
Biraz zor olsada indi bindi yinede rabbim kolayligini verir insallah sanada canim🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

Of kızlar bende uzun zaman oldu gitmeyeli suan bütün tahşilllrrim yapıldı geçen gynlife tan aradılar bi sonra ki adet tarihin de gelin diye e eşimin izni para bozdurulucak ay ne bilim Allah bu yolda olan herkese sabır ,güç ,umut versin bu Ramazan günü kim gittiyse olumlu sonuç alsın ins bizi anca bizim gibi olanlar anlar sevgiler

Canim eskiden alabiliyordum bende buralarda sorun sanirsam birkac aydir bu konuda sorun yasadim doktor kontrolumde degistirircem cok zor oluyor bulma artik . Bu arada nasilsin tamaracim hersey yolundami canim
iyiyim canım çok şükür herkes gibi bende evde gün sayıyorum, senin de güzel haberlerini bekliyorum canım :KK200::anneadayı:

merhabalar tekrar umut arkadaşlarım . Sizi sessizlik içinde yürekten takip ediyorum ve sizlerden gelecek güzel haberleri dört gözle kendi sonuçlarım gibi bekliyorum. çok fazla yazamıyorum çalışıyorum ramazan bazen yazmak için zaman ayıramıyorum .ama takipteyim sizleri......... inanın sizler buradaki herkese umutsunuz. bu güzelliklre devam edin. ben daha iletişime geçmedim ama sizlerin ve özellikle zazamın sayesinde kararım kiev . bana kalsa hemen uçup gideceğim ama ahhh o amalar planlamalar. burayı bu paylaşımları asla bırakmayın hiç tanımadığınız benim gibi çoğu kişiye umut oluyorsunuz yürek oluyorsunuz. hepinizin gebelik haberlerini sabırsızlıkla bekliyorum
inşallah canım hep birlikte güzel haberlerimizin mutluluğunu yaşarız burada. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun :KK200::KK200:

Back