• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese merhaba
Zazam ne guzel yazdin detaylıdetaylı rabbim emegini bosa çıkarmasın ins bu sefer olacak ben inaniyrm dualarim da seninle tüm sağlığı yerinde bakabileceklere rabbim nasip etsin ins şu mübarek günlerde kabul etsin ins.
Simdi kizlar benim size sorum olacak bu yazdiklarinizdan dolayi kıbrıs kafamda soru işareti birakti ve biz daha öncehic tup bebek de denemedik zateb degerlerim de pek iyi degil esimle konuştuk karar aldik once prp deniyelim degerler degisirse tüp bebek sonra kibris yada kiev iste neresi nasipse belki prp den uyi sonuc alicaz kendiliginden gebe kalıcam öyle olanlarda varmis benim sorum sizler prp denedinizmi nasil sonuclar oldu tavsiyeedermisiniz bu arada bende saglik problemi var kanser tedavisi gördüm ilaçla cylo ile regl oluyrum benim gibi olanlar varmi 8 yıldır menapozdayim yaşım 35
Sevgiler
CA gecmisi olunca her sey daha dikkatli incelenmeli bence. Ben prp yaptirdim. Maalesef olumlu sonuc olmadi.
Size onerim prp ye vereceginiz parayi akupu nktur icin deneyin. Belki bir faydasi olabilir.benim cok inandigim bir yontem
Ve kendim de denedigim icin sans verilmesi gerektigini dusunuyorum.

Allah seni güldürsün🤣🤣🤣
İngilizce konuşun çat pat anlaşıyor
Ben rusca konuşuyordum
Isaret diliylede anlasiriz yeterki anlasalim😁😁😁😁 ingilizcesi azda olsa bizim konustugumuz ingilizceyi anlar gerci benimde ruscam var ben esime tercume ederim artik onun ingilicesi almancasi ve fransizcasi var sadece ruscayi ogrenemedi🙄🙄

Isaret diliylede anlasiriz yeterki anlasalim😁😁😁😁 ingilizcesi azda olsa bizim konustugumuz ingilizceyi anlar gerci benimde ruscam var ben esime tercume ederim artik onun ingilicesi almancasi ve fransizcasi var sadece ruscayi ogrenemedi🙄🙄
Ruscan varsa çoook rahat edersin her yerde
Şehiri alt üst edersin😂

Dün klinikte bir aile almanca konuşuyordu bebişlerinin evrağını düzeltiyordular ülkelerine almak için,ben eşimle bir sürü bunları eleştirdik karısını falan🤣🤣🤣
Sonra adam türkce bana laf attı
Kaldım kala😂😂
Adam türkmüş eşi alman.çok dikatli olun benim gibi yanarsınız😂
Birde düm tam artık valizlerimle çıkarken bir belçikadan gelen türk kadınla çat pat konuştuk
Kadın yeni gelmişti yumurta donasyonuna,ayy dedim nerdeydin kaç gün burda türkce konuşucak birini bulamadım ,tam dönerken gelmişler😂
Zazacim hic farkettinmi konusurken ukraynalilarin sivesi ve ruslarin sivesi arasinda farkliliklar var kelime yapi olarak ayni ingilizlerle iskoclarin farkli kelime yapilari gibi

Zazacim hic farkettinmi konusurken ukraynalilarin sivesi ve ruslarin sivesi arasinda farkliliklar var kelime yapi olarak ayni ingilizlerle iskoclarin farkli kelime yapilari gibi
Kuzum ukrayna dilini hiç anlamıyorum,bazı sözlerini biliyorum sadece
Ukraynalıların ruscası daha yumşak
Rusyada sert konuşuyorlar,kaba

Ah ne güzellll❤️❤️❤️ Yavrunla musmutlu ömrünüz olsun ailecek🥰Rabbim sizlere bagislasin yavrunuzu❤️Bebegini kokladikca sarildikca bizleride duanda eksik etme canim. Gözünüz aydin olsun🥰🥰
Rabbim ayaginiza tas degdirmesin insallah🙏🙏 güle güle büyüt yavrunu darisi hepimizin basina insallah🙏🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤❤
Çoook teşekkür ederim güzel dilekleriniz için...🙏 🥰 darısı başınıza ve isteyen herkesin evladıyla geçireceği güzel günlere... herkese nasip olsun inşallah 🙏

Benim olduğum yerde Seceyimde olmuş,sonra ikinci defa gelince başka yere vermişler onları,Secey benim kaldığımı beğenmemiş😂,obir yer daha iyi diyor😂
Yani burdan iyiside varmış
Aslında Secey konuşsa😂🙈
Taşıyıcı anne paketi alanlar genelde kalıyor, biz kışın kalmıştık orada, diğerine göre merkeze daha yakın, karşısında büyük market ve alışveriş merkezi var, burası katlı bir hotel gibi. Diğer hotelde bahar ve yaz için kalmayı daha çok sevdim diyelim, 2 katlı, bahçesi daha geniş ferah geldi bana bahçede oturup zaman geçirmek hoşuma gitmişti, bana daha sıcak bir ortam hissi verdi ve de etrafında villalardan oluşan yerleşim yeri olduğundan sokaklarda transferden önceki günler temiz havada huzurla rahatça yürüyüşe çıkmıştık, tabi diğerine göre merkeze uzak, minibüslerle metroya kdr gidip oradan metro ile Kiev merkeze gidilebiliyor. Daha iyi demeyelim de, her 2 hotelin de kendine göre avantajları var, tercihe göre değişir.

