Canım kardeşim çok zor dönemlerden geçmişinizİyi akşamlar arkadaşlar... Takipteyim hepinizi.... Bende 10 defa tüp bebek deneyen birisiyim .20.hafta ikiz kaybım var(3.denemede hamile kaldım) 28.hafta erken doğumum var maalesef 3 gün yaşadı kızımız(normal gebelik) artık ne yumurta var nede kaliteli... Prp yapıldı işe yaramadı.... Yani artık yolumuzu kıbrısa çevirdik... Merkez belli... Ben folik asit ve vitamin kullanıyorum... Eşimde kendi vitaminlerini kullanıyo... Rahim filmi çekildim... Tüpler bağlandı... Histereskopi yapıldı... Temmuz ortası orda oluruz hesabıma göre.... Ben birde diyabet hastası olduğum için covid aşısı çıktı... Eşimede işinden dolayı aşı çıktı... Bizde daha zaman var diye vurulma kararı aldık... Sizce doğru kararmıdır... Kusura bakmayın baya uzun oldu aşı biontec olacakyaşım 40 bu arada
Canim benim cok üzüldüm kurban oldugum rabbim cektigin acilari son buldursun insallahİyi akşamlar arkadaşlar... Takipteyim hepinizi.... Bende 10 defa tüp bebek deneyen birisiyim .20.hafta ikiz kaybım var(3.denemede hamile kaldım) 28.hafta erken doğumum var maalesef 3 gün yaşadı kızımız(normal gebelik) artık ne yumurta var nede kaliteli... Prp yapıldı işe yaramadı.... Yani artık yolumuzu kıbrısa çevirdik... Merkez belli... Ben folik asit ve vitamin kullanıyorum... Eşimde kendi vitaminlerini kullanıyo... Rahim filmi çekildim... Tüpler bağlandı... Histereskopi yapıldı... Temmuz ortası orda oluruz hesabıma göre.... Ben birde diyabet hastası olduğum için covid aşısı çıktı... Eşimede işinden dolayı aşı çıktı... Bizde daha zaman var diye vurulma kararı aldık... Sizce doğru kararmıdır... Kusura bakmayın baya uzun oldu aşı biontec olacakyaşım 40 bu arada
Teşekkür ederim cevabınız içinCanım kardeşim çok zor dönemlerden geçmişiniz
Rabbim bir daha yaşatmasın sizlere evlat acısı
Ben 1 ay sonra tedaviye başlayacam,aşılarımın ikisinide vuruldum
Hamile kadınlar bile yaptırıyor ve bebekleri antikorlu doğuluyor
İngilterede aşı bitmek üzere ve kovit ölümü nerdeyse sıfıra inmiş
Bence yaptırmamız şart
Bu illeti yenmemiz gerek
Teşekkürler inşallah hepimiz için iyi haberler olurCanim benim cok üzüldüm kurban oldugum rabbim cektigin acilari son buldursun insallahhersey mukemmel olsun insallah
Başın sağolsun acını cok iyi anlıyorum cnm benimde 21 haftalik gebelik kaybim var(normal gebelik) Allah yardimcin olsun bundan sonra mutlu olursun inşallahİyi akşamlar arkadaşlar... Takipteyim hepinizi.... Bende 10 defa tüp bebek deneyen birisiyim .20.hafta ikiz kaybım var(3.denemede hamile kaldım) 28.hafta erken doğumum var maalesef 3 gün yaşadı kızımız(normal gebelik) artık ne yumurta var nede kaliteli... Prp yapıldı işe yaramadı.... Yani artık yolumuzu kıbrısa çevirdik... Merkez belli... Ben folik asit ve vitamin kullanıyorum... Eşimde kendi vitaminlerini kullanıyo... Rahim filmi çekildim... Tüpler bağlandı... Histereskopi yapıldı... Temmuz ortası orda oluruz hesabıma göre.... Ben birde diyabet hastası olduğum için covid aşısı çıktı... Eşimede işinden dolayı aşı çıktı... Bizde daha zaman var diye vurulma kararı aldık... Sizce doğru kararmıdır... Kusura bakmayın baya uzun oldu aşı biontec olacakyaşım 40 bu arada
İnşallahBaşın sağolsun acını cok iyi anlıyorum cnm benimde 21 haftalik gebelik kaybim var(normal gebelik) Allah yardimcin olsun bundan sonra mutlu olursun inşallah
Esra bir şey sorucamTeşekkür ederim cevabınız için
Sizinde başınız sağolsunBaşın sağolsun acını cok iyi anlıyorum cnm benimde 21 haftalik gebelik kaybim var(normal gebelik) Allah yardimcin olsun bundan sonra mutlu olursun inşallah
Her iki gebeliktede servikal serkilaj vardı... İkizlerde sancılandım... Birinnci bebek çıkmak üzereydi... İkinci bebek suni sancıyla doğurdum... Bi sebep yok onlara göre... İki bebek rahime fazla gelmiş... 28 haftalık gelişim geriliği vardı 800 gram doğmuştu... Patolojiler normalEsra bir şey sorucam
Sizin bu gebelik kayıpları neye bağlı olduğunu söylediler mi doktorlar?
