- 25 Nisan 2021
- 154
- 747
- 18
- 47
İyi günler canlarım. Sizleri çok seviyorum ve tek mutlu olduqum yer burası. Yıllardır sessiz takipdeyim. Kısaca kendimden bahs edim. Eşimde sorun olduqu için defalarca tüpbebek yaptık. Toplam 11 defa. Sperm sayı çok az morföloji sıfır. 9 neqativden sonra Tese ile daha kaliteli sperm bulunur soylediler ve 2 kes de Tese ile yaptık. Yine kocaman neqativ. En son yapılan Tese den sonra sperm sayısı sıfra düşdü ve 4 yıldır hiç deyişmedi yapılan bütün vitamin tedavileri, bitki kurlerine raqmen. Sizlerden Kıbrısı duydum ve aylarca ağladım yalvardım sonunda eşim kabul etdi ve 2018 aralık ayında sperm donasyonu için Kıbrısa gittik. 41 yaşımda 5 yumurta toplandı 3 embryo transfer edildi. Sonuc hüsran. Artık maddi ne manevi bitmiş durumdayız. Donasyon bulunduğum yerde yasal ve fiyatlar yurtdışı ile kıyaslarken çok uyqun. Tek derdimiz kardeş evliliyinden kaçmak. Küçük bir şehir ve çok fazla donasyon yaptıran var. Şimdi yaş 44 olucak ve artık embryo donasyonuna karar verdik. Kıbrısa bu defa embryo donasyonu için gidecektik pandemi başladı. Son 1 yıl böylece beklemekle gecti. Yine çok sevdiyim Zaza fikir deyişdirmeme vesile oldu Kievi düşünmeye başladık. Türkce yazıda yanlışlıqlarım olabilir bunun için hepinizden üzr dilerim. Hepinizi çok seviyorum, hepinizi yıllardır takib ediyorum. Sizinle ağlayıb sizinle güldüyüm artık 4 yıl olucak. Rabbim bu mübarek günlerde hepinize hepimize anne olmayı nasib etsin