Hepinize ayri ayri cok tsk ederim evet bende tam olarak emin degilim prp den ama bu kibrisin ukraynanin covid dolayisi ile uzun sure kalmak ve karantina süreçleri yuzunden suan deneyemiyoruz en azindan prp yi deniyelim dedik cunku hic tedavi gormeden donasyon da dogru mu bilemiyrm sonra keske dememek icin acabaolurmuydu.olmazmiydi dememek icin aslinda. Peki çevrenizdebenim gibi olan varmi yani kanser tedavisi görüp ilik nakli olup yumurta donasyonu yaptiran yada yaptıracak olan?

Ahh Secey iki senedir seninle konuşuyorum ama geç uyandım❤️
Canım Z Zaza74 'm bu tedavin son olsun 🙏:KK200:🙏 geriye değil önüne baktığında, belki de "doğru zaman" şimdi bu zamandır!!! Umarım ki her şey yolunda gider de, bende inşallah bir şeylere vesile olmanın büyük haz ve mutluluğunu yaşarım canım...:KK200:🥰:KK200:

Hepinize ayri ayri cok tsk ederim evet bende tam olarak emin degilim prp den ama bu kibrisin ukraynanin covid dolayisi ile uzun sure kalmak ve karantina süreçleri yuzunden suan deneyemiyoruz en azindan prp yi deniyelim dedik cunku hic tedavi gormeden donasyon da dogru mu bilemiyrm sonra keske dememek icin acabaolurmuydu.olmazmiydi dememek icin aslinda. Peki çevrenizdebenim gibi olan varmi yani kanser tedavisi görüp ilik nakli olup yumurta donasyonu yaptiran yada yaptıracak olan?
"sonra keske dememek icin acaba olurmuydu olmazmiydi dememek icin" eğer bu cümle içinizden geçiyorsa denemekte fayda var!! çünkü geçen zaman geri gelmiyor ve içim içimi yer sonra diyecekseniz içinizde kalmasın! Bu kararın muhakemesini içinizde en iyi siz bilirsiniz! Bu durum en iyi ihtimalle en az 3-4 ay gecikmenize sebep olacaktır. Burada rahatsızlıklarını atlatıp donasyonla evlat sahibi olanlar var, forumda ara kısmından arama yaparak eskilere ulaşabilirsiniz.

"sonra keske dememek icin acaba olurmuydu olmazmiydi dememek icin" eğer bu cümle içinizden geçiyorsa denemekte fayda var!! çünkü geçen zaman geri gelmiyor ve içim içimi yer sonra diyecekseniz içinizde kalmasın! Bu kararın muhakemesini içinizde en iyi siz bilirsiniz! Bu durum en iyi ihtimalle en az 3-4 ay gecikmenize sebep olacaktır. Burada rahatsızlıklarını atlatıp donasyonla evlat sahibi olanlar var, forumda ara kısmından arama yaparak eskilere ulaşabilirsiniz.
Çok tşk ederim bakacağım foruma detayli okumaya arastirmaya calisyrm ins rabbim halkımızdahayirli olani verir

Tüp bebek denemelerini de aslında olumlu olmayacağını bile bile altta yatan bu duygu ile devam ettiriyoruz!!!
Arkadaşlardan prp tedavisinden olumlu sonuç almayanlar fikirlerini belirtmişler. Değerlendirerek dediğim gibi bu karar sizi manevi olarak etkileyeceğinden son karar sizin...evlat yolunda, yolunuz açık olsun🙏

Slm nacizane fikir söylemek istedim. Prp yaptırmadım sonuç nasıl oluyor bilmiyorum. Ama bence her ay drye git yumurtan oluyormu. Eğer hareketlenme varsa bir kaç yumurta çıkıyorsa bence kendi yumurtanla bir denemelisin en azından aklında sonra kalmasın. Ama baktınki yumurtan hiç olmuyor o zaman yumurta donasyonu deneyebilirsin. Yaşın genç bence 1 yumurtan bile çıksa denenebilir diye düşünüyorum. Tabiki tercih senin. Allah gönlündekini hayalini ömrüne versin inşallah

Slm nacizane fikir söylemek istedim. Prp yaptırmadım sonuç nasıl oluyor bilmiyorum. Ama bence her ay drye git yumurtan oluyormu. Eğer hareketlenme varsa bir kaç yumurta çıkıyorsa bence kendi yumurtanla bir denemelisin en azından aklında sonra kalmasın. Ama baktınki yumurtan hiç olmuyor o zaman yumurta donasyonu deneyebilirsin. Yaşın genç bence 1 yumurtan bile çıksa denenebilir diye düşünüyorum. Tabiki tercih senin. Allah gönlündekini hayalini ömrüne versin inşallah
Çok tsk ederim allah razı olsun yok yumurta yok denecek kadar az tüp bebege uygun değildi ama prp den sonra değişiklik olursa tüp bebek deneriz demislerdi bende umut tacirligi mi yapiyorlar yoksa hakikaten dogru mu bilmiyrm benzet durumda olanlatinuz varmi diye arastiyrm ama kendim gibi bulamadim henuz yada benzer durum

Tüp bebek denemelerini de aslında olumlu olmayacağını bile bile altta yatan bu duygu ile devam ettiriyoruz!!!
Arkadaşlardan prp tedavisinden olumlu sonuç almayanlar fikirlerini belirtmişler. Değerlendirerek dediğim gibi bu karar sizi manevi olarak etkileyeceğinden son karar sizin...evlat yolunda, yolunuz açık olsun🙏
Allah razi olsun hakkimizda ne hayırlı ise o olsun ins bunlar hem maddi hem manevi açıdan yorucu seyler ins en doğruyoldan ilerleriz

Back