Kizlar ultrasyonda hersey iyi dedi fakat 3 santimlik bir kisti gördü. Cikolata kisti degilmis. Anlamiyom ya 2,5 senedir gecici menopozdayim nasil cikmis kist ne yapcam bilmiyom valla
Canim dr rapor verdiyse ya da dr un soylediklerini Andrey gonder sor dr sorsun gidene kadar yapabilecegin birsey varsa ogren

Canim dr rapor verdiyse ya da dr un soylediklerini Andrey gonder sor dr sorsun gidene kadar yapabilecegin birsey varsa ogren
Cok sinir oldum dr zaten tavirliydi baska yere gidiyorum ya. Sanki almanyada tedavi varda biz olmuyoz. Adam ultrasyon resimlerini bile zor verdi. Yolladim andreye resimleri insallah kötü bisey demes dr

Cok gecmis olsun beyzanur Alinmasi mi lazimmis acaba?
Saol cnm ameliyat felan demedi. Ben cikolata kisti olmasindan korktum hayir dedi . Gönder doktoruna baksin dedi. Adamin agzindan lafi zorla aldim valla bana sölermisiniz rahmim nasil gözükuyor
Dedim iyi gözukuyor

Adam resmen uyuz oluyor baska bir ülkeye gidince . Bana diyoki gönder dr bakalim ne yapcak kistini bu nasıl bır tavır yaa

İnşaAllah bir çaresi bulunur. Genelde çikolata kisti olmayan kistler ilacla geçer diye biliyorum
Ben zaten 2,5 yıldır vısanne kullanıyorum gercekten sasırdım kist cıktıgına belkı adet olmuyorum dıye cıkmıstır ne bılım kafam karıstı.Tr de bır tanıdık dr var onada yollayım icimde kalmasın oda baksın

merhaba kızlar,
Biotex'den Andrey'e nasıl ulaşabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?

merhaba kızlar,
Biotex'den Andrey'e nasıl ulaşabilirim. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba canım ,
Biotexcomun net sayfasında whatsapp bölümü var. Dilini türkçe seçince sanırım andrey çıkıyor karşımıza :) öyle biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…