Offf yaaa işte böyle şeyleri duyunca artık gebelikten bile korkak oldumHer iki gebeliktede servikal serkilaj vardı... İkizlerde sancılandım... Birinnci bebek çıkmak üzereydi... İkinci bebek suni sancıyla doğurdum... Bi sebep yok onlara göre... İki bebek rahime fazla gelmiş... 28 haftalık gelişim geriliği vardı 800 gram doğmuştu... Patolojiler normal
İnşallah paylaşacak bir bilgim olur... Bu benim son şansım bi daha deneyemem yoruldum çünküOfff yaaa işte böyle şeyleri duyunca artık gebelikten bile korkak oldum
İnşallah bu defa her şey güzel gidicek
Nolursun gebe kalınca gitme
Sonucunun güzel olmasınıda paylaş
Banada rahim yetmezligi. Enfeksiyon. Ileri anne yaşı (yasim 40 dı o tarihte) vs olabilir kesin bu nedenden dolayi demediler patoloji normaldi benimde ama doktor alttan muayene etmedi etseydi belki dikiş atılabilirdi diye düşünüyorum bazenHer iki gebeliktede servikal serkilaj vardı... İkizlerde sancılandım... Birinnci bebek çıkmak üzereydi... İkinci bebek suni sancıyla doğurdum... Bi sebep yok onlara göre... İki bebek rahime fazla gelmiş... 28 haftalık gelişim geriliği vardı 800 gram doğmuştu... Patolojiler normal
CaaaannnKiz kardesimin suyu geldi suan hastanede 7aylk dualarinizi bekliyoruz ablalari
Aminn ablasi daha 22 yasina girmedi kendi kücükCaaaannn
Rabbim güç kuvvet versin
Evladını korusun
Sanada bu günleri yaşatsın
Canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin insaallahKiz kardesimin suyu geldi suan hastanede 7aylk dualarinizi bekliyoruz ablalari
Canim Allah yardimcin olsun.Bundan sonrasi insaaallah tez zamanda evlatlarini saglikla kucagina alacagin gunlerin olsunİyi akşamlar arkadaşlar... Takipteyim hepinizi.... Bende 10 defa tüp bebek deneyen birisiyim .20.hafta ikiz kaybım var(3.denemede hamile kaldım) 28.hafta erken doğumum var maalesef 3 gün yaşadı kızımız(normal gebelik) artık ne yumurta var nede kaliteli... Prp yapıldı işe yaramadı.... Yani artık yolumuzu kıbrısa çevirdik... Merkez belli... Ben folik asit ve vitamin kullanıyorum... Eşimde kendi vitaminlerini kullanıyo... Rahim filmi çekildim... Tüpler bağlandı... Histereskopi yapıldı... Temmuz ortası orda oluruz hesabıma göre.... Ben birde diyabet hastası olduğum için covid aşısı çıktı... Eşimede işinden dolayı aşı çıktı... Bizde daha zaman var diye vurulma kararı aldık... Sizce doğru kararmıdır... Kusura bakmayın baya uzun oldu aşı biontec olacakyaşım 40 bu arada
Sağlıkla kucağına almayı Rabbim nasip etsin, inşaallah..Kiz kardesimin suyu geldi suan hastanede 7aylk dualarinizi bekliyoruz ablalari
Allah bir daha bu acilari yasatmasin canim.Allah tez zamanda seni sevindirsin insaallahBanada rahim yetmezligi. Enfeksiyon. Ileri anne yaşı (yasim 40 dı o tarihte) vs olabilir kesin bu nedenden dolayi demediler patoloji normaldi benimde ama doktor alttan muayene etmedi etseydi belki dikiş atılabilirdi diye düşünüyorum bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?