Sinir bozucu ya.Etik davranislar degil canim ama inan nelerle karsilastik bu ve benzeri maalesef cok dr ile karsilastim.Adam resmen uyuz oluyor baska bir ülkeye gidince . Bana diyoki gönder dr bakalim ne yapcak kistinibu nasıl bır tavır yaa
Rabbım vıcdanlı doktorlarla karsılastırsın hepimizi inşallahhSinir bozucu ya.Etik davranislar degil canim ama inan nelerle karsilastik bu ve benzeri maalesef cok dr ile karsilastim.
Amin canimU
Rabbım vıcdanlı doktorlarla karsılastırsın hepimizi inşallahh
Adam resmen uyuz oluyor baska bir ülkeye gidince . Bana diyoki gönder dr bakalim ne yapcak kistinibu nasıl bır tavır yaa. Bizde çok meraklıyız başka Ülkeye gidip bu işlemleri yaptırmaya zaten ya heryerde yapılsa zaten herkes yapar ki yaptırmak istemeye de bilir sen paranı alıyorsun bide yardım etmek sonuç alabilmek önemli olan sen takma canım kafanı oluyor böyle katlanacağız ne yapalım
Ben türkiyedede boyle cok doktora rastladim ya demekki heryerde boyle doktorlar var allaha havale ediyorum boyle insanlari hastalarin gururunu kirmaktan baska hicbir sey yapmiyorlarSinir bozucu ya.Etik davranislar degil canim ama inan nelerle karsilastik bu ve benzeri maalesef cok dr ile karsilastim.
teşekkürler zaza ve çok çok hoşgeldin ne zaman gideceksin 11mayısta ultrasonda neyi değerlendirecekler? bir de orda konaklama ücretsiz ya, mesela dönörden yumurta toplanacağı gün eşimizle gitsek transfer sonrası 1-2 hafta kalsak oluyor mu? yoksa atıyorum 10 günlük ücretsiz gibi bir sınırlama var mı? bir de 12haftaya kadar takibi nasıl yapacaklar? başka doktorun ultrason çektiğinin bilgisini mi vereceğiz ukraynaya mı gideceğiz valla hamile hamile gidilip gelinmez o yollar bir de 2 embryo verip kalan 2embriyoyu dondurmuyorlar anladıpım 4 ünü de veriyorlar. kalan embriyoları dondurarak saklama yok muİstambulda bir tüp bebek uzmanıda yeter,hamileliğini takip edende yeter
Kiev gebeliğin 12 haftasına kadar seni takip ediyor
Gerisi artık hamilelik takip eden doktorların işi
Ayy kızlar ben 12 haftasını görsem
İçimde büyütsem
Ve sağ salim doğursam
Ahhh ne güzel duygular
Rabbim hepimize nasip etsin
İftar açanlar bir ağızdan Amiiiin diyelim
Tam kafamdaki sorularteşekkürler zaza ve çok çok hoşgeldin ne zaman gideceksin 11mayısta ultrasonda neyi değerlendirecekler? bir de orda konaklama ücretsiz ya, mesela dönörden yumurta toplanacağı gün eşimizle gitsek transfer sonrası 1-2 hafta kalsak oluyor mu? yoksa atıyorum 10 günlük ücretsiz gibi bir sınırlama var mı? bir de 12haftaya kadar takibi nasıl yapacaklar? başka doktorun ultrason çektiğinin bilgisini mi vereceğiz ukraynaya mı gideceğiz valla hamile hamile gidilip gelinmez o yollar bir de 2 embryo verip kalan 2embriyoyu dondurmuyorlar anladıpım 4 ünü de veriyorlar. kalan embriyoları dondurarak saklama yok mu
Bir de hep gittigin doktordu galiba. yanlis olmus gercekten. Insallah bir sorun teskilİnşallah cnm beklıcem artık bakalım ne dıcekler belkı önemli bişey degildir ne bılım cok canım skldıı
Evet cnm, bu adam işinde cok başarılı fakat biraz dik kafalı ve sogukkanlı.Bir de hep gittigin doktordu galiba. yanlis olmus gercekten. Insallah bir sorun teskil
Etmez
Evet cnm, bu adam işinde cok başarılı fakat biraz dik kafalı ve sogukkanlı.
Eşimde cok sasırdı vısanne kullanırken nasıl kist cıktı diyor. Ama biraz icimi rahatlattı kötü birşey olsaydı senı ordan öyle yollayamazdı tedavi gerektıren bırsey olsaydı başlamak zorunda dedi. Dosyamı doktora vercek carsamba gününe ayarlıcam dedı andrey doktorla kameralı görüştürcek . Insallah hersey güzeldır ve allahın izniyle başlayabılırım tedavıye
Hiiiç tedirgin olma o kist erirKizlar ultrasyonda hersey iyi dedi fakat 3 santimlik bir kisti gördü. Cikolata kisti degilmis. Anlamiyom ya 2,5 senedir gecici menopozdayim nasil cikmis kistne yapcam bilmiyom valla
Iyı gözüküyor dedi sadece kist var dedi keşke baska dr gıtseydım valla , yolladım sonucu carsamba günü görüşcez. Nasip olurda hamıle kalırsam bu dr degıscem bu adama para yedırmıcem türk bır doktora gıtcem takıb ıcınHiiiç tedirgin olma o kist erir
Sonucunu ukraynaya at
Rahim içi ne durumda?
Canım secey arkadaşımız transferden 9 gün önce gelmişti,her halde bende öyle yaparımteşekkürler zaza ve çok çok hoşgeldin ne zaman gideceksin 11mayısta ultrasonda neyi değerlendirecekler? bir de orda konaklama ücretsiz ya, mesela dönörden yumurta toplanacağı gün eşimizle gitsek transfer sonrası 1-2 hafta kalsak oluyor mu? yoksa atıyorum 10 günlük ücretsiz gibi bir sınırlama var mı? bir de 12haftaya kadar takibi nasıl yapacaklar? başka doktorun ultrason çektiğinin bilgisini mi vereceğiz ukraynaya mı gideceğiz valla hamile hamile gidilip gelinmez o yollar bir de 2 embryo verip kalan 2embriyoyu dondurmuyorlar anladıpım 4 ünü de veriyorlar. kalan embriyoları dondurarak saklama yok mu
Ben anlamadım bilet alıp çıkamazmıyız şimdi bir ülkeyeKızlar tam kapanma Turkiye.Zaten isimiz zor bu covid Dunyamizi allak bullak etti.Allah yardimcimiz olsun
Kızlar tam kapanma Turkiye.Zaten isimiz zor bu covid Dunyamizi allak bullak etti.Allah yardimcimiz olsun
Iyı gözüküyor dedi sadece kist var dedi keşke baska dr gıtseydım valla , yolladım sonucu carsamba günü görüşcez. Nasip olurda hamıle kalırsam bu dr degıscem bu adama para yedırmıcem türk bır doktora gıtcem takıb ıcın
Ic isleri bakanliginda belli olur o ucuslar henuz bilgi yok aciklamasi tam belli olur konaklama tesislerine rezarvasyon yaptiranlar bile gidemeyecek canim ucuslar kapanmaz sadece sefer sayilarini belli sayiya düşürürlerUcuşları kapatmazlar bence
Cikabilirsin persembeye kadar persembeden sonra bulundugun ildeki valilikten ozel izinle gidilebilecekmis var olan ucuslar olacakmis persembeden sonra olan ucuslarada ozel izinle gidilebilecekBen anlamadım bilet alıp çıkamazmıyız şimdi bir ülkeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?