Allah yardımcımız olsun bitsin şu hastalık en yakın zamanda inşallah
Insallah canim benim biraz olsun rahatlariz artik haziranda turizm sezonuda avmler her yer acilsin artikda nefes alalim maskeyle yasam artik baya yormaya basladi

Insallah canim benim biraz olsun rahatlariz artik haziranda turizm sezonuda avmler her yer acilsin artikda nefes alalim maskeyle yasam artik baya yormaya basladi
Yazın yine bi canlanır sonra kısın yıne mıllet evınde kalır tüm dünya genelınde böle olur

Ben anlamadım bilet alıp çıkamazmıyız şimdi bir ülkeye
Canim persembeye kadar icisleri genelge yayinlar zorunlu hallerde illaki izinler olabilecektir ama yurt disi durumlarinda izin durumlari nasil degerlendirirler bakalim

Kızlar şimdi 11 mayıs benim ultrasyon yaptırmam gerek
Imarım özel müayinehaneler açıktır

Kızlar şimdi 11 mayıs benim ultrasyon yaptırmam gerek
Imarım özel müayinehaneler açıktır
Canim gidecegin dr belli ise simdiden alo der sorarsin ama o gun calismiyorsa illaki calisan dr var elbet gonderecekleri bi izin yazisi ile hastanelere gidiliyo diye biliyorum.Sıkinti olmaz .

Canim gidecegin dr belli ise simdiden alo der sorarsin ama o gun calismiyorsa illaki calisan dr var elbet gonderecekleri bi izin yazisi ile hastanelere gidiliyo diye biliyorum.Sıkinti olmaz .
Doktorunu aradigin zaman ozel izinli sayiliyormussun benim doktoru aramistim o soyledi banada

Yazın yine bi canlanır sonra kısın yıne mıllet evınde kalır tüm dünya genelınde böle olur
Beyza kıbrıstan vaz mı geçtin bide neden vazgeçtin yazabilir misin ben Dr hit e gidecektim herkes Ukrayna yazınca bi korktum

Bu form Kıbrıs dönüşünde de dolduruluyor, ben Pegasus sayfasından doldurup otelden çıktısını almıştım, kıbrısa gidecek arkadaşlarında bilgisi olsun.
Kıbrısta nerede yaptırdınız

Öyle değil...Toplamda covid var diye 9 gün kaldım. Yoksa transfer zamanı, eşiniz 5 gün önceden örnek verirse, 5 güne ihtiyaç oluyor. Örnek vermeden, 1 gün önce gidiş, transferden 1 gün sonra dönüş toplamda 7 gün yeterli... Dolayısıyla konaklama; tedavi sürenizce ücretsiz! Benim Covid19 başladığı ilk aylarda gittiğimden, 2 gün önce örnek alıp beklettiklerinden 9 güne sarkmıştı. Fazla kalınırsa tedavi olmaya gelenler oda için sıra beklemek durumunda kalır. Hotelin kontrolünde tedavisi bitenlerin yerine tedaviye gelenlerin yerleştirilmesi yapılıyor. Herkesin tedavisi farklı olduğundan, gidiş-geliş günleri, planlamalar, tedaviye karar verildiğinde koordinatör ile planlanmakta. Mesela benim ilk kontrolüm 1 günde bitti, Zaza seninki 5 günde bitti.

Hala hersey belirsizlik icinde persembeye kadar hersey netlesir tek temennim bu kovid 19 belasinin mayis sonuna kadar azalmasi . azalmadikca diken üstünde yasiyormus gibi hissediyor insan. azalsinki icimiz rahat bir sekilde tedavilerimize korkularimiz olmadan gidelim artik. Haziran sonuna kadarda asilar bitecek turkiyede, öyle soyleniyor. Rabbim hepimizin yar ve yardimcisi olsun canlarim. Rabbim hepimizin isini kolaylastirsin insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…